Wat heeft Topher Grace gedaan sinds 'That '70s Show'?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Topher Grace gedaan sinds 'That '70s Show'?
Wat heeft Topher Grace gedaan sinds 'That '70s Show'?
Anonim

Topher Grace is vooral bekend door het spelen van Eric Forman in de populaire sitcom That '70s Show. Nu speelt Grace de hoofdrol in seizoen 2 van Home Economics op ABC.

Sinds That '70s Show speelde Grace in een aantal andere projecten, maar niets was zo groot als die show. Hoewel hij werd beschouwd als de hoofdpersoon van de show, maakte hij het niet zo groot als sommige andere acteurs in de show (zoals Ashton Kutcher of Mila Kunis). En hoewel hij de show verliet voordat de serie eindigde, zal Grace altijd herinnerd worden voor die rol.

De winnaar van de SAG Award heeft een vermogen van ongeveer $ 14 miljoen verzameld en een behoorlijke carrière voor zichzelf gemaakt. Dit is wat Topher Grace heeft gedaan, in zijn professionele en persoonlijke leven, sinds That '70s Show. Misschien heeft hij recentelijk zelfs wat geheimen verklapt over de aankomende Spider-Man-film.

13 'Die show uit de jaren 70' en zijn vertrek

That '70s Show was een van de populaire sitcoms van de late jaren '90/begin '00. De show liep acht seizoenen, waarbij Topher Grace zeven seizoenen de hoofdpersoon, Eric Forman, speelde. Zijn personage werd van de show afgeschreven en vervangen door een nieuw personage, Randy Pearson (Josh Meyers). Echter, Grace maakte een korte verschijning tijdens de laatste aflevering. Hij zou de rol hebben verlaten om een filmcarrière na te streven. Hoewel hij in meerdere films speelde, was niets zo succesvol als zijn carrière in That '70s Show.

12 'Spider-Man 3'

Na het verlaten van That '70s Show, werd Topher Grace gecast in Sam Raimi's Spider-Man 3 als Eddie Brock/Venom. Als kind las hij de Venom-strips en was er een fan van. Helaas duurde die rol niet lang, want Raimi's films eindigden met de derde film. Venom werd crimineel onderbenut in de film en een spin-off of volgende film zou Grace misschien goed hebben begunstigd, maar er kwam nooit iets van terecht. Het kan echter zijn dat hij terugkomt in het multiversum, dus verlies niet alle hoop.

11 'Valentijnsdag'

Valentijnsdag speelde veel grote namen, waaronder Topher Grace, Anne Hathaway, Queen Latifah, Kutcher, Bradley Cooper, Jessica Biel en meer. In 2010 speelde Grace de postkamerklerk, Jason Morris, die een relatie heeft met Liz Curran (Hathaway). Hij is boos op haar nadat ze tegen hem liegt dat ze een telefoniste is, maar vergeeft haar uiteindelijk en uiteindelijk komen ze samen. Hij verscheen niet in de andere ensemblefilm, New Year's Day. Ondanks dat de film geen goede recensies kreeg van critici, stond de film op nummer één in de kassa en debuteerde met $ 52,4 miljoen in het openingsweekend.

10 'Take Me Home Tonight'

Het jaar daarop speelde Grace in de retro-romantische komediefilm Take Me Home Tonight uit de jaren 80. Het bevatte een andere ensemble-cast, waaronder Anna Faris, Dan Fogler, Chris Pratt, Michelle Trachtenberg en meer. Hij speelde Matthew "Matt" Franklin, die recentelijk is afgestudeerd aan het MIT, werkt bij een LA Suncoast Video terwijl hij probeert te bedenken wat hij met zijn leven wil doen. De film is gebaseerd op het nummer van Eddie Money, hoewel het nooit in de film voorkomt. De film was een flop onder critici en fans.

9 speelde in een muziekvideo

Atomic Tom bracht in 2011 de videoclip uit voor hun nummer "Don't You Want Me Baby". Het nummer verscheen in de film Take Me Home Tonight en speelde met veel acteurs uit de film, waaronder Topher Grace.. Het nummer werd oorspronkelijk gezongen door The Human League in 1981. De cast speelde scènes na uit films uit de jaren 80, waaronder Ghostbusters, Say Anything, Risky Business en meer. "Het is geen parodie", vertelde Grace aan SPIN over de film. "We wilden de eerste film maken over de jaren '80 die op geen enkele manier grappen maakt over de jaren '80. Het is alsof we terug in de tijd zijn gegaan naar de jaren '80 en het net in de jaren '80 hebben opgenomen.'

8 Topher Grace ploeterde in muziektheater

Naast tv- en filmacteren ging Grace ook theateracteren. In 2012 speelde Grace in Lonely, I'm Not, waar hij Porter speelde, een mislukkeling van Wall Street die uit een funk komt, in het Second Stage Theatre in Manhattan. Hoewel veel verkooppunten Grace en zijn vrouwelijke tegenhanger een mismatch noemden, waren de meeste recensies behoorlijk positief. Hij had sindsdien niet meer op het podium geacteerd.

7 Zijn andere rollen

Naast zijn meest populaire rollen die in dit artikel worden genoemd, speelde Topher Grace sinds That '70s Show ook andere rollen, waaronder Predators, The Big Wedding, The Double, The Hot Zone, The Beauty Inside, The Calling, Irresistible, Oorlogsmachine en meer. Naast de hoofdrol in deze rollen is Grace ook producer geweest van een aantal films, waaronder Take Me Home Tonight en Opening Night. Grace is sinds That '70s Show tot nu toe met Home Economics geen constante in een sitcom geweest.

6 Topher Grace won een Emmy Award

Verrassend genoeg won Grace geen Emmy voor That '70s Show, maar werd ze wel genomineerd voor meerdere Teen Choice en Young Artist Awards voor die rol. Hij heeft andere prijzen gewonnen voor zijn verschillende films, waaronder SAG-awards, MTV Movie & TV-awards en meer. Naast zijn Oscar voor BlacKkKlansman heeft Grace ook een Emmy Award gewonnen voor zijn rol in The Beauty Inside, een sociale internetserie uit 2012. De serie won de Daytime Emmy Award voor Outstanding New Approach to a Original Daytime Program of Series. Hij is halverwege een EGOT.

5 Hij is getrouwd

Topher Grace leidt een behoorlijk privé persoonlijk leven. Maar we weten wel dat hij in januari 2014 met actrice Ashley Hinshaw begon te daten en een jaar later waren ze verloofd. In mei 2016 trouwden de twee in Santa Barbara, CA. Hinshaw, die nu professioneel de achternaam Grace draagt, speelde in films zoals About Cherry, Snake and Mongoose, Goodbye to All That en meer, evenals optredens in Gossip Girl, True Blood, Agent Carter, Chicago Med en meer. Ze speelde de hoofdrol in de streamingshow StartUp.

4 Topher Grace en Ashley Hinshaw hadden kinderen

Ongeveer een jaar nadat ze getrouwd waren, bevestigde Hinshaw dat ze zwanger was van hun eerste kind. In november 2017 verwelkomden ze hun dochter, Mabel Jane Grace. In januari 2020 bevestigde ze dat ze hun tweede kind samen verwachtten en dat de baby ergens in 2020 werd geboren. De naam en het geslacht werden niet bekendgemaakt.

3 'BlacKkKlansman'

BlacKkKlansman is een biografische misdaadkomedie uit 2018, geregisseerd door Spike Lee. De film won de Oscar voor beste bewerkte scenario, waarmee het Lee's eerste Academy Award is. Het werd dat jaar ook genomineerd voor vele andere prijzen. Grace speelde David Duke, een neonazi, antisemitische samenzweringstheoreticus, extreemrechtse politicus, veroordeelde misdadiger en voormalig groottovenaar van de Ridders van de Ku Klux Klan. De film bracht wereldwijd $ 93,4 miljoen op.

2 Wat Topher Grace onthulde over 'No Way Home'

Spider-Man: No Way Home komt in december uit en met de opening met meerdere coupletten komen veel schurken uit eerdere films terug, waaronder Electro, Green Goblin en Doc Ock. Maar er is een gerucht dat Venom ook zou kunnen verschijnen. Topher Grace speelde Eddie Brock/ Venom in Tobey MacGuire's Spider-Man 3. Hoewel er binnenkort een spin-off van Venom komt, speelt Grace niet de hoofdrol, maar No Way Home wel.

Tijdens een recente Reddit AMA werd Grace gevraagd of hij zou verschijnen in No Way Home. "Hou het alsjeblieft tussen ons, maar ja, ik zit erin", schreef hij gekscherend. De acteur legde verder uit hoe het hele ding zou werken. "Het plot begint met Peter Parker (Tom Holland) die ba alt dat iedereen zijn identiteit kent en dan gebeurt er een gekke sh met Dr. Strange en Dr. Octopus (Alfred Molina) komt in zijn dimensie. Dan springen Electro en de Green Goblin eruit van een van die 'energiecirkels' en ze zijn als 'Het is tijd voor spinnen'. Dan komen Tom Hardy en ik tevoorschijn en vechten tegen elkaar en ik win (uiteraard), het is alsof er niet eens een gevecht is - ik trap hem gewoon meteen een. Om niet te veel weg te geven, maar er zijn ook enkele acteurs uit de originele Spider-Man-show uit de jaren 70, Aquaman en Batman (Affleck, niet Keaton) en, dankzij Disney, Han Solo's geest uit Rise of Skywalker, en die Eve-robot van Wall-E. Nogmaals, blijf alsjeblieft tussen ons."

Hij maakte duidelijk een grapje, maar zou dat niet geweldig zijn om te zien?

1 'Huishoudkunde'

Home Economics is een comedyshow geïnspireerd op het leven van co-creator Michael Colton. Het toont de hartverwarmende maar super ongemakkelijke en soms frustrerende relatie tussen drie volwassen broers en zussen in drie verschillende klassen. Topher Grace speelt Tom, een schrijver uit de middenklasse die het moeilijk heeft. Hij is getrouwd met Marina (Karla Souza) en is de oudste van drie broers en zussen. Seizoen 2 gaat op 22 september in première op ABC. Dit is zijn meest recente project en heeft over het algemeen populaire recensies ontvangen van critici.

Aanbevolen: