Heeft Laura Prepon Bash 'That '70s Show' Co-Star Topher Grace's Kissing Skills?

Inhoudsopgave:

Heeft Laura Prepon Bash 'That '70s Show' Co-Star Topher Grace's Kissing Skills?
Heeft Laura Prepon Bash 'That '70s Show' Co-Star Topher Grace's Kissing Skills?
Anonim

The '70s Show is verantwoordelijk voor enkele van de grootste sterren op het witte doek van onze tijd. Ashton Kutcher en zijn vrouw Mila Kunis begonnen hun carrière in de sitcom uit de Fox-periode, voordat ze de massieve sterren werden die ze nu zijn.

Een andere acteur wiens professionele pad werd gesmeed in That '70s Show is Topher Grace. De New Yorker speelde Eric Forman, de hoofdrol in de serie in de loop van 179 van de 200 afleveringen van de show.

De sitcom was Grace's allereerste professionele acteeroptreden, dat hij op 20-jarige leeftijd belandde. Tegen de tijd dat de laatste aflevering in 2006 werd uitgezonden, was de acteur slechts twee jaar te kort voor zijn 30e verjaardag, en hij had in miljoenen van de rol.

Met in de hoofdrol naast Grace, Kutcher en Kunis, was de in New Jersey geboren actrice Laura Prepon, die ook net haar carrière begon in de show. Prepon portretteerde Donna Pinciotti, een oude vriendin (en later verloofde) van het personage van Grace.

Ongeveer een decennium nadat That '70s Show zijn achtjarige run op Fox had afgesloten, werd Prepon op de hoogte gebracht over Grace's zoenvaardigheden. Haar antwoord was niet erg vleiend voor haar tegenspeler.

Wat zei Laura Prepon over de zoenvaardigheden van Topher Grace?

Sinds haar carrière een vlucht nam na That '70s Show, was de grootste rol van Laura Prepon op televisie Alex Vause in Orange Is the New Black van Netflix. Ze speelde de rol in in totaal 82 afleveringen en regisseerde er zelfs drie tussen seizoen 5 en 7.

Op OITNB is Alex van Prepon betrokken bij hoofdpersonage Piper Chapman, gespeeld door meervoudig bekroonde actrice Taylor Schilling.

In februari 2016 verscheen Prepon op de Todd and Jayde in the Morning-radioshow op New York's 95.5 PLJ-radiostation. Het was toen dat ze werd gegriefd over de kusvaardigheden van Topher Grace, en werd gevraagd om ze te vergelijken met die van haar Orange Is the New Black-tegenhanger, Schilling.

In haar reactie was Prepon op haar hoede voor hoe Grace zou reageren, maar ze was categorisch in het verkiezen van Schilling boven hem. "Topher zou me vermoorden, maar ik ga Taylor zeggen," zei ze. Om nog meer zout toe te voegen, suggereerde de actrice dat Schilling betere hygiënische gewoonten had als het ging om het vergrendelen van lippen op het scherm.

"Ik denk dat Taylor van kauwgom houdt - elke acteur heeft zijn eigen ding", ging Prepon verder.

Joseph Gordon-Levitt was het niet eens met Laura Prepon's kijk op de kusvaardigheden van Topher Grace

Het personage van Laura Prepon was niet de enige met wie Eric van Topher Grace een eerste kusmoment deelde in That '70s Show. Seizoen 1, Aflevering 11 van de serie was getiteld Eric's Buddy, en het bevatte Joseph Gordon-Levitt als Eric's laboratoriumpartner, genaamd Buddy Morgan.

In een autoscène kust hij Eric onverwachts en bekent hij dat hij eigenlijk homo is. Die scène maakte eigenlijk televisiegeschiedenis, want het was de eerste kus tussen twee mannen op Noord-Amerikaanse primetime-tv.

In december 2018 herbeleefde Gordon-Levitt dat historische moment tussen zijn karakter en dat van Grace. Op zijn Twitter-account tagde de 500 Days of Summer-ster het handvat van zijn That '70s Show-collega en schreef: 'Goede kerel om te zoenen, @TopherGrace.'

Gordon-Levitt had eerder ook zijn trots uitgesproken om samen met Grace deel uit te maken van die scène. "Daar was ik helemaal trots op, en dat ben ik nog steeds", zei hij in 2016. "Het was een geweldig stuk en het kreeg een geweldige reactie."

Topher Grace's carrière na 'That '70s Show'

Laura Prepon is sinds haar tijd bij That '70s Show grotendeels op koers gebleven als tv-artiest. Naast Orange Is the New Black heeft ze ook belangrijke rollen gespeeld in shows als October Road, How I Met Your Mother en Are You There, Chelsea?

Topher Grace's carrière heeft echter een andere wending genomen. Sinds That '70s Show waren zijn grootste rollen op tv in Nat Geo's The Hot Zone en de sociale internetserie The Beauty Inside, die werd uitgezonden op YouTube en Facebook. Grace speelde in zes afleveringen van elk van die twee shows.

Het grote scherm is echter waar hij zijn thuis heeft gemaakt. De meeste fans zullen hem vandaag herkennen als Eddie Brock of Venom uit Sam Raimi's Spider-Man 3 in 2007. Die film was de eerste die hij maakte na That '70s Show, en hij werd uiteindelijk genomineerd voor MTV en Teen Choice Awards voor Beste Schurk.

In 2018 portretteerde Grace David Duke, de voormalige groothertog van de Ku Klax Klan in BlacKkKlansman, de biografische misdaadfilm van Spike Lee. De acteur heeft ook zijn aanwezigheid kenbaar gemaakt in producties als Delirium, Interstellar en Black Mirror.

Aanbevolen: