Heeft 'The Challenge' Star Dee Nguyen nog steeds een carrière?

Inhoudsopgave:

Heeft 'The Challenge' Star Dee Nguyen nog steeds een carrière?
Heeft 'The Challenge' Star Dee Nguyen nog steeds een carrière?
Anonim

Dee Nguyen was ooit een favoriet bij het MTV-publiek, maar nu niet meer. Wat er is gebeurd? Sommige fans van MTV's The Challenge weten misschien niet waarom Dee Nguyen praktisch uit de serie verdween na het Total Madness-seizoen. De reality-tv-ster had ruzie met de producenten van de show en de leidinggevenden van MTV omdat ze allebei niet akkoord gingen met haar openbare gedrag buiten de camera. Namelijk, MTV-grote pruiken vonden het niet goed dat ze controversiële uitspraken deed over Black Lives Matter of haar andere uitspraken over ras.

Dee Nguyen is sinds 2020 100 procent afwezig bij alle MTV-franchises waar ze ooit aan verbonden was, niet alleen bij The Challenge. Sinds 2020 is ze nauwelijks ergens anders gespot dan op haar sociale media-accounts, waar Nguyen ironisch genoeg de opmerkingen maakte die haar een baan kosten. Heeft Dee Nguyen nog een carrière? Misschien, maar het is zeker niet meer met MTV.

8 Dee Nguyen werd beroemd op 'Geordie Shore'

Ten eerste, wie is Dee Nguyen? Nguyen trad in 2018 toe tot de MTV-familie toen ze deel ging uitmaken van de cast van Geordie Shore. Geordie Shore kan worden gezien als de Britse uitloper van Jersey Shore, maar in plaats van gidsen en clubkids uit New Jersey te volgen, volgt het hardcore feestvierders uit het Verenigd Koninkrijk. Dee Nguyen werd een beetje een favoriet bij fans vanwege haar pittige houding, haar citaat op de show was "Ik ben een hele lotta sass met een hele lotta kont." Maar die brutaliteit zou haar uiteindelijk haar baan kosten.

7 Dee Nguyen verloor War Of The Worlds maar won ronde 2

The Challenge is MTV's hybride competitieshow die castleden uit hun succesvolle shows ha alt en ze in teams tegen elkaar opneemt. Het combineert elementen van The Real World met Road Rules, twee van MTV's meest succesvolle franchises. The Challenge wordt uitgezonden sinds 1998. Elk seizoen heeft een ander thema en een andere titel. Dee Ngyuen maakte deel uit van de seizoenen met de titel War of The Worlds, War of The Worlds 2 en Total Madness. Dee Nguyen verloor op War of The Worlds toen ze "UIT" was in aflevering 14. Ze kwam toen als overwinnaar terug in War of The Worlds 2. Ze keerde toen terug voor nog een seizoen, Total Madness, maar dit was het begin van het einde van haar MTV-carrière.

6 Dee Nguyen werd uit totale waanzin geschopt voor controversiële opmerkingen

Fans hebben misschien gemerkt dat ze op een gegeven moment van The Challenge Total Madness aanzienlijk minder van Dee Ngyuen beginnen te zien. Dat kwam omdat producenten haar rol langzaam uit de show monteerden voordat ze in aflevering 15 werd geëlimineerd. Waarom? Nguyen was aan de slechte kant van sommige mensen beland toen ze op haar sociale media-accounts opmerkingen maakte over de Black Lives Matter-beweging en de protesten die voortkwamen uit de moord op George Floyd. MTV, dat BLM en andere progressieve doelen ondersteunt, vond het niet goed dat hun merk werd geassocieerd met de opmerkingen van Dee Nguyen.

5 Ze verontschuldigde zich, maar het is misschien te laat gekomen

Dee Nguyen verontschuldigde zich uiteindelijk voor haar opmerkingen, maar het was te weinig en te laat. Het netwerk verbrak officieel de banden met haar in juni 2020 en het lijkt erop dat ze misschien nooit meer terug zal komen.

4 Dee Nguyen kan permanent verbannen worden van MTV

Fans hebben misschien ook gemerkt dat ze afwezig was bij de reünieshows. Naar verluidt verbood MTV Dee Nguyen om terug te keren. Of dit verbod permanent is, is onbekend, maar als ze wordt verbannen uit het bijwonen van reünieshows, is het waarschijnlijk veilig om aan te nemen dat ze nooit meer terug zal komen naar de franchise. MTV is heel expliciet over zijn steun voor BLM, dus het zou geen verrassing zijn als het verbod inderdaad permanent is.

3 Dee Nguyen heeft nog steeds veel volgers op sociale media

Hoewel Nguyen haar kans verloor om terug te komen om meer te winnen op The Challenge, blijft ze nog steeds een vrij populaire influencer. Ze heeft vanaf 2022 meer dan 100.000 volgers op Instagram. Hoewel dat niet zoveel is als sommige van haar mede-MTV-sterren, zijn dat nog steeds zeer respectabele cijfers. Als ze een kans op een carrière heeft, zal ze waarschijnlijk de steun van die fans nodig hebben om het weer op de rails te krijgen.

2 Dee Nguyen is sinds 2020 niet meer op een show geweest

The Challenge Total Madness verpakte de productie in 2020 en Dee Nguyen is sindsdien afwezig op televisie. Haar IMDb laat zien dat er momenteel geen shows met haar zijn in ontwikkeling. Behalve haar volgers op sociale media, is Dee Nguyen bijna nergens meer te vinden.

1 Tot slot, waarschijnlijk niet…

Hoewel iedereen recht heeft op zijn mening, lijkt het erop dat de snelste manier om een lucratieve carrière bij MTV te verliezen, is door opmerkingen te maken die de Black Lives Matter-beweging kleineren. Dee Nguyen heeft sinds 2020 niet meer aan een MTV-project gewerkt, ze werd verbannen uit de reünies van de show en ze werd langzaam uit de show verwijderd waardoor ze een ster werd. Dus, heeft Dee Nguyen nog steeds een carrière? Misschien, maar ze zal er zeker niet lang een hebben met MTV.

Aanbevolen: