Hoe Jenna Fischer het leven van haar castmates redde tijdens werkbusaflevering op kantoor

Inhoudsopgave:

Hoe Jenna Fischer het leven van haar castmates redde tijdens werkbusaflevering op kantoor
Hoe Jenna Fischer het leven van haar castmates redde tijdens werkbusaflevering op kantoor
Anonim

Als je een fan bent van het sitcom-genre, dan heb je ongetwijfeld wat tijd besteed aan het kijken naar The Office. Het is een van de grootste shows van zijn tijd, en gezien zijn aanhoudende populariteit, behoort het tot de beste sitcoms aller tijden. Natuurlijk, het had een dip in kwaliteit, maar de show is op dit moment legendarisch.

Tijdens seizoen negen van de show kwam Bryan Cranston aan boord om een aflevering te regisseren. Het leek goed te gaan, maar het noodlot sloeg bijna toe op de set! Het blijkt dat Jenna Fischer erin geslaagd is om ieders leven te redden, en we hebben de details over hoe ze het deed hieronder.

'The Office' is een klassieke sitcom

Op dit moment v alt de enorme impact die The Office nog steeds heeft op de popcultuur niet te ontkennen. Houd ervan of haat het, de sitcom is legendarisch en er is een reden waarom miljoenen mensen het religieus blijven streamen.

Met in de hoofdrol Steve Carell en een hele reeks sterren in wording, was de serie een waardige aanpassing die was gericht op het Amerikaanse publiek. Het eerste seizoen is niet perfect, maar het heeft de klus geklaard, en het opende de deur voor enorme verbetering. Toen de show eenmaal echt op gang kwam, werd het een onstuitbare kracht waar fans dol op waren.

Het is zeker niet perfect, want er is een enorme dip in kwaliteit zodra Steve Carell vertrekt, maar over het algemeen was deze show best goed. Zelfs nu houdt veel van de humor van de show goed stand, iets waar andere sitcoms uit die tijd misschien geen aanspraak op kunnen maken.

Door de jaren heen hadden veel mensen de kans om aan de show te werken, en op een gegeven moment kwamen Malcolm in the Middle en Breaking Bad-ster, Bryan Cranston, aan boord en regisseerde een aflevering.

Bryan Cranston regisseerde de aflevering 'Work Bus'

De meeste mensen zullen meteen aan Bryan Cranston denken als acteur, maar hij heeft de kans gehad om afleveringen van verschillende opmerkelijke shows te regisseren. Tijdens het negende seizoen van The Office regisseerde Cranston de vierde aflevering, getiteld "Work Bus".

"In de aflevering overtuigt Jim Dwight dat het gebouw onveilig is; Dwight huurt een bus en zet het kantoor binnen. Nellie vraagt Andy om hulp bij het adopteren van een baby. Ondertussen probeert Jim Pam blij te maken met wat taart, " schrijft Fandom.

Over op IMDb heeft de aflevering een 7,6 rating. Dit plaatst het ergens in het midden van het peloton voor seizoen 9, wat niet veel zegt. Het seizoen had verbazingwekkende hoogtepunten met zijn conclusies, maar sommige dieptepunten waren extreem moeilijk om door te komen.

Over het algemeen heeft Cranston de aflevering goed geregisseerd. Het paste mooi bij wat de show tijdens dat 9e seizoen op tafel bracht, en het vermogen om er goed in te passen is een bewijs van Cranston's begrip van het materiaal en de serie.

Tijdens het regisseren van de aflevering sloeg het noodlot bijna toe, en als Jenna Fischer er niet was geweest, hadden levens verloren kunnen gaan.

Hoe Jenna Fischer het leven van iedereen heeft gered

Dus, hoe redde Jenna Fischer ieders leven op de set terwijl ze aan de aflevering "Work Bus" werkte? Toen hij met Stephen Colbert sprak, opende Bryan Cranston over de schrijnende ervaring.

"Ok, dus het is niet eerlijk dat het 'death bus' wordt genoemd omdat niemand stierf. Ik geef toe dat het mijn doel was, maar Jenna Fischer heeft eigenlijk ieders leven gered. … Ze zei: 'Ik ruik uitlaatgassen, het komt de bus in.” Ik zeg: “Jenna, hoe is dat mogelijk?” Ze zei “nee, het komt naar binnen.” Ik pakte een stoel en ging op het ding staan en stak mijn neus erin. En ja hoor, het golfde naar beneden. Het was koolmonoxide, "zei Cranston.

Als Fischer niet had opgemerkt wat er met haar scherpe reukvermogen aan de hand was, zou een ramp zijn blijven hangen!

Cranston zou dan tegen Colbert zeggen dat hij een paar seconden terugging, om er zeker van te zijn dat Fischers neus gelijk had.

"Ik was niet helemaal zeker, dus ik kreeg een tweede wind, ik kreeg wat meer. Ik werd lekker duizelig en realiseerde me toen: 'Oh mijn god, we hadden allemaal dood kunnen zijn.' Het zou een geweldige aflevering zijn geweest. Het zou echter de finale zijn geweest voordat ze dat hadden gepland, "voegde hij eraan toe.

Als Jenna Fischer de dag niet had gered, zou The Office een show zijn die herinnerd wordt voor een grote tragedie in plaats van een hilarische sitcom. Gelukkig heeft de actrice de dag gered en kon de show doorgaan op zijn pad naar grootsheid, iedereen in leven en alles.

Aanbevolen: