10 meest succesvolle winnaars op 'Wheel of Fortune

Inhoudsopgave:

10 meest succesvolle winnaars op 'Wheel of Fortune
10 meest succesvolle winnaars op 'Wheel of Fortune
Anonim

Wheel of Fortune, simpelweg bekend als Wheel, bestaat al tientallen jaren. De Amerikaanse spelshow debuteerde op NBC in januari 1975, met Chuck Woolery en Susan Stafford als presentatoren. De show begon als een serie overdag. Het staat bekend als een van de langstlopende spelshows in de Amerikaanse geschiedenis en wordt tweede na The Price is Right. Door de jaren heen is het van gastheer veranderd en is het verhuisd naar een nachtslot. Het succes van de show bracht twee spin-offs voort; Wheel 2000, een kinderversie van de show, en Celebrity Wheel of Fortune, dat op 7th van januari in de lucht ging. Jongere fans hopen Kylie Jenner in de show te zien. Wheel is wereldwijd in franchise gegeven en wordt uitgezonden in Polen, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Maleisië en Italië, om er maar een paar te noemen.

Winnaars van Rad van Fortuin hebben verschillende prijzen gewonnen, variërend van exorbitante bedragen tot reizen. Sommigen hebben onder unieke omstandigheden gewonnen en daar ligt onze focus vandaag op. Blijf rondhangen en ontdek wie ze zijn:

10 Scott Kolbrenner

Zijn overwinning vieren
Zijn overwinning vieren

Een van de meest succesvolle winnaars van de spelshow is Scott Kolbrenner. Hij won maar liefst $ 145.000, waaronder een hoofdprijs van $ 100.000. Hij is een van de winnaars van de show die geld en prijzen heeft gewonnen in het bereik van $ 100.000. Scott was echter voor de lol in de show en wijdde zijn winst aan een goed doel. Scott onthulde dat zijn familie geluk had en dat hij het geld moest geven aan iemand die dat niet was.

9 Herfst Erhard

Gewoon een glimlach van een miljoen dollar
Gewoon een glimlach van een miljoen dollar

Voordat hij meedeed aan de spelshow, was Autumn Erhard een verkoopvertegenwoordiger in Orange County, Californië.2013 was haar geluksjaar toen ze de bonusronde kraakte. Het antwoord van Autumn van 4 seconden maakte haar meteen een miljonair. Het maakte haar ook de tweede winnaar van een miljoen dollar in de geschiedenis van de show, en de meest verdienende deelnemer. Ze liep naar huis met $ 1.030, 340.

8 Cindy Kling

Een wachttijd van 11 jaar
Een wachttijd van 11 jaar

Cindy Kling probeerde al 11 jaar in de show te komen voordat de regisseurs haar een kans gaven. Zoals haar gelukkige sterren zouden hebben, werd ze uiteindelijk in 2013 geaccepteerd. Ze won uiteindelijk $ 147.000 en was op dat moment de eerste runner-up van de winst. De Snohomish-vrouw moest haar winst geheim houden totdat de show werd uitgezonden.

7 Michelle Loewenstein

Verrast door haar overwinning
Verrast door haar overwinning

In 2008 kreeg Michelle, die pas getrouwd was, het ultieme huwelijkscadeau. Ze werd de allereerste winnaar van een miljoen dollar van de spelshow. De sterren van de Malibu-bewoner kwamen op één lijn, dankzij veel oefening die ze thuis deed. Als fan van de show schreeuwde de toen 24-jarige Michelle antwoorden terwijl deelnemers probeerden ze te achterhalen. Die gewoonte wierp zijn vruchten af, $ 1. 026. 080 om precies te zijn, toen Michelle haar moment kreeg.

6 Katie Parker

De vreugde van het winnen
De vreugde van het winnen

Op 5th van maart van dit jaar had Katie Parker uit Lancaster, Californië, een velddag toen ze een bonus van $ 100.000 won. De moeder van één, die een schoolleraar is, was goed op weg om haar basisonderwijskwalificaties te verdienen toen ze op de show kwam. Dankzij een wildcard en een paar medeklinkers en klinkers ging ze als winnaar naar huis.

5 Sarah Manchester

Verbaasd, net zoals we zijn
Verbaasd, net zoals we zijn

September 2014 was een goede maand voor Sarah Manchester. De wiskundeleraar uit B altimore, Maryland, werd de derde deelnemer aan de show die wegliep met een prijs van een miljoen dollar. Het oplossen van de zinspuzzel "Luid Gelach", zorgde ervoor dat ze glimlachte naar de bank. Ze won niet alleen $ 1. 017. 490, maar er stond ook een reis naar de Dominicaanse Republiek in het verschiet.

4 Jason Idalski

Twee keer geluk hebben is het antwoord
Twee keer geluk hebben is het antwoord

Groot winnen in één spelshow is één ding. Het vereist veel verstand, een scherpe geest en een nog scherpere oproep tot actie. Groots winnen bij twee spelshows is iets heel anders waarvoor één ding nodig is: een meevaller. Dit was het geval voor Jason Idalski. Zes jaar nadat hij wegliep met $ 37. 998 op Jeopardy, won Jason $ 68. 416 in contanten en prijzen op Rad van Fortuin.

3 Douglas Ross

Een oude overwinning die veel goud waard is
Een oude overwinning die veel goud waard is

De aflevering van december 2001 bevatte Becky Moore, Mike Colquitt en Douglas Ross. Douglas, een tekstredacteur en tekstschrijver, die destijds voor het Whitehouse werkte, had het geluk aan zijn zijde. Hij loste de puzzel " A Happy Meal " op in de bonusronde en won $ 100.000. Zijn overwinning schreef geschiedenis als de allereerste $ 100.000 die op de show werd gewonnen.

2 Tony Harrison

Afbeelding
Afbeelding

Elke trouwe Wheel-fan zal je de gouden regel vertellen: geen enkele deelnemer verschijnt meer dan één keer in de show. Tony Harrison, een software-expert, tartte alle kansen. Hij kwam twee keer in de show; een keer in 2017 en de tweede keer in 2020. De tweede keer liep hij weg met $ 98.831 aan prijzen en geld. De gastheren schreven zijn tweede optreden toe aan een maas in de productie. Tony's uiterlijk zorgde online voor veel opschudding.

1 Christian Dixie

Geen studieleningen meer voor Dixie
Geen studieleningen meer voor Dixie

In een aflevering van de 'College Week' van november 2020 kreeg eerstejaarsstudent Christian Dixie van Ball State University het perfecte cadeau waar iedereen om kon vragen tijdens hun eerste jaar op de universiteit. Christian had het aan zijn oma te danken dat ze hem kennis liet maken met de show toen hij nog maar negen maanden oud was. Wat zijn tijd op de universiteit betreft, is het veilig om te zeggen dat hij niet zal worstelen met studieschulden.

Aanbevolen: