Lizzo onthult hoe ze omgaat met intense rode loperfotografen

Inhoudsopgave:

Lizzo onthult hoe ze omgaat met intense rode loperfotografen
Lizzo onthult hoe ze omgaat met intense rode loperfotografen
Anonim

Lizzo vertelde haar TikTok-volgers over een klein industriegeheim. Als we haar zien poseren op rode lopers in de outfit van de volgende rendsetting, zien we niet elke variabele die in de scene speelt.

Luxe evenementen zoals de Grammy's lijken misschien de gemakkelijkste baan ter wereld, maar de Truth Hurts-artiest gaf toe dat het niet altijd van een leien dakje gaat.

Rode Loper Gekte

"Dus ik ben gewoon aan het reflecteren en ik wil iets aan de orde stellen", deelde de zangeres, "Alleen om jullie te helpen mij een beetje meer te begrijpen, en een heleboel dingen te begrijpen."

"Als je nog nooit op een rode loper bent geweest en nog nooit op een step en repeat bent geweest, kunnen de paparazzi en fotografen extreem intens zijn."

Herinner je je de dagen van Lindsay Lohan en Paris Hilton toen filmpremièrecamera's op elk moment de luide reeks stemmen vingen die knipperende lichten flitsten? Die energie bestaat nog steeds, zelfs met COVID-beperkende veiligheid.

lizzo grammy's
lizzo grammy's

Lizzo deed open en praatte met haar TikTok-app alsof het een jongere broer of zus was aan wie ze advies aanbood, "Het kan extreem overweldigend zijn. Er zijn veel knipperende lichten, veel mannen die zeggen 'Hey hey hey! Doe dit!' Ik bedoel, we zitten in een pandemie, dus dit was een beperkte paparazzi-lijn."

Zelfs dat beperkte aantal mensen leek de vertrekkende artiest in wanorde achter te laten. Ze klonk uitgeput en vertelde zelfs hoe het voelde om in een felle lila jurk te staan en te worden blootgesteld aan loeiende ogen.

Omgaan met de Paparazzi

"Ik heb meegemaakt dat mensen me echt fckten," ging ze verder zonder expliciet uit te leggen wat er tegen haar werd geschreeuwd, "Dus ik kies ervoor om rode lopers op te fleuren. Ik kies ervoor om een grapje te maken met de fotografen en paparazzi."

Lizzo geeft ze "sht" en ze geven het meteen terug. Interactie met fotografen en het matchen van hun energie klinkt als een redelijk coping-mechanisme. Ze zei dat hoewel er een leuk geklets aanwezig is, er geen gevoelens gekwetst worden in het proces.

Lizzo geeft evenveel steun aan haar fans en vrienden als aan haar zelfvertrouwen. Alfavrouwen brengen anderen naar hun niveau, en we zouden nooit denken dat haar bedoelingen op rode lopers minder zouden zijn.

Aanbevolen: