8 Beroemdheden met de meest absurde Instagram-gebruikersnamen (en de reden erachter)

Inhoudsopgave:

8 Beroemdheden met de meest absurde Instagram-gebruikersnamen (en de reden erachter)
8 Beroemdheden met de meest absurde Instagram-gebruikersnamen (en de reden erachter)
Anonim

Hoewel beroemdheden de fans niet persoonlijk kunnen bereiken, zijn sociale media een uitlaatklep geworden waar mensen van overal met elkaar in contact komen om humor, sociale en politieke berichten te delen en de kost te verdienen. Omdat het een onderdeel is geworden van het dagelijks leven, is Instagram een medium geworden om grote salarissen te verdienen voor beroemdheden en influencers. Terwijl beroemdheden hun originele namen gebruiken als geverifieerde accounts tussen de zee van fanaccounts die voor hen zijn gemaakt, tonen sommigen hun creativiteit met de unieke accounthandvatten waardoor ze opvallen.

Door hun persoonlijkheid op sociale media te tonen en hun authentieke zelf te zijn, is Instagram de beste manier geworden voor beroemdheden om miljoenen per post te verdienen en gebruikers bezig te houden. Veel beroemdheden doorlopen verschillende Instagram-gebruikersnaamovergangen terwijl ze verschillende evenementen promoten, maar sommige blijven al lang bestaan en zijn even absurd als altijd. Van Drake die zijn alter ego laat zien tot Ryan Reynolds die uitlegt waar hij vandaan komt, laten we eens kijken naar de meest absurde Instagram-gebruikersnamen.

8 Scott Disick- @letthelordbewithyou

Terwijl de Kardashian-Jenner-familie het christendom openlijk beoefent in realityshows, is Scott Disick terughoudend over het delen van zijn religie. In 2016 was het echter de eerste keer dat Disick, als praktiserende jood, de Westelijke Muur in Jeruzalem bezocht en zijn ervaring deelde op Instagram. Het Instagram-account van Disick ging altijd over het delen van zegeningen met zijn volgers, en zijn gebruikersnaam deelt hetzelfde sentiment als de realityster zelf.

7 Drake- @champagnepapi

Aubrey Drake Graham, die de artiestennaam Drake draagt, is een van de meest vermakelijke en beroemde muzikanten van vandaag. Fans en zijn 111 miljoen volgers weten dat Drake veel alter ego's heeft, waaronder Young Angel, Drizzy en Champagne Papi. Met de laatste als zijn Instagram-gebruikersnaam, is Drake sterk beïnvloed door de Latijnse gemeenschap voor zijn muziek en heeft hij samengewerkt met Zuid-Amerikaanse artiesten om zijn populaire nummers te maken. Papi betekent 'papa' in het Spaans.

6 Ryan Reynolds- @vancityreynolds

Ryan Reynolds is een begrip geworden dankzij zijn blockbuster-films en intelligente humor die iedereen over de hele wereld verliefd heeft gemaakt. Reynolds, de ontvanger van de National Arts Centre Award 2021 door zijn thuisland Canada, aarzelt niet om trots te zijn en zijn land te vertegenwoordigen waar hij ook gaat. Reynolds kwam in 2015 bij Instagram terwijl hij zijn film Deadpool promootte en koos de gebruikersnaam Vancityreynolds, vergelijkbaar met zijn Twitter-account aangezien hij uit Vancouver, Canada komt.

5 Young Thug- @thuggerthugger1

Young Thug komt uit een verarmd gezin en heeft een moeilijke jeugd gehad toen hij opgroeide in Atlanta, Georgia. Als gevolg daarvan pikte hij slechte gewoonten op en nam hij graag spannende risico's terwijl hij zichzelf een misdadiger noemde. Hij toonde zijn criminele persoonlijkheid door middel van zijn muziek met de release van zijn 2017 mixtape Beautiful Thugger Girls. Hij gebruikt dezelfde gebruikersnaam voor zijn Instagram-handvat met het cijfer 1 ernaast.

4 Lizzo- @lizzobeeating

Als rolmodel voor lichaamspositiviteit en een muzikant die barrières heeft doorbroken, is Lizzo al lang een pleitbezorger voor het starten van een gesprek over geestelijke gezondheid. De zangeres heeft actief berichten gepost waaruit blijkt dat ze haar gewicht omarmt en hoopt dat anderen hetzelfde zullen doen. Bovendien geeft Lizzo's Instagram-gebruikersnaam aan dat ze optimistisch blijft over haar lichaam nu ze sinds 2020 is overgestapt op een veganistisch dieet.

3 Rihanna- @badgalriri

Het kost een paar seconden extra om Rihanna op Instagram te vinden, aangezien ze de gebruikersnaam Badgalriri gebruikt. Bekend om haar gedurfde, onbeschaamde en ongecensureerde persoonlijkheid op Instagram, heeft Rihanna zich ook verdiept in haar muziek met de albums Loud, Unapologetic en Good Girl Gone Bad. Bovendien heeft Rihanna haar bad girl persona gebruikt door middel van haar teksten en ordinaire fotoshoots. Naast de Badgal-gebruikersnaam is Riri een van de vele bijnamen die de fans haar hebben gegeven.

2 Dwayne Johnson- @therock

Een man die zijn verleden met heel zijn hart heeft omarmd, nam Dwyane Johnson de naam 'The Rock' aan terwijl hij professioneel worstelde bij World Wrestling Entertainment. Aanvankelijk koos hij de naam Rocky Maivia vanwege zijn persoonlijkheid, een alias die hij maakte van de worstelnamen van zijn grootvader en vader; om echter een slechterik te kiezen, schakelde hij over naar The Rock. Er was een tijd dat de acteur de naam wilde laten vallen. Hij heeft echter zijn roots geaccepteerd en het is vandaag een deel van zijn naam geworden.

1 Lil Wayne- @liltunechi

Een invloedrijke figuur in de hiphopindustrie, Dwayne Michael Carter Jr. liet de D van de voornaam vallen en nam de artiestennaam Lil Wayne aan voor zijn muziek. Wayne veranderde zijn naam halverwege zijn carrière in Lil Tunechi, wat vandaag zijn Instagram-gebruikersnaam is geworden. Hij droeg jarenlang de naam Tune en voegde later Chi toe omdat het pakkend klonk en rijmde met het luxe merk Gucci.

Andere beroemdheden met rare Instagram-gebruikersnamen zijn B. J. Novak als @picturesoftext, Ed Sheeran die zijn bijnaam gebruikt met @teddysphotos, en Kanye West experimenteert met zijn nieuwe naam @ye. Hoewel deze namen soms moeilijk te onthouden en te zoeken zijn, zullen de overgangen iedereen zeker vermaken.

Aanbevolen: