Fans denken dat dit het slechtste personage op 'Yellowstone' is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit het slechtste personage op 'Yellowstone' is
Fans denken dat dit het slechtste personage op 'Yellowstone' is
Anonim

Elke film en elk tv-programma heeft personages waar mensen van houden en die ze haten. Deze personages brengen het verhaal tot leven en zijn grotendeels verantwoordelijk voor het verheffen van een project. Simpel gezegd, je hebt geweldige karakters nodig om een project te laten werken.

Helaas heeft elk project bandpersonages. Of het nu een donkere show is zoals Ozark, een populaire sitcom van weleer, of zelfs een recente reboot, alle shows hebben karakters die mensen ronduit haten.

Hoe geweldig Yellowstone ook is, de show is niet immuun voor onaangename personages. Fans hebben zich over dit onderwerp uitgelaten en de naam van een personage duikt regelmatig op. Laten we eens kijken welke fans van Yellowstone-personages het slechtst vinden.

'Yellowstone' is een populaire show

Als je naar de beste en meest boeiende shows op het kleine scherm kijkt, kun je Yellowstone gewoon niet over het hoofd zien. De show is sinds zijn debuut een monumentaal succes geweest en het heeft een ongelooflijk verhaal met elkaar verweven.

Met Kevin Costner, de serie, die in 2018 debuteerde, richt de serie zich op de familie Dutton en hun ranch in Montana. Het werk dat de schrijvers met het uitgangspunt hebben gedaan is subliem en elk seizoen heeft nieuwe rimpels toegevoegd die deze show tot een absolute must-see maken.

De serie heeft al geleid tot een succesvolle spin-off en er komen er nog meer aan. Dit betekent dat Yellowstone officieel is veranderd in een franchise voor een klein scherm. Terwijl de franchise zich blijft uitbreiden, zullen fans op elk hoofdstuk afstemmen en genieten in de hoop dat ze aan de verwachtingen kunnen voldoen.

Yellowstone heeft veel geweldige dingen die ervoor werken, inclusief de personages, waarvan sommige als de beste op tv worden beschouwd.

'Yellowstone' heeft veel geweldige karakters

Yellowstone's personages hebben geholpen om het algemene verhaal te pushen tijdens de tijd van de show op tv, en mensen zijn van veel van de gezichten gaan houden die ze in elke aflevering zien. Zoals je je kunt voorstellen, houden fans van sommige personages meer dan van andere.

Eén fan heeft veel liefde voor Ryan.

"Van alle cast is mijn favoriet echter Ryan. Nogmaals, hij is extreem loyaal; hij vroeg om te helpen Jimmy's opa te wreken, wetende dat hij ervoor gebrandmerkt zou worden. Hij heeft twee banen voor John, omdat hij beide een cowboy voor de ranch en een vee-agent. Hij heeft ook een slecht gevoel voor humor ", schreven ze.

Rip is een ander populair personage en veel mensen hebben hun steun aan hem uitgesproken.

"De mijne zou de enige echte Rip moeten zijn. En waarom vraag je je misschien af? Loyaliteit en nederigheid die beide door zijn karakter heen schijnen gedurende de twee seizoenen. Bovendien heb ik persoonlijk het gevoel dat hij een van de meer consistente personages is geweest in het tweede seizoen."

Er zijn andere namen opgedoken, maar Rip lijkt veel liefde te krijgen van fans.

Aan de andere kant van dit spectrum bevinden zich de personages die mensen haten, en de ene naam komt vaker voor dan de andere.

Fans vinden Beth het slechtste personage

Welk personage uit Yellowstone vinden veel fans het slechtst? Helaas is dat twijfelachtige onderscheid van Beth, die fans al een tijdje gek maakt.

Zoals op Reddit-gebruiker het zei: "Eerlijk gezegd spoel ik nu bijna al haar scènes door, ik kan de lege plekken invullen met de rest van de show. De show is nu in feite perfectie geworden door snel vooruit te spoelen door haar repetitieve, "Ik gedraag me de hele tijd als een klootzak en beledig bijna iedereen" scènes."

Een andere gebruiker voelde hetzelfde.

"Dus AKKOORD!! IMO Ik denk dat de schrijvers (of je weet wel, gewoon Taylor) zichzelf in een hoek met haar hebben geschilderd. De verontwaardiging wordt constant opgevoerd. Op de Prestige TV Podcast van de Ringer zei Rusillo vorige week treffend dat "Beth om 11 uur me de hele tijd moe maakt, man." Dit is mijn standaardreactie op haar, denk ik. Het was leuk om te zien dat ze een keer andere emoties dan woede toonde in E9. Haar hele moloperatie in het Market Equities-plan is een beetje nergens heen gegaan (behalve voor publiciteit denk ik), "schreven ze.

Kristina, Monica en de Beck Brothers zijn enkele karakters die ook stemmen van fans hebben gekregen. Hoewel er andere namen zijn opgedoken, zijn dit de meest voorkomende, en Beth onderscheidt zich hier absoluut van.

Yellowstone heeft geweldig werk geleverd door personages te maken waar mensen zowel van houden als verafschuwen, en veel fans van de show beschouwen Beth als de slechtste van het stel.

Aanbevolen: