Ricky Gervais ontketent boze tirade tegen Britse premier

Inhoudsopgave:

Ricky Gervais ontketent boze tirade tegen Britse premier
Ricky Gervais ontketent boze tirade tegen Britse premier
Anonim

The Office bedenker Rocky Gervais heeft zijn gevoelens over de Britse regering niet tegengehouden. In een nieuwe vlog bekritiseerde de maker van After Life het Tory-feest omdat het zich gedroeg als Charlie Sheen terwijl ze feesten bijwoonden tijdens een nationale afsluiting.

De 60-jarige hield zijn gevoelens over de capriolen en feesten van de regering tijdens de pandemie niet tegen. Met behulp van een reeks woedende krachttermen vroeg hij zich af hoe adequaat de politici waren om het VK te besturen.

Controversiële Tory-regering maakt Ricky Gervais boos

In de Twitter Live-video verklaarde Ricky dat het onvermogen van de regering om zich aan hun eigen regels te houden 'het ergste' is dat hij heeft meegemaakt tijdens de wereldwijde pandemie. Er zijn beelden gelekt van de regering die tijdens de pandemie feesten organiseert, ondanks het opleggen van landelijke beperkingen en boetes. De acteur en komiek werd geprezen om zijn openhartigheid over het gebrek aan respect van de conservatieve regering voor regelgeving.

Het meest opvallende dat een recent schandaal is, is dat voormalig regeringsadviseur Allegra Stratton gefilmd werd terwijl hij een grapje maakte over een wijn- en kaasfeestje en de premier zelf op de foto genoot van wijn en kaas op het tuinterras van Downing Street. Tijdens deze periode werd het publiek verteld om niet met anderen om te gaan, zowel binnen als buiten hun huis.

Gervais zei deze week tijdens een Twitter-live: 'Weet je wat het ergste is? Afgezien van de pandemie en de verwoesting en de doden en de druk op de gezondheidsdienst en mensen die hun levensonderhoud verliezen.’

Ricky Gervais benadrukt de ongelijkheid tijdens de pandemie

De Britse komiek benadrukte dat mensen vanwege de Covid-beperkingen geen zieke familieleden in het ziekenhuis konden zien of de begrafenis van dierbaren konden bijwonen terwijl de Britse premier zich in zijn tuin ontspande met collega's en vrienden.

Na zijn expletieve tirade over de rijke stamboom van de regering, deelde Ricky zijn zorgen over hoe de pandemie de jongere generatie op de lange termijn zal treffen. Hij denkt dat de 'volgende pandemie' de opkomst van psychische problemen onder jongeren zal zijn. 'God weet wat voor invloed het heeft op tieners die een aantal van de beste jaren van hun leven hebben verloren.'

De Golden Globes-presentator is zich bewust van zijn positie en eindigt de video met: 'Ik kan niet klagen, ik ben absoluut in een bevoorrechte positie, maar ik heb gemerkt dat het veel mensen naar beneden ha alt.'

Gervais, die op 14 januari de derde serie van zijn Netflix-hitshow After Life uitbrengt, heeft zijn liefde voor dieren gecrediteerd omdat hij hem door de COVID-19-pandemie heeft geholpen.

Aanbevolen: