Acht jongste deelnemers strijden in 'Dancing With The Stars

Inhoudsopgave:

Acht jongste deelnemers strijden in 'Dancing With The Stars
Acht jongste deelnemers strijden in 'Dancing With The Stars
Anonim

Dancing With The Stars is momenteel bezig aan zijn 30e seizoen. Wat de show jaar na jaar interessant maakt voor het publiek, is de diverse en opwindende cast. Alle soorten beroemdheden komen op de show, van voormalige atleten en olympiërs tot reality- en filmsterren. De sterren worden gekoppeld aan een professionele danser en strijden in verschillende stijlen van stijldansen, van de wals tot de tango. Juryleden Len Goodman, Derek Hough, Carrie Ann Inaba en Bruno Tonioligeef dan de parenscores en de hoogste zet door naar de volgende week.

Vooral dit seizoen trok kijkers, met sterren Matt James, JoJo Siwa, Brian Austin Green en Olivia Jade strijden om de Mirrorball. Met deelnemers die dansen in themakostuums van Disney en Grease, was dit seizoen een goed seizoen om naar te kijken. Vanwege de leeftijdscategorie van de deelnemers, kennen kijkers van alle leeftijden ten minste iemand in de show en hebben ze er een band mee, zelfs de tieners! Hier is een lijst van de jongste deelnemers die ooit hebben deelgenomen aan Dancing With The Stars.

8 Wilgenschilden

Willow Shields is vooral bekend door het spelen van Primrose Everdeen in de Hunger Games-franchise. Ze ging op DWTS in 2015 toen ze nog maar 14 jaar oud was. In combinatie met Mark Ballas bereikte Willow de zevende aflevering voordat hij werd uitgeschakeld. Sindsdien is Willow verschenen in de Netflix-show Spinning Out en een paar andere films.

7 JoJo Siwa

JoJo Siwa is pas 18 jaar oud en schreef geschiedenis in dit seizoen van DWTS omdat ze in de eerste paring van hetzelfde geslacht was met Jenna Johnson Jenna vertelde TV Insider hoe leuk ze zegt: “Serieus, het is de beste tijd. Het is zo leuk om met JoJo te mogen optreden.” Het duo heeft de top 9 gehaald en zal het blijven opnemen tegen de andere deelnemers, waaronder Jenna's echtgenoot Val en zijn partner Olivia Jade.

6 Skai Jackson

Skai Jackson is het meest bekend om haar rol in Jessie van Disney Channel als de jongste broer of zus Zuri. Skai verscheen in seizoen 29 van DWTS met partner Alan Bersten op 18-jarige leeftijd. Terugkijkend op haar tijd in de show, vertelde Skai aan Entertainment Tonight: Ik ben gewoon blij dat ik kon zijn op deze reis met zo'n geweldig persoon. Ik heb het gevoel dat we het tot nu toe hebben gehaald, we hebben week 10 gehaald, we hebben alle dansen doorstaan behalve de finale en het was gewoon echt geweldig.”

5 Zendaya

Vóór een groot deel van Zendaya's zeer succesvolle carrière, deed ze mee aan DWTS met partner Valentin Chmerkovskiy in seizoen 16 in 2013. Ze was toen pas 16 jaar oud en ze maakte het helemaal naar de finale plaats runner-up. Zendaya is mensen blijven verbazen met haar showbusinessvaardigheden terwijl ze sindsdien gracieus optrad in The Greatest Showman en haar andere inspanningen.

4 Laurie Hernandez

Op 16-jarige leeftijd won turnster Laurie Hernandez DWTS seizoen 23, en heeft nog steeds de titel van de jongste deelnemer die tot nu toe heeft gewonnen. Laurie staat bekend als onderdeel van de Final Five op de Olympische Spelen van 2016 en is een van de vele Olympische gymnasten die meedoet aan de show. Samen met Valentin Chmerkovskiy houdt Laurie nog steeds enkele van de lessen bij die hij haar tijdens hun tijd in de show heeft geleerd. Ze vertelde Dance Dish: "Ik denk dat het belangrijkste dat ik meenam, was om dankbaar te zijn", vatte ze samen. “Mijn partner zei altijd: ‘Weet je wat, je krijgt nog een week om te dansen. Je mag bij de show zijn. Je mag zoveel verschillende dingen doen, dus wees dankbaar.'

3 Shawn Johnson

Een andere Olympische turnster, Shawn Johnson, nam in 2009 deel aan DWTS. Shawn werkte samen met Mark Ballas voor seizoen 8 van de show en bereikte de finale en op 17-jarige leeftijd kampioen worden. Shawn was de jongste die de show won totdat Laurie Hernandez het record brak in seizoen 23. Later keerde ze terug naar het DWTS-podium in 2012 om deel te nemen aan de All Stars-editie van de show met Derek Hough,waar ze de 2e plaats behaalde.

2 Cody Linley

Cody Linley, vooral bekend als Hannah Montana's hartenbreker Jake Ryan, nam ook deel aan DWTS. Hij was toen 19 en werkte samen met Julianne Hough, maar moest ook dansen met Edyta Sliwnska toen Hough wegens een blessure out was. Cody behaalde de 4e plaats en heeft nog steeds het record als jongste man ooit.

1 Bindi Irwin

Dochter van wijlen Steve Irwin, Bindi werkte samen met Derek Hough in seizoen 21 op 17-jarige leeftijd. Het duo won vervolgens de Mirrorball Trophy. Hoewel er wat onenigheid was over haar verdiensten omdat ze minderjarig was, vertelde Bindi aan TMZ dat ze alles terug zou schenken aan natuurbehoud.

Aanbevolen: