Sociale media woede als James Charles ervan wordt beschuldigd een andere tienerjongen te berichten

Sociale media woede als James Charles ervan wordt beschuldigd een andere tienerjongen te berichten
Sociale media woede als James Charles ervan wordt beschuldigd een andere tienerjongen te berichten
Anonim

Schoonheidsgoeroe James Charles is beschuldigd van het sturen van flirterige berichten naar een 16-jarige fan.

De nieuwe beschuldigingen tegen Charles zijn afkomstig van een 16-jarige jongen die zich identificeert als @jakecherryy op TikTok.

In verschillende berichten op Twitter lijkt de YouTuber ooit een online relatie te hebben gehad met een 16-jarige. Tijdens hun vermeende interacties leek James zelfs @jakecherry een gelukkige verjaardag te wensen.

In de berichten staat duidelijk dat @jakecherry zijn 16-jarige leeftijd duidelijk heeft gemaakt aan de visagist aan de sterren. Ook opgenomen in de opnieuw geposte berichten was een schijnbaar boze James Charles nadat hun vermeende interacties waren uitgelekt.

In februari beschuldigde een andere tiener Charles van ongepaste berichten.

16-jarige Isaiyah beweert dat de 21-jarige social media-ster hem kiekjes stuurde om zichzelf te plezieren en hem smeekte om naaktfoto's.

Aspirerend fotomodel Isaiyah heeft een video op TikTok en Twitter uitgebracht om zijn "ongepaste" ervaringen met Charles te delen.

Isaiyah, herinnerde zich voor het eerst hoe opgewonden hij was dat Charles hem op Snapchat had toegevoegd. Hij noemde Charles zijn 'grootste invloed' en iemand 'die hij altijd tegen hem heeft opgekeken'. Isaiyah deelde vervolgens het bewijs van de melding waarin Charles hem op Snapchat had toegevoegd.

Maar Isaiyah zegt dat de dingen een sinistere wending namen toen de veelgeprezen YouTuber hem expliciete foto's begon te sturen.

Later beweerde hij dat hij de wettige volwassene had verteld dat hij pas 16 is, maar Charles bleef naar verluidt om foto's en video's van zijn lichaam vragen.

James Charles heeft sindsdien gereageerd op de aantijgingen op Twitter en belooft fans dat hij er nu op zal aandringen om potentiële liefhebbers-ID's te krijgen voordat ze naaktfoto's sturen.

De YouTube-ster gaf een verklaring af en schreef: 'Er gaat een video over mij rond op TikTok en Twitter van een man die me een trimmer noemt en ik wil het meteen aanpakken. De beschuldiging dat ik deze persoon heb verzorgd, is volledig onjuist. Vorige week kwam ik iemand tegen op mijn Instagram-verkenpagina, zag dat hij me volgde en voegde hem toe op snapchat."

De 21-jarige vervolgde: "In de opwinding om iemand te ontmoeten waarvan ik dacht dat hij potentieel geweldig zou kunnen zijn, heb ik niet om een kopie van zijn identiteitsbewijs of paspoort gevraagd. Het is nu duidelijk, op basis van de video die hij geüpload, nam hij foto's van mij met een ander apparaat en had hij vanaf het begin een bijbedoeling. Later op de dag zei hij een paar dingen waardoor ik twijfelde aan de geldigheid van zijn oorspronkelijke leeftijdsantwoord en toen ik hem vroeg om zijn leeftijd opnieuw, hij gaf toe dat hij 16 was."

"Vanwege dit soort situaties, in plaats van iemands woord te geloven, zal ik nu vragen om het identiteitsbewijs of paspoort te zien van elke man met wie ik een gesprek heb."

Echter, vorig jaar uploadde een andere minderjarige TikTok-ster Ethan Andrew een YouTube-video en opende hij over zijn relatie met James Charles. De 14-jarige beweerde dat de beautyvlogger hem naaktfoto's stuurde.

"Omdat ik jong was, dacht hij dat hij misbruik van me kon maken en me kon beheersen, en elke keer dat ik weigerde te doen wat hij wilde… dreigde hij ME te 'out'", schreef Ethan op een tekstdia tijdens de video.

Aanbevolen: