5SOS Luke Hemmings-fans reageren op haters die zijn verloofde 'lelijk' noemen

Inhoudsopgave:

5SOS Luke Hemmings-fans reageren op haters die zijn verloofde 'lelijk' noemen
5SOS Luke Hemmings-fans reageren op haters die zijn verloofde 'lelijk' noemen
Anonim

Fans van 5 Seconds of Summer kunnen een beetje bezitterig zijn als het gaat om het datingleven van de jongens, maar hun geliefden pesten gaat te ver. Voor degenen die het niet weten, de zanger van de band, Luke Hemmings, heeft een relatie gehad met de winnaar van The X-Factor USA, Sierra Deaton.

Sommige volgers van een band zijn echter jaloers op Sierra en beginnen haar online te pesten. Een trol noemde haar zelfs Abby Mallard, het 'lelijke eendje' uit de animatiefilm Chicken Little. Gelukkig kwamen 5SOS-fans te hulp om de verloofde van Luke te verdedigen.

Wie is Sierra Deaton?

Sierra Phuong-Thao Deaton, de verloofde van Luke Hemmings, heeft een Britse vader en een Vietnamese moeder. Sierra Deaton is een muzikant die geen onbekende is in de schijnwerpers, aangezien hij in 2013 meedeed aan het laatste seizoen van The X-Factor in de Verenigde Staten.

Ze verscheen in de show (en volgde de gekke regels van de show op de set) als onderdeel van een paar met haar nu ex-vriend Alex Kinsey, en ze stonden bekend als Alex & Sierra.

Het koppel kondigde in september 2017 hun breuk aan op Twitter, zowel romantisch als muzikaal. Hoewel ze begonnen waren als 'twee kinderen die elkaar in 2009 op het strand in Florida ontmoetten', was er in de acht jaar daarna veel gebeurd. Ze probeerden muzikaal bij elkaar te blijven, maar besloten uiteindelijk dat het het beste was om hun eigen weg te gaan.

Sierra begon toen met Luke te daten een jaar na het afscheid van Alex, en ze zong zelfs back-upvocalen voor Luke's band, 5 Seconds of Summer. Ze begon ook haar eigen muziek uit te brengen. Sierra is 30 jaar oud, geboren op 11 februari 1991, slechts zes jaar ouder dan Luke.

Ondanks haar bekendheid als zangeres heeft ze ook succes gehad in de danswereld. Ze is een getalenteerde Ierse danseres die talloze internationale prijzen heeft gewonnen, evenals ballet-, jazz-, tap-, hedendaagse en hiphoptrainingen. Haar volgers weten dat ze veel meer is dan alleen de verloofde van Luke Hemmings, en ze heeft genoeg van haar eigen talent om mee te pronken.

Luke en Sierra's liefdesverhaal

Luke en Sierra werken hun Instagram-pagina's niet zo vaak bij als fans denken dat ze zouden moeten. Wel maakten ze hun relatie in de zomer van 2018 openbaar. De schoonheid deelde in juli 2017 een handvol foto's van de twee, gevolgd door een mooie foto van hen samen een maand later.

Ondertussen heeft de 5SOS-zanger alleen een emoji met een zwart hart en een deel van Sierra's middelste naam, Thao, aan zijn Instagram-bericht toegevoegd. Daarna plaatste hij een paar updates over zijn relatie op Instagram, waaronder een assortiment foto's met het onderschrift "Ha Long Bae" toen hij met Deaton naar Vietnam reisde om Ha Long Bay te zien.

Een jaar nadat hun oorspronkelijke romance werd onthuld, uitte Sierra haar liefde voor Luke en wenste haar "beste vriend" en "soulmate" een gelukkige verjaardag in een reeks Instagram-foto's.

Ze heeft bijna een jaar lang niets over de zangeres op haar Instagram-profiel gepost, en toen ze dat deed, was het om hun verloving aan te kondigen. "Het was leuk om dit zo lang geheim te houden," plaagde ze, "maar mijn hart barst bijna uit zijn voegen. Ik kan niet eeuwig wachten."

Houden fans van de verloofde van Luke Hemmings?

Terwijl de relatie tussen Luke en Sierra blijft bloeien, zijn velen jaloers en teleurgesteld over de verloving van het paar. Net als actrice Bella Thorne die lelijke opmerkingen kreeg nadat ze haar mooie verlovingsfoto's op sociale media had gedeeld, zit Sierra in hetzelfde schuitje.

Sommigen begonnen haar zelfs te pesten. Blijkbaar vergeleek een 5SOS-fan haar met Abby Mallard, een personage met een bucktoothed duck uit Disney's Chicken Little. De trol ging zelfs zo ver dat hij een foto van Sierra naast het "lelijke eendje" deelde en haar tagde in de tweet.

Luke liet het er niet bij zitten en reageerde direct op de hater. Hij schreef: Ik zie dit soort dingen te vaak. Het maakt me verdrietig dat vrouwen andere vrouwen het gevoel geven dat ze niet goed genoeg zijn. Dezelfde mensen die praten over vriendelijkheid en pc zijn, zeggen elke dag vreselijke dingen tegen iemand om wie ik geef. Ik weet dat dit niet iedereen is, maar ik zie het vaak en moest iets zeggen.”

Zijn mede-bandlid Calum Hood stemde in met een compliment aan Sierra en schreef: "Sierra is een BEUT." Read 5SOS-fans toonden ook hun steun aan de schoonheid door de hashtag WeLoveYouSierra op Twitter te creëren. Een van hen merkte op: "Ik hoop dat fans naar 5SOS luisteren en stoppen met het belachelijk maken van Sierra op deze manier. Ze is mooi en niemand verdient het om onderworpen te worden aan dit soort trollen.

Hoewel er sommigen zijn die Sierra niet mogen, steunen velen nog steeds haar relatie met de 5SOS-leadzangeres. En van wat we tot nu toe op hun sociale-mediapagina's hebben gezien, lijken Luke Hemmings en Sierra Deaton echt verliefd en erg gelukkig samen te zijn, en we zouden niet gelukkiger voor hen kunnen zijn!

Aanbevolen: