Megan Fox "gemanifesteerde" machine Kelly op 4-jarige leeftijd - drinkt zijn bloed voor rituelen

Inhoudsopgave:

Megan Fox "gemanifesteerde" machine Kelly op 4-jarige leeftijd - drinkt zijn bloed voor rituelen
Megan Fox "gemanifesteerde" machine Kelly op 4-jarige leeftijd - drinkt zijn bloed voor rituelen
Anonim

Megan Fox gelooft dat ze haar verloofde, Machine Gun Kelly, letterlijk 'manifesteerde' toen ze vier jaar oud was. In een recent interview opende de actrice wat meer over haar romance op tweelingvlamniveau met de rocker, door te zeggen: "Ik denk dat ik hem gemaakt heb", voordat ze het bizarre gerucht aanpakte dat de twee geliefden elkaars bloed drinken in rare rituelen.

Megan Fox gelooft oprecht dat ze haar verloofde machinegeweer Kelly heeft "gemaakt"

Megan, die schitterde in een verbluffende covershoot voor Glamour UK, vertelde het tijdschrift dat ze zich op vierjarige leeftijd begon te manifesteren, en ze denkt niet dat het toeval is dat MGK vier jaar jonger is dan zij.

"Hij is letterlijk mijn exacte fysieke type dat ik manifesteerde sinds ik vier was. Ik ben ook vier jaar ouder dan hij", zei ze. "Dus ik denk dat ik hem heb gemaakt. Mijn gedachten en intenties hebben hem gemaakt tot de persoon die hij is, wie weet hoe hij eruit zou hebben gezien of geweest als ik er niet was geweest.”

De Jennifer's Body-ster zei eerder dat ze meteen een connectie met MGK voelde, en binnen twee dagen hadden ze het al over hun astrologische geboortehoroscoop. Maar de actrice gelooft niet dat de twee soulmates zijn, maar in plaats daarvan twee helften van dezelfde ziel.

"Ik wist meteen dat hij was wat ik een tweelingvlam noem," zei ze. "In plaats van een zielsverwant, is een tweelingvlam eigenlijk waar een ziel is opgestegen naar een niveau dat hoog genoeg is om tegelijkertijd in twee verschillende lichamen te kunnen worden gesplitst. Dus we zijn eigenlijk twee helften van dezelfde ziel."

Soms hebben ze "rituelen" waarbij ze elkaars bloed drinken, maar niet veel

Megan ging ook in op het gerucht dat zij en MGK bloeddorstig zijn. Dat wil zeggen, ze drinken letterlijk regelmatig elkaars bloed. Ze geeft toe dat ze niet veel drinken, maar soms delen ze een paar druppels voor hun incidentele rituelen.

"Dus, ik denk dat het drinken van elkaars bloed mensen kan misleiden of dat mensen ons met bekers verbeelden en we zijn net Game of Thrones, elkaars bloed drinkend," zei ze grinnikend. "Het zijn maar een paar druppels, maar ja, we consumeren elkaars bloed af en toe alleen voor rituele doeleinden."

De blonde Don vroeg Megan eerder dit jaar ten huwelijk onder een Banyan-boom in Peurto Rico. Het stel maakte hun relatie anderhalf jaar eerder officieel op dezelfde plek.

Aanbevolen: