Saweetie is verbijsterd na het spotten van robots op de weg

Inhoudsopgave:

Saweetie is verbijsterd na het spotten van robots op de weg
Saweetie is verbijsterd na het spotten van robots op de weg
Anonim

Veel mensen geloven dat de wereld ooit zal worden overgenomen door robots die zijn geprogrammeerd om het werk te doen dat mensen normaal gesproken doen. Saweetie had gewoon geen idee dat die dag vandaag was.

In een fantastisch grappige videopost op sociale media was ze toevallig op het juiste moment op de juiste plek, toen een te grote robot vlak voor haar de weg overstak en haar in absolute shock achterliet.

Volledig verbijsterd door wat er vlak voor haar ogen gebeurde, staarde Saweetie in totale ontzetting terwijl de robot zijn weg baande over een drukke straat, alle drukte eromheen volledig ontwijkend.

Swaeetie kon alleen maar in totale shock naar binnen kijken… en de camera draaiende houden.

Saweetie's ontmoeting met een robot

Saweetie zat in haar auto en bemoeide zich met haar eigen zaken toen het verkeer tot stilstand kwam. Terwijl ze geduldig zat te wachten op de gelegenheid om haar rit te hervatten, keek ze om en zag een robot de straat oversteken.

Natuurlijk deed ze precies wat ieder van ons zou doen, en ze begon onmiddellijk het schokkende incident te herschrijven zoals het zich op dat moment ontvouwde.

Ze was op de achtergrond te horen, ze begon in volledige shock en lachte toen hysterisch toen de robot zich een weg baande door een drukke straat en regelrecht terug naar het trottoir, met volledig gemak.

Haar beeldmateriaal van deze bizarre ervaring is van een afstand genomen, dus het is moeilijk te zien wat de robot eigenlijk aan het doen was, maar het lijkt erop dat hij een reeks dozen in die regio heeft afgeleverd. Toen de robot zich een weg baande langs een bus vol passagiers en voetgangers op straat passeerde, leek niemand gefaseerd over zijn aanwezigheid, alsof dit een normaal verschijnsel was dat deel uitmaakte van ieders dagelijks leven.

Fans waren net zo verward

Tegen het einde van de clip was Saweetie luid en hard te horen lachen om de bizarre vertoning die ze zojuist had gezien.

Fans begonnen onmiddellijk commentaar te geven op de post om hun gedachten over deze zeer vreemde situatie te delen. Reacties op sociale media inbegrepen; "Ik ben net zo in de war als zij, want hoe tf???," "Wow, ze zijn er al," en "Oh hell nah."

Een fan schreef; "Robots zullen alles vervangen", evenals; "oh verdomme, heilige hel, wat is dat in vredesnaam?" Fans hebben de robotcultuur beslist niet omarmd.

Een fan had plezier met deze situatie en zei; "DE VREEMDELINGEN ZONDEN HEN OM TE ZIEN HOE HET GETTO IS GEKREGEN.??."

De meeste fans dachten dat dit een soort robotachtige voedselbezorgservice was… maar dat waren een heleboel dozen…

Aanbevolen: