9 Leuke weetjes over de deelnemerskamers op 'The Circle

Inhoudsopgave:

9 Leuke weetjes over de deelnemerskamers op 'The Circle
9 Leuke weetjes over de deelnemerskamers op 'The Circle
Anonim

The Circle is een van de meest succesvolle reality-tv-shows van Netflix. Fans vinden het geweldig om te zien hoe de deelnemers met zichzelf omgaan en hoe ze hun spelplan bepalen. Zullen ze het faken totdat ze het halen? Zullen ze de anderen meervallen? Zullen ze echt zijn? Het drama dat volgt is speels maar intens genoeg om het publiek geïnteresseerd te houden.

Maar fans kijken niet alleen naar de show om te zien of de meervallen winnen. Nee, een andere grote trekpleister van de show zijn de strakke en stijlvolle appartementen waarin de deelnemers mogen verblijven. De producenten van The Circle hebben behoorlijk goed werk geleverd door de deelnemer te matchen met een kamer die bij hun persoonlijkheid past, maar niet altijd. Hoe dan ook, fans houden van de kunstwerken, accentmuren en meubels in de kamer. De ontwerpen zijn het werk van Catherine Land, de productieontwerper van de show, en ze doet er alles aan om de kamers zo iconisch te maken als ze zijn.

9 Ze bevinden zich in hetzelfde gebouw als de Britse versie

Land heeft een bijzonder moeilijke taak omdat ze niet alleen de kamers voor de Amerikaanse versie moet ontwerpen, maar ook voor alle andere versies van de show, inclusief de originele Britse serie. Gelukkig doen de producenten één ding om haar werk gemakkelijker te maken: ze gebruiken altijd hetzelfde gebouw voor zowel de Britse als de Amerikaanse versie. Alle appartementen bevinden zich in een gebouw in Salford, Engeland.

8 kamers op 'The Circle' zijn speciaal en individueel ontworpen

Land ontwerpt elke kamer zonder te weten wie er in zal zitten. De producenten zijn degenen die de juiste deelnemer aan het juiste appartement moeten koppelen, dus Land ontwerpt deze kamers volgens de specificaties van de producenten, maar niet rechtstreeks voor de persoonlijkheden van de deelnemers. Maar dat verandert niets aan het feit dat Land opzettelijk is over elk meubelstuk en kleurenschema dat in elke kamer past. Het is indrukwekkend dat zoveel prachtige ontwerpen voortkomen uit de ideeën van één persoon.

7 kamers op 'The Circle' hebben een volledige fitnessruimte en een lounge op het dak

Hoewel deelnemers van de show tijdens de wedstrijd geïsoleerd van elkaar blijven, worden ze niet opgesloten in hun kamers. Ze kunnen genieten van alle voorzieningen die het appartementencomplex Salford biedt. Het gebouw heeft een complete fitnessruimte en een zeer chique lounge op het dak.

6 Geen twee seizoenen van 'The Circle' zijn hetzelfde

Land, de production designer, heeft nog een grote taak te vervullen bij het maken van de kamers. De producenten veranderen de appartementen elk seizoen voor elke versie. Kamers worden alleen hergebruikt in de seizoenen die worden opgenomen en alleen als deelnemers worden weggestemd. Elke keer dat er een nieuwe versie of seizoen van de show begint, 12 appartementen moeten veranderen, is een uitdaging voor elke productieontwerper, dus het feit dat Land aan die vraag kan voldoen, is behoorlijk indrukwekkend. Fans van haar werk zijn haar veel eer verschuldigd voor de moeite die ze in deze show steekt.

5 kamers op 'The Circle' hebben namen

Hoewel het geen deel uitmaakt van de show, hebben Land en de producenten van de show speelse namen voor alle kamers. De namen verwijzen meestal naar een regio waar de stijl van de kamer populair is. Sommigen worden 'LA', 'New York' en zelfs 'Maine' genoemd. Het is meer een manier voor de producenten om naar de kamers te verwijzen dan dat het een hoeksteen van de show is, maar het is nog steeds een leuk feit.

4 De decorontwerper maakt de kunst zelf

Hoeveel werk steekt Catherine Land in de kamers? Nou, ze stopt een beetje van zichzelf in elk ervan. Serieus, niet alleen de kamers zijn het resultaat van haar werk, maar dat geldt ook voor de kunstwerken in elke kamer. Land was vroeger een illustrator en het kunstwerk in elk van de kamers is iets dat ze zelf heeft gemaakt.

3 Nee, kamers op 'The Circle' zijn niet te huur

Sorry fans, maar de kamers vanaf 2022 zijn niet te huur. Ze worden nog steeds gebruikt voor de productie van elk seizoen en elke versie, dus ze zijn niet beschikbaar voor het publiek en zelfs als ze dat wel waren. Maar er beginnen geruchten de ronde te doen dat op een dag de appartementen beschikbaar zullen zijn voor fans om in te verblijven. Stel je voor dat je in de kleurrijke kamer zou kunnen verblijven waar Chris mocht verblijven!

2 Chris heeft zijn kamer gepersonaliseerd

Over Chris gesproken, een populaire deelnemer die op de show komt, hier is een leuk weetje over zijn appartement: hoewel zijn persoonlijkheid perfect bij zijn kamer paste, volgens fans, maakte Chris er nog steeds een punt van om het zijn persoonlijke touch te geven. Hij voegde enkele posters toe, evenals een paar andere snuisterijen. Hé, Chris staat erom bekend dat hij onbeschaamd zichzelf is, dus het is geen verrassing dat hij een klein beetje van zichzelf aan zijn ruimte moest toevoegen.

1 De muren op 'The Circle' zijn nep

Volgens Land is een ding dat fans zou kunnen verrassen, dat de muren "niet echt de muren zijn." Om de show goed te kunnen filmen, IE kabels leggen, camera's verplaatsen, enz., zijn de muren die we in de appartementen zien verplaatsbare nep. De accentmuren zijn echt, maar delen van het appartement zijn eerder ontworpen als studiosets. dan echte appartementen. Onthoud dat niet alles op 'reality'-tv de realiteit is.

Aanbevolen: