Waar Tammy Slaton van 1000 LB Sisters nu is

Inhoudsopgave:

Waar Tammy Slaton van 1000 LB Sisters nu is
Waar Tammy Slaton van 1000 LB Sisters nu is
Anonim

Sinds 2012 is My 600-lb Life zo'n populaire show voor TLC dat fans alles willen weten over het maken van deze zeer succesvolle show. Met dat in gedachten is het volkomen logisch dat TLC besloot om Sisters van 1000 pond te produceren. In feite zijn de titulaire sterren van de 1000-pond Sisters een paar broers en zussen die hetzelfde soort reis naar gewichtsverlies moeten maken als de mensen die in My 600-lb Life verschijnen.

Het feit dat iemand hulp krijgt bij het afvallen, betekent natuurlijk niet dat hun strijd op geen enkele manier gemakkelijk zal zijn. Helaas, sinds 1000-pond Sisters begon te luchten, was het duidelijk dat Tammy Slaton's reis naar gewichtsverlies moeilijk zou worden. Omdat er echter maanden tussen de seizoenen van die show zitten en camera's Tammy slechts een deel van het jaar volgen, blijven fans zich vaak afvragen wat haar is. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: waar is Tammy Slaton nu?

Bijgewerkt op 27 juli 2022: Volgens The U. S. Sun is bevestigd dat Tammy Slaton voor deze week een afspraak had voor bariatrische chirurgie. Hoewel details over de exacte datum niet openbaar zijn gemaakt, deelde een bron mee dat ze in de laatste week van juli een maagbypassoperatie zou ondergaan om haar te helpen meer gewicht te verliezen in een sneller tempo. Deze procedure zal plaatsvinden in een centrum in Lexington, Kentucky.

Tammy Slaton werd gedwongen haar huis achter te laten

Toen TLC-kijkers kennismaakten met de Slaton-zussen van 1000-lb Sisters, woonden Amy en Tammy zij aan zij in een duplex. Op die manier kon Amy Tammy helpen met haar dagelijkse leven. Hoewel het duidelijk was dat Amy veel tijd besteedde aan het helpen van haar zus, kon ze zichzelf er niet van weerhouden om voor altijd haar eigen leven te leiden.

Zoals fans van Sisters van 1000 pond al zullen weten, is het leven van Amy Slaton de afgelopen jaren enorm veranderd. Nu een gelukkig getrouwde vrouw en een moeder, is Amy ook van plan veel gewicht te verliezen, hoewel ze haar lichaam al drastisch heeft veranderd. Met al die veranderingen in het leven in gedachten, is het logisch dat Amy een geheel eigen huis moest vinden, en daarom verhuisde ze uit haar kant van de duplex van de Slaton-zussen.

Helaas, als het gaat om de vraag waar Tammy Slaton nu fysiek is, heeft ook zij de duplex verlaten… maar om verontrustende redenen. Toen TLC begon met het produceren van Zusters van 1000 pond, betaalde het netwerk voor de Slaton-zussen om hulp te krijgen met hun gezondheidsproblemen. Helaas duurde het echter niet lang voordat het leek alsof Tammy niet ten volle profiteerde van de hulp die ze kreeg. Daarna maakten fans zich de afgelopen maanden nog meer zorgen om haar toen Tammy op foto's verscheen met een luchtpijp.

Het bleek dat fans van de 1000-pond Sisters terecht bezorgd waren over Tammy Slaton. Tammy werd gedwongen naar een revalidatiecentrum te gaan nadat haar longen waren ingestort, en ze werd in coma gebracht. Als dat nog niet erg genoeg was, heeft Amy Slaton gezegd dat Tammy haar huis is kwijtgeraakt omdat TLC haar revalidatieverblijf niet beta alt, en door de kosten kan ze de huur niet betalen.

Natuurlijk is het enigszins begrijpelijk dat TLC stopte met betalen voor Tammy Slaton's reis naar gewichtsverlies, omdat ze geen gebruik heeft gemaakt van de hulp die haar in het verleden werd aangeboden. Als het netwerk echter afleveringen van Sisters van 1000 pond blijft produceren en Tammy lange tijd in het revalidatiecentrum blijft, lijkt het alsof ze de kosten moeten overnemen. Immers, als TLC profiteert van een show over Tammy's reis naar gewichtsverlies, zou het verkeerd zijn als ze daardoor failliet zou gaan.

Tammy Slaton is aan het afvallen en heeft controverse uitgelokt

Vanaf het moment dat TLC-camera's haar leven begonnen vast te leggen, was het duidelijk dat de gezondheid van Tammy Slaton ernstig werd geschaad door haar overgewicht. Ondanks dat feit kon Tammy nog steeds haar leven leiden zoals ze het op dat moment kende. Toen Tammy echter in coma belandde met ingeklapte longen en gedwongen werd om in een afkickkliniek te leven, begonnen de zaken voor haar te veranderen.

Of haar gezondheidsangst de wake-up call was die ze nodig had of dat het leven in een revalidatiecentrum haar heeft gedwongen haar levensstijl te veranderen, het feit is dat Tammy's lichaam begint te veranderen. Volgens wat Tammy's broer Chris onthulde tijdens de derde seizoensfinale van 1000-lb Sisters, was Tammy op dat moment al 115 pond afgevallen. Op basis van hoe ze eruitziet in haar meest recente Instagram-berichten, lijkt het erop dat Tammy is blijven afvallen in de afkickkliniek. Sommige fans hopen zelfs dat Tammy genoeg kilo's kwijt is om eindelijk een operatie voor gewichtsverlies te ondergaan.

Hoewel de zaken veelbelovend lijken voor de gezondheid van Tammy Slaton, is ze erin geslaagd om de laatste tijd veel fans boos te maken. De reden daarvoor is dat Tammy, nadat ze een video-optreden had gepromoot om een stickermerk te promoten, vrijwel een livestream no-show trok, wat betekende dat ze de tijd van haar meest toegewijde fans verspilde. Gezien het feit dat Tammy's eigen TikTok-kanaal in het verleden werd verbannen vanwege het verkopen van merchandise zonder licentie aan kijkers, heeft ze haar fans veel redenen gegeven om boos te zijn.

Aanbevolen: