Dit is hoe Krysten Ritter echt over Marvel denkt

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Krysten Ritter echt over Marvel denkt
Dit is hoe Krysten Ritter echt over Marvel denkt
Anonim

In de afgelopen jaren bevond Krysten Ritter zich in een unieke positie, wat superhelden betreft. Zoals fans misschien weten, is de actrice het best bekend voor het uitbeelden van het titulaire personage in Marvel's Jessica Jones-serie op Netflix.

In feite is haar optreden geprezen door zowel fans als critici. In de loop der jaren speelde Ritter ook in verschillende onderling gerelateerde Marvel-shows die voor de streamer werden geproduceerd. Dat eindigde echter allemaal toen Netflix besloot om al zijn Marvel-reeks te schrappen.

Sindsdien heeft Ritter niets met Marvel gedaan. Bovendien moet het Marvel Cinematic Universe Ritter en haar Jessica Jones nog binnenbrengen. Hierdoor vragen fans zich af of dit uiteindelijk zal gebeuren. Bovendien kan je niet anders dan je afvragen hoe Ritter vandaag echt over Marvel denkt.

Jessica Jones zou bij Disney blijven

In het begin was het de bedoeling dat Jessica Jones op Disney's ABC zou uitzenden. Als dat was gebeurd, bestond de kans dat de hele toon van de show lichter had moeten zijn. Daarom was de show in die tijd in sommige opzichten beter af met Netflix.

"Dat was waarschijnlijk een van de redenen dat het niet op ABC belandde", vertelde showrunner Melissa Rosenberg aan The Hollywood Reporter. "Daar was veel steun voor, maar ik denk dat het uiteindelijk gewoon geen geweldige match was voor het netwerk, maar voor Netflix. Jeph Loeb, het hoofd van Marvel Television, rende in het geheim rond en maakte deze ongelooflijke deal voor het Netflix Marvel Universe.

Toen het werk aan de serie eenmaal aan de gang was, onthulde Rosenberg dat ze 'de vrije loop' kreeg. Tegelijkertijd zei ze ook dat Marvel meer dan blij was om met haar samen te werken."Het was Marvel's eerste stripboek voor volwassenen dat ze ooit hadden uitgebracht", legde Rosenberg uit. "Het verbaasde me dat Marvel eerlijk gezegd gewoon mijn visie steunde en er echt aan heeft bijgedragen."

Krysten Ritter ging voor de rol omdat het 'Actor Candy' is

Toen Ritter over de show hoorde, wist ze meteen dat het een groot probleem zou worden.

"Marvel is duidelijk een gigantisch, wereldwijd supermerk, dus het is opwindend om daar deel van uit te maken vanwege het enorme ingebouwde publiek en de honger ernaar", vertelde ze aan Entertainment Weekly. "Ik heb het gevoel dat ik waarschijnlijk de coolste ben, omdat het zo'n karakterstuk is. Dit is acteurssnoep.”

Wat Rosenberg betreft, ze wist al vroeg dat Ritter de juiste persoon was om haar Marvel-superheld te spelen, zelfs zoals Alexandra Daddario, Jessica De Gouw en Teresa Palmer naar verluidt ook voor de rol hebben getest.

Het bleek dat het Ritters komische achtergrond (Woke Up Dead and Don't Trust the B ---- in Appartement 23) was die Rosenberg uiteindelijk voor zich won."Daarom stond ze altijd erg hoog op onze lijst en natuurlijk, toen ze heel vroeg in het proces binnenkwam, legde de lat ongelooflijk hoog en niemand anders kwam in de buurt", legde ze uit.

Tegelijkertijd merkte Ritter ook op dat Jessica Jones anders is dan alles wat Marvel destijds had uitgebracht. "Dit is niet zoals alle andere Marvel-superhelden-eigenschappen of -films die je hebt gezien", merkte de actrice op. "Dit is een zeer goed gemaakte, ontwikkelde psychologische thriller." En het was niet nodig dat de haarverf-onwillige actrice haar lokken verwisselde.

Dit is hoe Krysten Ritter over de MCU denkt

Kort nadat Jessica Jones zijn verhaal op Netflix had afgerond, leek het er ook op dat Ritter klaar was om verder te gaan met het personage. 'Denk ik dat ik haar nog een keer zal spelen? Ik denk het niet", vertelde de actrice in 2019 aan TVLine. "Ik heb het gevoel dat ik haar heb gespeeld, weet je? Ik voel me er echt goed bij. Ik voel me goed als ik de deur sluit.”

Ritter voegde er ook aan toe dat het verhaal van Jessica Jones een "heel compleet, gesloten hoofdstuk" was, hoewel ze ook toegaf "zeg nooit nooit".

Meer recentelijk lijkt het er echter op dat de actrice meer geïnteresseerd is geraakt om opnieuw te passen als Marvel een beroep op haar doet. “Ik hou absoluut meer van Jessica dan van wat dan ook. En ik hield van die jaren dat ik haar speelde', vertelde Ritter aan Comicbook.com.

Ik ben altijd in om het opnieuw te doen. Het was een absolute droom. En ik hou van haar. Ik hou van dat karakter. Ik hou van de manier waarop ze op een diepe manier contact maakte met zoveel mensen en op een opwindende manier resoneerde met vrouwen en meisjes. Ik ben gewoon zo trots dat ik zo'n iconisch personage heb mogen spelen."

Wat het Marvel-universum van Ritter betreft, gaat het gerucht dat alleen Charlie Cox binnenkort debuteert in de MCU. In feite suggereren rapporten dat de acteur zijn Daredevil-rol opnieuw zal spelen in de aankomende Spider-Man-film onder leiding van Tom Holland.

Tegelijkertijd is het ook mogelijk dat de serie van Ritter opnieuw wordt opgestart voor Disney+. Marvel's eigen Kevin Feige heeft zelfs ooit op de mogelijkheid gezinspeeld. Volgens Deadline sprak hij dit kort aan tijdens de Disney+ virtuele TCA-perstour en zei: Ik denk dat we het waarschijnlijk zouden kunnen doen, ik denk dat veel van die dingen bij ons terugkomen. Misschien krijgt Ritter gewoon haar wens.

Aanbevolen: