Fans zijn woedend op Harry Styles omdat hij naar zijn publiek spuwde tijdens een pandemie

Fans zijn woedend op Harry Styles omdat hij naar zijn publiek spuwde tijdens een pandemie
Fans zijn woedend op Harry Styles omdat hij naar zijn publiek spuwde tijdens een pandemie
Anonim

Op zaterdagavond trapte Harry Styles de eerste etappe van zijn Love On Tour-showserie af in de MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

Maar terwijl sommige fans de terugkeer naar semi-normaliteit van de capriolen op het podium van Olivia Wilde's huidige schoonheid waardeerden, uitten anderen hun bezorgdheid en ergernis over het klaarblijkelijke gebrek aan aandacht voor de verspreiding van COVID. Het meest verdeelde moment van de nacht was toen Styles een slok uit zijn waterfles nam voordat hij het uitspuugde, in een douche die zijn publiek voorin spetterde.

Een Twitter-gebruiker uitte zijn verwarring over de aantrekkingskracht van zo'n display, zelfs in een tijd dat Coronavirus geen risicofactor was. Ze schreven: "Ik weet dat al mijn tijdlijn Harry-stijlen al negen jaar lang heeft doorstaan, maar kun je alsjeblieft stoppen met het feit dat hij water spuugt en gooit in de menigte alsof dat niet walgelijk was vóór een pandemie".

Een ander nam een meer sympathieke benadering en twitterde: "Stop alsjeblieft met het drinken van waterflessen en gooi het dan op mensen en doe de walvis. Dat is… een ongelooflijke hoeveelheid ziektekiemen. Ik weet dat de meesten van ons je zouden laten spugen in onze mond, maar misschien stoppen voor deze tour? Geen haat."

Ondertussen twijfelde een derde fan van Styles aan zijn idee om überhaupt op tournee te gaan. Ze schreven: "Annuleer of stel je tour uit tbh, idc welke voorzorgsmaatregelen je hebt genomen, maar het is letterlijk gevaarlijk en niet de moeite waard om zoveel mensen in gevaar te brengen".

Styles stelde oorspronkelijk Love On Tour begin 2020 uit, daarbij verwijzend naar het belang van "de bescherming van touringcrew, fans en alle anderen over de hele wereld". Later schrapte hij alle tourdata in Europa en speelt hij momenteel uitsluitend shows in de VS.

Maar sommige fans hebben gesuggereerd dat de beschermende maatregelen die gelden voor degenen die de Love On Tour-shows bijwonen, niet lijken te gelden voor de artiest zelf. Een gebruiker schreef: "Iets over Harry die de walvis doet terwijl hij predikt, draag een masker om anderen te beschermen, ga niet goed bij me zitten … zoals meneer, uw speeksel is nu overal."

Ongeacht de kritiek op zijn beslissing om een spit-take uit te voeren terwijl hij op het podium stond en om überhaupt aan een tour te beginnen, leek Styles het geweldig te vinden tijdens de eerste show van zijn tourcircuit in 2021. Het voormalige One Direction-lid tweette: "Vegas, je hebt me weggeblazen. Daar had ik op gewacht. Heel erg bedankt voor alle liefde."

Aanbevolen: