5 Comedy reboots waar fans blij van werden, en 3 fans wensen dat het nooit was gebeurd

Inhoudsopgave:

5 Comedy reboots waar fans blij van werden, en 3 fans wensen dat het nooit was gebeurd
5 Comedy reboots waar fans blij van werden, en 3 fans wensen dat het nooit was gebeurd
Anonim

Rebooten is een lastig iets, fans zullen ofwel blij zijn met de terugkeer van hun favoriete programma of teleurgesteld zijn dat nieuwe versies niet aan hun verwachtingen voldoen. Het is veilig om te zeggen dat Hollywood een soort reboot-revolutie doormaakt, aangezien veel klassieke drama's en komedies uit de jaren negentig en het begin van de jaren 2000 een comeback maken.

Sommigen komen samen dankzij de toewijding van hun showrunners en fans, anderen kwamen samen omdat studio's denken dat ze twee keer bliksem kunnen inslaan. Hoe dan ook, het succes van een reboot hangt af van de loyaliteit van oude fans en het vermogen van de show om nieuwe binnen te halen. Sommige reboots zijn enorme hits, terwijl andere kritisch gepande nachtmerries worden die fans woedend maken. Hier zijn enkele reboots waar fans blij mee waren en sommige die hadden moeten eindigen op de hoge toon die ze destijds deden.

10 De kinderen in de zaal

The Kids In The Hall is een geliefde comedygroep en hun ingetogen sketchcomedyshow was immens populair vanwege de donkere, satirische humor. Toen het nieuws brak over de reboot van de show in 2022 op Amazon Prime, waren fans extatisch. Tot de cast behoren Dave Foley, die Pixar-fans zich misschien nog herinneren van A Bugs Life, en Kevin McDonald die ook een stem in een Disney-film speelde. McDonald was Pleaky in Lilo en Stich.

9 iCarly

Miranda Cosgrove's carrière vertraagde een beetje nadat iCarly voor het eerst eindigde in 2012. Dus fans van de show waren blij haar en veel van haar castgenoten terug te zien komen voor de reboot die nu op Paramount+ wordt gestreamd. Hoewel Carly nu een volwassene is, krijgen fans van de oude show een vleugje nostalgie en kunnen ze met hun kinderen genieten van zowel de oude als de nieuwe show.

8 Mystery Science Theater 3000

Joel Hodgson heeft met succes zijn film-riffingshow Mystery Science Theater 3000 uit de jaren 90 opnieuw opgestart, bij fans bekend als MST3k, niet één maar twee keer. In 2016 voerde hij een recordbrekende Kickstarter-campagne waarmee hij zijn show opnieuw kon lanceren met Jonah Ray Rodriguez als de nieuwe gastheer, een baan die ooit door Hodgson zelf werd vervuld. De show is een mix van sci-fi en komedie en bevat een menselijke gastheer die met zijn robotvrienden Crow, Tom Servo en GPC riffs op goedkope slechte films speelt omdat hij wordt gegijzeld door gekke wetenschappers. Fans van de show, AKA Msties, zijn zo loyaal aan de show dat nadat Netflix de reboot annuleerde, ze ervoor zorgden dat Hodgson's Kickstarter-campagne 2021 opnieuw een recordbreker was. Het nieuwste seizoen wordt nu gestreamd op de MST3k-app en heeft nu twee presentatoren, Jonah Rodriguez en Emily Marsh, de eerste vrouwelijke presentator van de show.

7

6

5 Gered door de bel

Saved By The Bell is beroemd campy, en de belachelijke plots maken deel uit van de aantrekkingskracht van de show. Als iemand zijn ongeloof kan opschorten dat een tienerjongen de macht heeft om de tijd te stoppen en dat kinderen merken dat ze bedrijven runnen of valse lerarenstakingen organiseren, kunnen ze van deze show genieten. Fans waarderen het om te zien hoe het leven van de Bayside-kinderen is verlopen in de Peacock-streamingshow, en nu kunnen ze zien hoe Zach Morris en de bende een nieuwe generatie kinderen opvoeden. Ze kregen ook te zien hoe het leven van de rebelse blonde jongen werkte nadat hij was afgestudeerd aan Bayside. Spoiler alert, Zach Morris werd gouverneur van Californië. Fans hebben de nieuwe show een duim omhoog gegeven.

4 The Mighty Ducks

Voor sommige kinderen uit de jaren 90 is The Mighty Ducks een belangrijker stukje cinema dan Citizen Kane. Het internet was in extase toen het nieuws over een reboot van de serie voor Disney+ tot stand kwam, maar sommige fans waren nerveus toen het nieuws bekend werd dat Emilio Estevez zou worden vervangen door een andere mannelijke hoofdrol. Fans zijn zo loyaal aan de show dat ze optimistisch blijven over de toekomst ervan.

3 had nooit mogen gebeuren: Bel-Air

Ok, technisch gezien is deze klassieke komedie niet opnieuw opgestart als komedie, maar dat is een beetje waarom fans denken dat het niet had mogen gebeuren. Will Smith herlanceerde zijn beroemde sitcom als een serieus drama, en zowel fans als critici zijn niet onder de indruk. Hoewel de originele show veel verhaallijnen had die anders een geweldig drama zouden zijn, was het feit dat het bronmateriaal zo'n iconische komedie is iets waar fans gewoon niet overheen konden komen. Bel-Air is geen erg populaire show.

2 had nooit mogen gebeuren: Roseanne

Deze reboot begon sterk, maar viel uit elkaar dankzij het aanstootgevende gedrag van zijn ster Roseanne Barr. Barr werd ontslagen omdat ze racistische opmerkingen maakte en overdreven confronterend was op de set met haar castmates en crewleden. De show werd vervolgens opnieuw ontworpen toen het personage van The Connors en Roseanne volledig uit de show werd geschreven. Fans van Roseanne moesten haar racistische gedrag accepteren of negeren om van de show te kunnen blijven genieten.

1 had nooit mogen gebeuren: Murphy Brown

De originele Murphy Brown was een oneerbiedige en geestige komedie die vol bijtend sociaal commentaar zat toen het in de jaren negentig werd uitgezonden. De reboot in 2018 was echter van korte duur, want hoewel de show zijn sociale commentaar behield, was de levering meer geschikt voor een publiek uit de jaren 90, niet voor zoomers en millennials die de demografische shows nodig hebben om te overleven in dit tijdperk. De opnieuw opgestarte show duurde maar één seizoen.

Aanbevolen: