Hoe Olivia Wilde haar steun heeft getoond voor het nieuwe album van Beau Harry Styles

Inhoudsopgave:

Hoe Olivia Wilde haar steun heeft getoond voor het nieuwe album van Beau Harry Styles
Hoe Olivia Wilde haar steun heeft getoond voor het nieuwe album van Beau Harry Styles
Anonim

Toen Harry Styles in 2022 zijn langverwachte derde album Harry's House uitbracht, was de steun voor het album overweldigend. Fans haastten zich om de plaat te kopen en beroemdheden kwamen naar buiten om Harry's lof te zingen voor weer een geweldige bijdrage aan de muziekwereld. Het debuteerde zelfs op nummer één en bevestigde Harry als een gecertificeerde rockster.

Een beroemdheid die sprak over hun steun voor Harry's House was, niet verwonderlijk, Olivia Wilde, Harry's gerapporteerde vriendin. Harry en Olivia ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Olivia's psychologische thriller Don't Worry Darling, waarin Harry een bijrol speelt. De productie van de film begon in 2020.

Fans hebben gespeculeerd dat sommige nummers op het album misschien zelfs over Olivia zijn geschreven. Lees verder om erachter te komen hoe Olivia Harry's album ondersteunde en welke nummers op de plaat misschien zelfs geïnspireerd zijn door hun relatie.

Heeft Olivia Wilde steun getoond voor 'Harry's House'?

Olivia Wilde promootte 'Harry's House' op sociale media door een clip af te spelen van het nummer 'Music for a Sushi Restaurant' boven beeldmateriaal uit de film Cold War uit 2018.

De beelden toonden actrice Joanna Kulig die een personage speelde genaamd Zola, die rond de bar danst met een cocktail in de hand. Naast het plaatsen van de beelden met Harry's lied, ondertitelde Olivia het ook met de emoji van aanbiddende handen, waarmee ze duidelijk haar liefde voor het lied liet zien.

Is 'Harry's House' over Olivia Wilde?

Harry Styles is niet het type artiest dat elk detail over de inspiratie achter zijn muziek deelt, waardoor fans vaak speculeren waar, of over wie, zijn liedjes gaan. In dit geval hebben fans geraden dat 'Music for a Sushi Restaurant' over Olivia Wilde gaat.

“Groene ogen, gebakken rijst, ik zou een ei op je kunnen koken / Late night, game time, coffee on the stove, yeah,” zingt Harry in het lied, waardoor fans zich afvragen of de “groene ogen” referenties Olivia.

Fans hebben echter ook opgemerkt dat het nummer verwijst naar een persoon met bruine ogen in een ander couplet.

Volgens Us Weekly zijn er tal van andere gevallen op het album die over Olivia zouden kunnen gaan. De hoofdsingle ‘As It Was’ vermeldt twee kinderen, wat kan duiden op Olivia’s twee kinderen met ex Jason Sudeikis: “Leave America, two kids follow her.”

Het nummer 'Cinema' is misschien een metafoor voor Olivia, gezien haar bekendheid als actrice en regisseur, vooral omdat het nummer gaat over verliefd worden: "I just think you're cool / I dig your cinema/ Vind je mij ook cool? / Of ben ik ook gek op jou?"

Later in het nummer noemt Harry dansen, wat fans verder doet vermoeden dat het nummer over Olivia gaat. De twee werden in 2021 al dansend op een jacht in Italië gefotografeerd, en Olivia is talloze keren gespot in het publiek tijdens Harry's concerten.

In het nummer 'Late Night Talking' wordt Olivia niet specifiek genoemd, maar het lijkt erop dat het gaat om hard vallen voor iemand die hem al heel lang niet kent, wat het geval kan zijn geweest met Harry en Olivia.

“Het is nog maar een paar dagen geleden en ik mis je, " zingt Harry op het nummer "We've been doing all this late night talk / 'Bout everything you want till the morning / Now you're in mijn leven / ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen."

Hoe Harry Styles de carrière van Olivia Wilde ondersteunt

Noch Harry Styles noch Olivia Wilde heeft de details van hun relatie met de pers bekendgemaakt. Maar ze hebben schijnbaar hun genegenheid voor elkaar getoond door elkaars carrière publiekelijk te steunen.

In een interview op The Howard Stern Show prees Harry Olivia als regisseur en sprak hij liefdevol over zijn tijd met haar aan Don't Worry Darling.

“Ik had een geweldige ervaring om geregisseerd te worden door Olivia,” zei hij.“Acteren is soms best ongemakkelijk. Ik denk dat je veel moet vertrouwen. Het vereist veel vertrouwen als je het een beetje wilt geven, en ik denk dat het een geschenk is om je directeur te vertrouwen, dus dat was erg nuttig."

De Britse zanger voegde er later aan toe dat hij een "heel leuke ervaring" had met het werken aan de film.

Tegelijk prees Olivia Harry voor zijn rol in de film, vooral omdat het ongebruikelijk is voor mannelijke sterren van grote namen om door vrouwen geleide projecten op zich te nemen.

“Weinig bekend feit: de meeste mannelijke acteurs willen geen bijrollen spelen in door vrouwen geleide films. De industrie heeft hen opgevoed met het idee dat het hun macht (d.w.z. financiële waarde) vermindert om deze rollen te accepteren, wat een van de redenen is waarom het zo moeilijk is om financiering te krijgen voor films die gericht zijn op vrouwelijke verhalen”, schreef Wilde op Instagram.

"Enter: @harrystyles, onze 'Jack'. Hij genoot niet alleen van de kans om de briljante @florencepugh als onze 'Alice' centraal te stellen, maar hij doordrenkte elke scène met een genuanceerd gevoel voor menselijkheid."

"Hij hoefde zich niet bij ons circus aan te sluiten, maar hij sprong aan boord met nederigheid en gratie, en blies ons elke dag weg met zijn talent, warmte en vermogen om achteruit te rijden."

Aanbevolen: