Is Amber Heard nog steeds in het vervolg op 'Aquaman'?

Inhoudsopgave:

Is Amber Heard nog steeds in het vervolg op 'Aquaman'?
Is Amber Heard nog steeds in het vervolg op 'Aquaman'?
Anonim

Het zou moeilijk zijn om een nieuwsbron te vinden die geen verslag doet van het Johnny Depp- Amber Heard rechtszaaldrama. Het voormalige koppel is momenteel verwikkeld in een proces wegens laster, waarbij beide partijen hun getuigenis afleggen over hun tumultueuze (bij gebrek aan een beter woord) relatie. Maar daarvoor speelde Amber Heard tegenover Jason Momoa (die geen kant heeft gekozen voor het Depp-Heard-debacle) in de DCEU-hit Aquaman die miljarden dollars opbrengt in 2018. Als portret van Mera, de Atlantische prinses, was Heard waarschijnlijk op weg om de hogere regionen van Hollywood te bereiken, aangezien Aquaman haar meest spraakmakende film tot nu toe was.

Maar met haar scheiding van Depp en meer mensen die van de "Heard-bandwagon" springen terwijl beschuldigingen van haar vermeende beledigende aard naar de oppervlakte komen, stellen velen de vraag: zal Amber Heard in het Aquaman-vervolg spelen ? Dit zou een grote herschikking betekenen, aangezien Mera een groot deel van de Aquaman-mythos is. Laten we in ieder geval stroomopwaarts zwemmen en door de troebele zee waden om de antwoorden op die zilte vraag te vinden, zullen we? Dat zullen we doen.

6 Wie is Amber Heard?

Amber Laura Heard werd geboren in Austin, Texas in 1986. Heard nam op jonge leeftijd deel aan schoonheidswedstrijden en nam sindsdien afstand zichzelf van optochten, omdat ze geen deel wil uitmaken van of "de objectivering" binnen de optochtwereld wil ondersteunen. Heard stopte met haar katholieke middelbare school en trok naar het westen richting de glitter en glamour van Los Angeles om een acteercarrière na te streven. Landingsrollen in films zoals Alpha Dog, Friday Night Lights, evenals rollen in tv-series zoals The Mountain en The O. C., Heard zou eindelijk hogere profielen krijgen met films als Pineapple Express en The Stepfather (remake van 2009) en Drive Angry met de excentrieke Nicolas Cage op groot scherm.

5 Hoe Amber Johnny ontmoette

In 2011, op de set van de Hunter A. Thompson-adaptatie The Rum Diary, Amber zou Johnny Depp voor het eerst ontmoeten. Met in de hoofdrol Depp's liefdesbelang, presteerde de film ondermaats aan de kassa, maar diende als het voertuig dat lanceerde wat zou uitgroeien tot de echte romance van het paar. Heard en Depp begonnen te daten in 2012 en we zijn in 2015 getrouwd. Slechts een jaar later diende Heard de echtscheiding in bij Depp en kreeg ze een tijdelijk straatverbod tegen hem. hun relatie, meestal onder invloed van drugs of alcohol. De scheiding werd in 2017 afgerond, gevolgd door een rechtszaak wegens smaad in het VK, samen met andere onaangename zaken. Tot zover een sprookjesromantiek.

4 Blijkt dat hun hele relatie nogal tumultueus was

Zoals de meesten via verschillende bronnen beginnen te ontdekken, was de relatie van Heard en Depp vanaf het begin zo goed als rotsachtig geweest. Heard beweerde dat Depp beledigend was en vaak onder de invloed waarbij Depp tegenging dat Heard in feite de misbruiker was. Wat de waarheid ook is, het lasterproces zal alles op tijd onthullen. Nu Depp veel plezier beleeft aan het roosteren van Heards advocaten met brute comebacks en Heard niet in het beste licht wordt gepresenteerd (ze heeft zelfs toegegeven dat ze Depp in audio-opnames heeft geslagen), kan dit proces uiteindelijk veel nadeliger worden voor de London Fields carrière van de actrice dan ze misschien had verwacht.

3 Amber Heard werd gecast tegenover Jason Momoa als Mera in 'Aquaman'

Amber kreeg haar grootste rol tot nu toe met haar casting als Atlantische prinses en Arthur Curry's liefdesbelang Mera in Aquaman in 2018. Aquaman, de grootste film van de DCEU en één van de meest winstgevende films van 2018, was een lanceerplatform voor zowel Heard als Momoa (die tot dan toe niet echt op het grote scherm waren doorgebroken). Omdat de film zo goed presteerde, was het bijna zeker dat een vervolg op Aquaman groen licht zou krijgen.

2 Productie van 'Aquaman And The Lost Kingdom' is al begonnen

De productie van Aquaman and the Lost Kingdom begon in juli 2021 in Londen. Het idee voor een vervolg kwam van Jason Momoa zelf tijdens het filmen van de originele Aquaman. Het langverwachte vervolg heeft echter vertraging opgelopen (oorspronkelijk gepland voor een releasedatum in december 2021) en is teruggedrongen tot een releasedatum van 2023 met bronnen die stellen dat de vertraging het gevolg is van het intensieve gebruik van VFX in de film.

1 Zal terugkeren als Mera in 'Aquaman 2'?

Fans hebben hun afkeer van Heard geuit na haar recente problemen met Depp, waarbij veel Twitter-fans willen dat zowel zij als Ezra Miller op dezelfde manier worden behandeld als Will Smith. Heard Will gaat echter door in haar rol als Mera in Aquaman and the Lost Kingdom, ondanks alle negatieve pers die de actrice heeft ontvangen. Gehoord zelf heeft ook geruchten ontkracht dat ze haar rol als Mera uit de eerste film niet zou hernemen.

Volgens Fanwire.com, een van de producenten van de film (Peter Safran) had dit te zeggen over Heard die blijft: Ik denk niet dat we ooit zullen reageren op, eerlijk gezegd, op pure druk van fans … Omdat, weet je, jij Je moet doen wat je denkt dat het beste is voor de film. We vonden dat als het James Wan en Jason Momoa zijn, het Amber Heard zou moeten zijn. En dat is echt wat het was.”

Aanbevolen: