Dit is wat Debra Jo Rupp heeft gedaan sinds 'That '70s Show

Inhoudsopgave:

Dit is wat Debra Jo Rupp heeft gedaan sinds 'That '70s Show
Dit is wat Debra Jo Rupp heeft gedaan sinds 'That '70s Show
Anonim

Vanwege het feit dat er de afgelopen jaren zoveel fantastische tv-shows zijn uitgebracht, lijkt vrijwel iedereen het erover eens te zijn dat we ons midden in een gouden tijdperk van televisie bevinden. Desondanks zijn er bepaalde shows van weleer waar mensen veel nostalgische gevoelens voor hebben.

Als het gaat om That '70s Show, een succesvolle sitcom die werd uitgezonden van 1998 tot 2006, lijdt het geen twijfel dat veel mensen veel genegenheid hebben voor die serie, ondanks de acties van een van de sterren. Gezien het feit dat de show uit de jaren 70 in zijn bloei zo populair was, is het logisch dat de meeste voormalige fans al die jaren later nog steeds veel liefde hebben voor de meeste cast van de show.

Debra Jo Rupp That 70s Show
Debra Jo Rupp That 70s Show

Als het gaat om de jongere sterren van That '70s Show, zijn de meeste fans van de show zich zeer bewust van wat ze hebben gedaan sinds de serie eindigde, inclusief Topher Grace. Aan de andere kant lijkt het alsof veel mensen geen idee hebben wat Debra Jo Rupp de afgelopen jaren heeft uitgespookt, ook al was ze een integraal onderdeel van het succes van That '70s Show.

Een enorme hit

In de voetsporen van een van de meest succesvolle sitcoms aller tijden, Happy Days, richtte That '70s Show zich op een vervlogen tijdperk en bracht het op de meest amusante manier in beeld. In de ether tijdens de late jaren '90 en vroege jaren 2000, bewees That '70s Show zijn fans dat hoewel de tijden veranderen, mensen veel van dezelfde worstelingen doormaken, ongeacht in welk tijdperk ze leven.

Die show uit de jaren 70
Die show uit de jaren 70

Echt een ensemble-serie, That '70s Show bevatte een getalenteerde reeks jonge en oudere acteurs die buitengewoon bedreven waren om hun publiek bij elke beurt aan het lachen te maken. Die show uit de jaren 70 was zeer succesvol gedurende de eerste 7 jaar en was een van de meest populaire sitcoms op televisie tijdens zijn topjaren. Fans van de serie belden zelfs zoveel over That '70s Show dat ze er veel theorieën over bedachten.

Rising To Fame

In 1979 besloot Debra Jo Rupp naar New York City te verhuizen in een poging haar levenslange droom om een succesvolle acteur te worden waar te maken. Natuurlijk is ze daar uiteindelijk in geslaagd, maar het kostte haar een tijdje om het bedrijf echt te veroveren.

Tijdens de eerste jaren van Debra Jo Rupp's carrière kreeg ze kleine televisie- en filmrollen. Met name maakte ze haar debuut op het grote scherm als Miss Patterson, een personage uit de geliefde komedie uit de jaren 80, Big. Bijna tien jaar nadat Rupps acteercarrière begon, kreeg ze haar eerste grote doorbraak. Gecast als een terugkerend personage in de waanzinnig populaire show Friends, zorgde die rol ervoor dat de massa voor het eerst echt kennis nam van Rupp's komische karbonades.

Vrienden van Debra Jo Rupp
Vrienden van Debra Jo Rupp

Een jaar nadat Debra Jo Rupp voor het eerst haar Friends-debuut maakte, ging That '70s Show in première op televisie en bracht haar carrière naar een heel nieuw niveau. Gecast als de matriarch van de hoofdfamilie van die serie, was er iets aan Rupps vertolking van Kitty Forman waardoor de meeste kijkers dol waren op de acteur en het personage. Dat is vooral opmerkelijk omdat Kitty Forman een helikoptermoeder was, wat erg vervelend kan zijn, maar Rupp overwon die eigenschap van haar karakter op veel manieren.

Verder gaan

Gelukkig voor Debra Jo Rupp en iedereen die van haar houdt als artiest, is ze ontzettend veel blijven werken sinds That '70s Show eindigde. In staat om een lange lijst van televisierollen te bemachtigen, verscheen Rupp in een enkele aflevering van vele populaire shows zoals The Hughleys, All My Children en NCIS: Los Angeles onder anderen. Ook in staat om verschillende lopende tv-rollen te krijgen sinds That '70s Show eindigde, had Rupp terugkerende rollen in shows als As the World Turns, Better with You, The Ranch en This Is Us. Het meest opvallende is dat Rupp ook deel gaat uitmaken van de aankomende MCU-serie WandaVision.

Sinds die show uit de jaren 70 tot een einde kwam, is Debra Jo Rupp in veel films verschenen, waaronder She's Out of My League en She Wants Me. Daarnaast gaf Rupp haar stem aan drie verschillende films in de Air Bud-franchise. Verbazingwekkend genoeg sprak Rupp drie verschillende personages uit in die films, wat erop lijkt te wijzen dat de mensen achter die franchise het erg leuk vonden om met haar samen te werken.

Debra Jo Rupp de taart
Debra Jo Rupp de taart

Gebaseerd op wat Debra Jo Rupp zelf heeft gezegd, lijkt het alsof haar belangrijkste post- Die rol in de show uit de jaren 70 de ster was van een touring-toneelstuk uit 2018 genaamd 'The Cake'. Gecast als de hoofdrol van het stuk, was het personage van Rupp een bakker die worstelt met haar persoonlijke overtuigingen nadat ze is gevraagd om een bruidstaart te maken voor de lesbische dochter van haar overleden beste vriendin. Sprekend over het stuk met theatermania.com, zei Rupp dat het een goede boodschap had over het maken van "een ingrijpend oordeel over mensen" en ermee om te gaan als je ze eenmaal leert kennen. Rupp kreeg prijzen voor haar werk in het stuk en onthulde ook dat ze zo blij was dat ze er deel van uitmaakte dat ze het gevoel kreeg dat ze 'gelukkig met pensioen kon gaan, eerlijk tegen god'.

Aanbevolen: