Zwangere Britney Spears geeft toe dat ze 'bang' is om een kind op deze wereld te verwelkomen

Inhoudsopgave:

Zwangere Britney Spears geeft toe dat ze 'bang' is om een kind op deze wereld te verwelkomen
Zwangere Britney Spears geeft toe dat ze 'bang' is om een kind op deze wereld te verwelkomen
Anonim

Britney Spears heeft onthuld dat ze "bang is om in deze wereld een baby te krijgen", slechts vijf dagen nadat ze haar shockzwangerschap heeft aangekondigd.

Britney Spears deelde een terugblik op haar eerste zwangerschap

De zangeres "…Baby, One More Time" deelde een oude foto van zichzelf terwijl ze zwanger was van haar oudste zoon Sean Preston. Spears verwelkomde haar eerstgeborene in 2005 met haar toenmalige echtgenoot Kevin Federline. Het jaar daarop verwelkomde het popicoon Jayden James Federline. In 2007 eindigde haar huwelijk met Federline in een scheiding.

In de zwart-witte throwback-snap wordt Spears gezien terwijl ze haar babybuil wiegt in een zijden kanten jurk. In een nu verwijderd bijschrift uitte de ster haar angsten over het verwachten van nog een baby voor haar 40,7 miljoen Instagram-volgers.

Britney Spears vernietigde de eindeloze documentaires rond haar conservatorium

Spears vertelde fans dat ze "vooral bang is om een baby te krijgen in deze wereld" na de veelheid aan documentaires over haar 13 jaar durende conservatorium. De documentaires kwamen voort uit de documentaire The New York Times Presents: Framing Britney Spears die vorig jaar in première ging.

"Ik denk niet dat ik ooit zoveel documentaires over iemand heb gezien, tenzij ze dood zijn!!!" ze ondertitelde de snap. "Ik bedoel, was dat zelfs toegestaan???? Nogmaals OH WELL, het is perspectief weet je???"

De zangeres "Sterker" zei verder dat ze zelfzorg zal beoefenen door te nippen aan Kate Hudson's nieuwe INBLOOM-theelijn en de "zelfde jurk" aan te trekken die ze 16 jaar geleden droeg.

Britney Spears kondigde aan dat ze maandag haar eerste kind verwacht

Op maandagochtend onthulde ze haar zwangerschap lang met een Instagram-bericht, waarop stond: "Dus ik heb een zwangerschapstest gekregen … en uhhhh nou … ik krijg een baby."

De Grammy-winnaar bracht fans echter in de war toen ze in haar bijschrift eraan toevoegde dat ze "een beetje zwanger was" en een zwangerschapstest had gedaan nadat ze had opgemerkt dat ze op vakantie was aangekomen.

Sam Asghari noemde Britney Spears een 'leeuwin'

Spears, 40, heeft vaak naar haar langdurige vriend Asghari, 28, verwezen als haar "echtgenoot", wat geruchten heeft doen ontstaan dat het paar in het geheim is getrouwd. Asghari bevestigde het zwangerschapsnieuws op Instagram, verwees naar de popster-partner als een "leeuwin" en deelde een geschilderde afbeelding van twee leeuwen met hun welp.

Hij schreef: “Het huwelijk en kinderen zijn een natuurlijk onderdeel van een sterke relatie vol liefde en respect. Vaderschap is iets waar ik altijd naar heb uitgekeken en dat neem ik niet licht op. Het is de belangrijkste taak die ik heb ooit zal doen."

Aanbevolen: