Waarom laat 'Impractical Jokers' niet de reactie zien van de mensen die erachter komen dat ze op de camera staan?

Inhoudsopgave:

Waarom laat 'Impractical Jokers' niet de reactie zien van de mensen die erachter komen dat ze op de camera staan?
Waarom laat 'Impractical Jokers' niet de reactie zien van de mensen die erachter komen dat ze op de camera staan?
Anonim

De cast van 'Impractical Jokers' heeft behoorlijk wat vermogen vergaard dankzij het succes van hun show, die bijna tien seizoenen nadert. Het komende seizoen was niet makkelijk te filmen door het onverwachte vertrek van Joe Gatto. Desalniettemin zullen fans nog steeds kijken, want de serie blijft al die jaren luchtig en hilarisch.

In het volgende nemen we een kijkje achter de schermen van hoe het is om in de show te zijn. We beantwoorden ook een vraag die Sal en de cast veel krijgen, en daarom zien we de reacties niet van mensen die te horen krijgen dat ze in de show zijn.

Mensen moeten een toestemmingsformulier ondertekenen voordat ze naar de show gaan

Zoals bij elke andere realityshow, moeten degenen die deelnemen aan sketches een toestemmingsformulier ondertekenen. Natuurlijk zijn ze het niet altijd met elkaar eens. Neem Brian Quinn en de keer dat hij 'snor' boos maakte bij Costco. Het gezicht van de persoon was gedurende de hele sketch wazig, waarschijnlijk omdat hij er niet mee instemde om in de show te zijn. Als een persoon niet akkoord gaat met de voorwaarden, wordt zijn identiteit niet onthuld.

Een fan op Reddit besprak zijn ervaring en zei dat de cast en crew ongelooflijk aardig waren. "Ze waren iets aan het doen bij de veerboot van Staten Island in het batterijpark en ik liep langs omdat ik in dat gebied woon. Murr begon tegen me te praten en deed raar, ik speelde eerst mee en barstte toen gewoon in lachen uit. Toen vroeg ik "Ben je nu aan het filmen" en toen zei hij "oh man, nu kunnen we je niet in de show plaatsen". En toen zei ik dat ik een grote fan was, toen nam hij me mee naar het gebied waar alle monitoren waren en waar de andere jongens waren, ik zei hallo, vertelde Joe dat hij mijn favoriet was en toen ging ik op weg."

Het is duidelijk dat de dingen anders zijn wanneer ze worden herkend - nogmaals, dit zal niet in de show zijn.

Fans vragen zich ook af waarom iets anders bijna nooit de show ha alt.

De show gaat over de castleden die er dwaas uitzien en niet over de reactie van de mensen op de show

Volgens de populaire mening op Reddit zien we de reactie van de mensen niet, typisch voor een gag-show, vanwege het simpele feit dat dit niet is waar de show over gaat. In plaats daarvan gaat het uitgangspunt helemaal over de vier levenslange vrienden die eruitzien als dwazen.

Een fan zegt: "Ze zijn begonnen, ze willen niet dat de show over de mensen gaat of zich slecht voelen. Ze willen dat het gaat om zichzelf dom te laten lijken."

De show onthulde echter hoe het is als ze de persoon vertellen, tijdens een bepaalde special achter de schermen. Sal gaf toe dat ze veel gevraagd worden naar reacties, hier is er een van.

Fans maakten ook een goed punt door te stellen dat reacties tijd van de show zouden vergen, zoals met de epische straffen aan het einde.

"Ze laten kleine glimpen zien en in de aftershow hebben ze denk ik meer laten zien. Ik zou het goed vinden als ze de show zouden verlengen. Ik wil een half uur spelen en straf, maar ze blijf binnensluipen met bonusmateriaal."

Het is duidelijk dat de formule die ze gebruiken lijkt te werken, omdat fans een kick krijgen van het kijken naar de vier zonder dat ze de show blootleggen. Het recente seizoen negen was echter een beetje uitdagender om te filmen, vanwege een merkbare afwezigheid.

Het huidige seizoen filmen was niet gemakkelijk zonder Joe Gatto

Fans hopen dat dit slechts tijdelijk is, maar Joe Gatto besloot om persoonlijke redenen seizoen 9 over te slaan. Dit is een groot verlies voor de show, vooral gezien zijn populariteit bij de fans.

Samen met People besprak de cast hoe moeilijk het was om te filmen zonder hun goede vriend.

"We doen de show al bijna 10 jaar samen, we zijn 30 jaar vrienden, dus het was moeilijk om hem te verliezen", zegt Vulcano. "We wilden hem niet zien gaan, maar we moesten hem zijn ruimte geven… We missen hem en we houden van hem, we praten nog steeds de hele tijd met hem."

"Hij is onze jongen", voegt Quinn eraan toe. "We houden van hem. Hij is onze man. Hij wilde gewoon weg, dus wat ga je doen?"

Hoewel hij niet met de anderen in de show is, zijn de vier nog steeds heel dichtbij achter de schermen als de camera's niet draaien. Fans hopen Joe's terugkeer in toekomstige seizoenen te zien.

Aanbevolen: