Waarom is 'Please Don't Go' van Mike Posner de nieuwste TikTok-videohit?

Waarom is 'Please Don't Go' van Mike Posner de nieuwste TikTok-videohit?
Waarom is 'Please Don't Go' van Mike Posner de nieuwste TikTok-videohit?
Anonim

De hit van zanger en songwriter Mike Posner is opgenomen in een opkomende TikTok-trend die een maand duurt.

TikTok staat erom bekend populaire liedjes uit het verleden weer in de schijnwerpers te zetten, waaronder Aly en Aj's " Potential Breakup Song " en Fleetwood Mac 's "Dreams " Een andere hitmaker heeft echter een comeback gemaakt dit maand met zijn hit uit 2010 "Please Don't Go"

Mike Posner nieuw nummer
Mike Posner nieuw nummer

Mike Posner nam dit nummer op in zijn debuutalbum 31 Minutes to Takeoff, met hits als " Cooler Than Me" en " Bow Chicka Wow Wow."

De TikTok-video's met zijn nummer bestaan uit gebruikers die sjaals en zonnebrillen dragen tijdens het autorijden. Er zijn echter video's verschenen waarin de gebruikers in plaats daarvan met motorfietsen, golfkarretjes of paarden gaan rijden.

Nadat Posner de trend zelf opmerkte, deed hij ook de TikTok-trend, waarbij hij en een andere man sjaals, zonnebrillen en straat samen in een auto droegen. Vanaf nu bevatten meer dan 450.000 TikTok-video's het nummer "Please Don't Go" van Posner.

Vanwege deze trend werd op 23 maart aangekondigd dat "Please Don't Go" in de top 100 van de U. S. Spotify Daily Chart voor het eerst op 93. Fans op Twitter hebben zich echter afgevraagd waarom dit nummer werd gekozen voor de videotrend, vooral een nummer dat geen tophit was onder muziekluisteraars.

Reacties op deze vraag zijn al door fans overal beantwoord, vooral omdat veel van zijn liedjes om meerdere redenen gekozen hadden kunnen worden. Het is pakkend, het heeft een goede vibe en het wordt onderschat in vergelijking met zijn goed presterende nummers zoals " I Took a Pill in Ibiza"

Hoewel de TikTok-trend blijft groeien, haalde Posner deze week ook de krantenkoppen om geheel andere redenen. Samen met andere nieuwsbronnen kondigde hij aan dat hij in mei de Mount Everest zou beklimmen voor het Detroit Justice Center. Posner kreeg dit idee tijdens zijn wandeling door Amerika in 2019.

Fans op Twitter hebben zijn verhaal gedeeld en hem veel succes gewenst tijdens zijn toekomstige reis. Toevallig genoeg hebben sommigen zijn songtitel gebruikt om hem te vertellen dat ze hem zullen missen.

Posner is doorgegaan met het uitbrengen van muziek en bracht zijn nieuwste album Operation: Wake Up, uit in december 2020. Voor degenen die ernaar willen luisteren en zijn andere drie studioalbums, ze kunnen worden gestreamd op Spotify en Apple Music.

Aanbevolen: