Johnny Depp en Amber Heard strijden om het meest bizarre proefmoment tot nu toe

Inhoudsopgave:

Johnny Depp en Amber Heard strijden om het meest bizarre proefmoment tot nu toe
Johnny Depp en Amber Heard strijden om het meest bizarre proefmoment tot nu toe
Anonim

De huidige rechtszaak tegen Johnny Depp en Amber Heard was ronduit schokkend. Ook al gaat de rechtszaak over de vermeende lastercampagne die zijn tol heeft geëist van Johnny's carrière en persoonlijke leven, het is uiteindelijk uitgegroeid tot alle beschuldigingen die de ex-man en vrouw naar elkaar hebben gegooid.

Hoewel de proefperiode van vijf weken nog niet is afgerond op het moment van schrijven, heeft het geleid tot een reeks ronduit gruwelijke momenten. Wat door beide partijen wordt beweerd, is immers verontrustend. En er is zoveel aan het licht gekomen, waaronder Johnny's tragische jeugd, audio van Amber die toegaf hem te slaan, onthullingen over de algemene toxiciteit van hun relatie, grafische teksten die Johnny over haar schreef, evenals audio van hen over de vermeende schade die ze had geleden aan zijn handen. Ongeacht wie er schuldig is aan wat, het lijdt geen twijfel dat deze twee individuen ongelooflijk gebrekkig zijn en nog veel genezing te doen hebben.

Maar het zou onjuist zijn om te beweren dat het proces niet altijd een van de meest vermakelijke, grappige en ronduit bizarre spektakels van het decennium is geweest. Dit is waarom het niets minder dan een circus was…

10 Amber zou naar verluidt in Johnny's bed poepen

Geen moment van het proces heeft tot nu toe zoveel aandacht gekregen van de meme- en GIF-wereld als de beschuldigingen dat Ambering een dubbeltje op Johnny's bed heeft laten vallen. De komisch genaamde "Poop Gate" heeft een hoop aandacht gestolen van de ernstige beschuldigingen die beide partijen hebben geuit.

Voor de goede orde, Amber heeft niet publiekelijk toegegeven dat ze degene was die in Johnny's bed poepte, een moment dat Johnny ertoe bracht de scheiding aan te vragen in 2016. Zijn lijfwacht zei echter onder ede dat ze het aan hem had toegegeven. Tot nu toe heeft ze erbij gestaan dat het haar Yorkshire-terriërs waren die de ontlasting van menselijke grootte in het bed achterlieten. Deze onthulling maakte niet alleen Johnny maar de hele rechtbank aan het lachen.

9 De "bizarre" getuigenis van de portier

Johnny Depp kon zichzelf absoluut niet inhouden toen zijn voormalige portier een vooraf opgenomen getuigenis aflegde vanaf de bestuurdersstoel van zijn auto. Zowel Amber's advocaat, Eliane Bredehoft, als rechter Penney Azcarate gaven toe verbijsterd te zijn door de "bizarre" getuigenis. Hoewel Alejandro Romero volkomen herkenbaar was toen hij beweerde dat hij "niets meer te maken wilde hebben" met het proces, was het belachelijk dat hij een frisdrank nipte en dampte in zijn auto tijdens het serieuze proces. Het grappigste moment was toen hij zijn auto startte en wegreed terwijl hij nog op de band stond.

8 Amber kopieert Johnny's outfits

Amber Heard werd beschuldigd van het hard trollen van Johnny Depp tijdens de eerste paar dagen van hun proces. Dit komt omdat ze sommige van zijn bewegingen in de rechtszaal leek te kopiëren en, meer opvallend, zijn outfits. Hoewel dit in de tweede en derde week lijkt te zijn gestopt, lijkt er voldoende bewijs te zijn dat ze doelbewust dezelfde kleding droeg. In het bijzonder droeg ze precies dezelfde stropdas als hij, slechts twee dagen nadat hij hem droeg.

7 Johnny Depp roostert Amber's advocaat

Compilatievideo's van Johnny die Ambers advocaat Ben Rottenborn roostert tijdens een kruisverhoor zijn enorm populair online. Dit komt omdat Johnny duidelijk niet begreep waarom "Mr. Rottenborn" constant bezwaar maakte tegen dingen die hij zei, hem onderbrak en "vreemde" vragen stelde.

Hoewel Johnny zichzelf misschien minder dan serieus heeft gemaakt door de advocaat hard te trollen, lijdt het geen twijfel dat sommige van zijn gezichtsuitdrukkingen, comebacks en oneliners ronduit hilarisch waren.

6 Johnny "urineert" in de lobby

Tijdens het kruisverhoor van Johnny's lijfwacht, Malcolm Connolly, vroeg een van Amber's advocaten of de Pirates Of The Caribbean-ster "pist" in de foyer van zijn appartement.

"Nee", zei Malcolm Connolly eenvoudig toen hem werd gevraagd of dit wel of niet is gebeurd.

"Meneer Depp had zijn penis uit zijn broek, nietwaar?" de advocaat ging door, ondanks dat Johnny en de rechtbank lachten, evenals de raadsman van de acteur die bezwaar maakte tegen de "irrelevante" vraag.

"Ik denk dat ik me herinner dat ik de penis van meneer Depp heb gezien," antwoordde Malcolm.

5 Ambers advocaat maakte bezwaar tegen zijn eigen vraag

Een van Ambers advocaten, Adam Nadelhaft, maakte uiteindelijk bezwaar tegen zijn eigen vraag toen hij Johnny's huismanager, Ben King, ondervroeg. Niet alleen was de getuige verbijsterd door de heer Nadelhaft die willekeurig "bezwaar, van horen zeggen" riep op zijn eigen vraag, maar de rechter was dat ook.

4 Johnny Depp weet niet in welke films hij heeft gezeten

Johnny leek volkomen stomverbaasd toen hij zich veel momenten uit zijn carrière moest herinneren. Vooral de vraag van hoeveel franchises hij deel uitmaakte, leek hem te ontgaan. Tijdens zijn getuigenis gaf Johnny toe dat hij niet eens veel van zijn films heeft gezien en zijn eigen carrière leek te kleineren.

"Ik ben zo zielig als het erom gaat te weten welke films ik heb gedaan, het spijt me," lachte Johnny.

3 Amber's ontevreden voormalige assistent

Amber's ex-assistent, Kate James, deed een aantal opzienbarende beschuldigingen over verbaal misbruik door de Aquaman-ster. Maar haar algemene houding was wat de aandacht van de krantenkoppen trok. Ze was openlijk verontrust en strijdlustig met Ambers advocaat, daagde hem uit en beschuldigde hem zelfs van woorden in haar mond leggen. Maar Kate kreeg ook een enorme lach van de rechtbank toen ze reageerde op een vraag of ze werd betaald voor haar werk.

"Heel slecht," zei Kate botweg.

2 Dr. Shannon Curry en de muffins

Psycholoog Dr. Shannon Curry liet enkele van de grootste klappen vallen tijdens de eerste paar weken van het Johnny Depp/Amber Heard-proces. Hoewel er een legitiem gesprek plaatsvindt over de legitimiteit van haar analyse van Amber, lijdt het geen twijfel dat sommige vragen waaraan ze werd onderworpen belachelijk waren. Vooral Eliane Bredehoft zou niet ophouden met vragen over de muffins die Dr. Curry beweert Amber te hebben geserveerd tijdens een van hun sessies.

1 Johnny Depp geeft middelen aan Marilyn Mansion

Tijdens het kruisverhoor van Johnny Depp stelde Ben Rottenborn een reeks vragen over het vermeende drugsgebruik van de acteur aan verschillende beroemdheden, waaronder Paul Bettany en Marilyn Manson. Terwijl Johnny meneer Rottenborn uitriep omdat hij een van de vragen formuleerde als "Mr. Bettany is een goede vriend met wie je graag drugs gebruikt, toch?", had hij een nog grappiger antwoord op vragen over feesten met de controversiële rockster.

Zelfs meneer Rottenborn lachte toen Johnny zei: "Ik heb Marilyn Manson ooit een pil gegeven zodat hij zou stoppen met zoveel te praten."

Aanbevolen: