Fans betrapten Dakota Johnson toen hij Johnny Depp's gesneden vinger opmerkte tijdens een persconferentie in 2015

Inhoudsopgave:

Fans betrapten Dakota Johnson toen hij Johnny Depp's gesneden vinger opmerkte tijdens een persconferentie in 2015
Fans betrapten Dakota Johnson toen hij Johnny Depp's gesneden vinger opmerkte tijdens een persconferentie in 2015
Anonim

In het begin werd de naam van Johnny Depp bezoedeld door de media, waaronder Wendy Williams. Toen exen zoals Winona Ryder zich echter begonnen uit te spreken, veranderde het verhaal langzaam in het voordeel van Depp. Plots ging alle haat richting Amber Heard, terwijl Depp als slachtoffer wordt bestempeld.

Een van zijn voormalige co-sterren Dakota Johnson deinst er niet voor terug om haar mening te uiten, vraag het maar aan Ellen DeGeneres… Op dit specifieke moment in 2015 merkten fans op dat Johnson bezorgd om haar vriend was. Hier is hoe het allemaal uitpakte.

Wat is er gebeurd tussen Johnny Depp en Dakota Johnson

In 2015 werkten Dakota Johnson en Johnny Depp samen aan het project 'Black Mass'. De film was een behoorlijk succes aan de kassa en bracht bijna $ 100 miljoen op.

Uitgebracht in 2015, dit was een jaar voorafgaand aan de beschuldigingen rond Depp, dus op dat moment was zijn carrière nog normaal. Hoewel hij achter de schermen aan het draaien was naast Amber Heard, hoewel niemand het echt wist.

De twee hadden een zeer vriendschappelijke relatie en Dakota zou zelfs praten over haar voormalige tegenspeler, samen met Armie Hammer en Shia LaBoeuf. Dit is wat ze te zeggen had over de drie naast The Hollywood Reporter: "Ik heb dat nog nooit uit de eerste hand ervaren van een van die mensen. Ik heb een ongelooflijke tijd gehad om met hen samen te werken; ik voel me verdrietig om het verlies van grote artiesten. Ik voel me verdrietig voor mensen hulp nodig hebben en misschien niet op tijd krijgen. Ik voel me verdrietig voor iedereen die gewond of gekwetst is. Het is gewoon heel verdrietig."

"Ik geloof echt dat mensen kunnen veranderen. Ik wil geloven in de kracht van een mens om te veranderen en te evolueren en hulp te krijgen en andere mensen te helpen. Ik denk dat er zeker een grote overcorrectie plaatsvindt. Maar ik geloof wel dat er een manier is waarop de slinger het midden kan vinden."

Dakota Johnson's naam begint weer de kop op te steken als het gaat om Johnny Depp. Waarom? Op deze beelden is te zien hoe Dakota zich realiseert dat er iets niet klopte met de acteur.

Tijdens de persconferentie vraagt Dakota Johnson Depp naar zijn vinger

Het moment vindt plaats op het 72e jaarlijkse filmfestival van Venetië, terwijl de cast, waaronder Depp en Johnson, aanwezig waren om 'Black Mass' te promoten.

Tijdens de conferentie wordt Dakota gespot terwijl hij naar Depps hand kijkt. Ze maakt dan een opmerking naar Johnny, die de situatie onmiddellijk lijkt te bezweren door een grapje te maken. We kunnen dan zien dat Depp een klein slokje bier neemt, misschien om af te koelen van wat er net was gebeurd.

Zoals de meeste fans inmiddels weten, werd de verwonding veroorzaakt door een wodkafles die werd gebruikt door Amber Heard. De situatie bleek uiteindelijk veel erger dan verwacht, omdat de snee extreem diep was en door de bacteriën die erbij betrokken waren, het voor Depp veel erger had kunnen zijn. Foto's van de vinger laten echt zien hoe erg het was.

Hoe Depp in die periode de boel bij elkaar kon houden, is echt iets anders. Wat niet als een verrassing mag komen, is hoe de fans aan zijn zijde stonden toen de video weer opdook.

Wat vonden fans van het Depp en Johnson-moment?

Fans gaven in de comments aan dat het duidelijk was dat Depp op dat moment pijn had. Ze zouden Dakota Johnson ook prijzen voor haar reactie. Een bepaalde blik die ze op de persconferenties geeft, lijkt er ook op te wijzen dat ze weet dat er iets niet klopt met de acteur.

"Ze kennen elkaar al sinds hun kindertijd en zijn beste vrienden. Natuurlijk zal ze voor hem zorgen. Die blik die ze hem uiteindelijk gaf zegt genoeg."

"Je kunt zien dat hij zich schaamt. Ik hoop dat hij deze zaak wint en zijn naam zuivert."

"Zoals Dakota naar hem keek, weet ze duidelijk dat er iets mis is."

"Weet je nog toen iedereen dacht dat hij haar misbruikte… stel je voor dat je deze pijn ervaart en dat de wereld denkt dat jij degene bent die pijn veroorzaakt… ik heb zo'n medelijden met hem, hou absoluut van deze man en kon me niet voorstellen dat hij dat zou zijn zo verschrikkelijk."

Fans merkten ook op dat toen Depp zijn bier dronk, hij zijn handen onder de tafel legde, misschien als teken dat hij tegen de zenuwen vocht.

Props voor Depp omdat hij dingen altijd stijlvol heeft gehouden, ondanks het drama dat zich in zijn persoonlijke leven afspeelde. Dat kan niet makkelijk zijn geweest.

Aanbevolen: