Deze legendarische acteur kon de naam van Ryan Gosling niet onthouden op 'The Graham Norton Show

Inhoudsopgave:

Deze legendarische acteur kon de naam van Ryan Gosling niet onthouden op 'The Graham Norton Show
Deze legendarische acteur kon de naam van Ryan Gosling niet onthouden op 'The Graham Norton Show
Anonim

De Graham Norton Show is een van de meest populaire talkshows op tv. Op IMDb staat de serie op de zevende plaats in een lijst van de Top 50 talkshows.

Classics zoals Top Gear en Last Week Tonight met John Oliver lopen voor op The Graham Norton Show, maar de BBC One-serie loopt voor op The Daily Show, Real Time with Bill Maher en zelfs de all- tijd vintage, The Tonight Show met Johnny Carson in de hoofdrol.

De Ierse gastheer Graham Norton wordt momenteel beschouwd als een van de beste in de branche en er kan een pleidooi worden gehouden voor zijn plaats in het pantheon van de all-groten. Voor zijn moeite neemt hij jaarlijks een nette £ 2 miljoen mee naar huis. Dit komt neer op ongeveer $ 2,5 miljoen per jaar.

Een van de belangrijkste kenmerken van de show is het formaat voor meerdere gasten. Dit - samen met de beroemde, relaxte stijl van Norton - zorgt vaak voor een minder drukke omgeving en geeft de gasten de ruimte om te schitteren.

Het is dan ook geen verrassing dat The Graham Norton Show door de jaren heen de thuisbasis is geweest van vele virale momenten. Een daarvan vond plaats in september 2017, toen de legendarische acteur Harrison Ford de juiste naam van Ryan Gosling volledig leek te vergeten.

Harrison Ford en Ryan Gosling speelden samen in 'Blade Runner 2049'

Harrison Ford en Ryan Gosling behoorden tot de gasten in de line-up voor de openingsaflevering van Series 22 van The Graham Norton Show in september 2017. Op die gastenlijst die dag stonden ook Reese Witherspoon, Margot Robbie en de Britse popgroep Bananarama.

Ford en Gosling waren op een wereldwijde tournee om hun neo-noir sciencefictionfilm Blade Runner 2049 te promoten, die in de paar weken die volgden in première zou gaan. De film was een vervolg op de hit Blade Runner uit 1982, met in de hoofdrol Ford als Rick Deckard.

De Indiana Jones-acteur keerde terug naar de rol in de film uit 2017, waarbij Gosling een personage speelde dat simpelweg bekend staat als K of Joe. De ingrediënten voor Blade Runner 2049 gaan terug tot het begin van de jaren '90, waarbij Ridley Scott - die de originele film regisseerde - altijd het doel van een vervolg nastreefde.

Toen de plannen voor de follow-up in 2011 en daarna gestold begonnen te worden, stopte Scott helemaal met het project, waarbij Denis Villeneuve aan boord werd gehaald om het project te leiden.

Is Harrison Ford de naam van Ryan Gosling echt vergeten in 'The Graham Norton Show'?

Alcon Media Group en Columbia Pictures waren de belangrijkste studio's die verantwoordelijk waren voor de productie. In het begin ontkenden ze geruchten die de ronde deden dat ze Harrison Ford terug zouden halen als Rick in de reboot.

Begin 2015 bevestigden ze echter dat de acteur zich had aangemeld voor 2049. In die tijd zat Ryan Gosling al in de lijst voor de rol van K, die schrijvers Hampton Fancher en Michael Green speciaal met hem in gedachten schreven.

Tijdens het interview met Graham Norton vertelde Ford hoe hij overtuigd was door het script en hoe hij de keuze van Gosling in de film goedkeurde. In het begin leek hij een zeer kortstondige periode te hebben waarin hij zich haastte om de voornaam van zijn collega te onthouden.

Hij wendde zich tot Gosling om te bevestigen of hij echt langs Ryan ging, in wat nu duidelijk in een bit was veranderd. Gosling speelde mee, tot groot vermaak van Norton en zijn publiek.

Fans vol ontzag voor 'Comedy Chops' van Harrison Ford

De twee acteurs gingen nog een tijdje door met de voorstelling, terwijl Harrison Ford deed alsof hij steeds vergat hoe de naam Ryan Gosling moest worden uitgesproken. De ster van La La Land van zijn kant bleef Ford plichtsgetrouw 'herinneren' aan hoe het moest.

Het zorgde voor een hilarisch spektakel, en fans konden hun ontzag niet bedwingen voor de acteervaardigheden van het paar - en met name de komische karbonades van Ford. 'Ford is te goed', luidt een opmerking op YouTube, en een andere voegt eraan toe: 'Mensen geven niet genoeg waardering voor de comedy-karbonades van Harrison Ford.'

Er was ook lof voor Gosling die in staat was om de sfeer op te pikken en ermee te rennen, evenals voor Graham Norton omdat hij erbuiten bleef en de sterren hun ding liet doen.

'Dit is wat Graham Norton onderscheidt van elke andere presentator van een talkshow', merkte een andere fan op. 'Als dat bij Fallon, of James Corden, of Conan, enz. was gebeurd, zou de gastheer tussenbeide zijn gekomen toen hij zijn naam was vergeten en had geprobeerd een grapje of grapje te maken.'

De chemie tussen Ford en Gosling kwam ook naar voren in andere interviews, met fans die schijnbaar ook verslaafd waren aan hun sit-down chat met Alison Hammond van ITV's This Morning in het VK.

Aanbevolen: