Waarom Kim Kardashian zich schaamde voor het eten in haar privéjet

Inhoudsopgave:

Waarom Kim Kardashian zich schaamde voor het eten in haar privéjet
Waarom Kim Kardashian zich schaamde voor het eten in haar privéjet
Anonim

Kim Kardashian heeft geen tekort aan voertuigen tot haar beschikking. De in Californië geboren realityster en moeder van vier kinderen heeft een indrukwekkende verzameling auto's in een vloot van meer dan $ 3 miljoen, waaronder een Rolls-Royce en een Lamborghini. Kim kreeg ook een luxe Maybach-minibus, waardoor fans zich afvragen of ze wel tijd heeft om echt met al haar eigen voertuigen te rijden.

Naast haar buitengewone autocollectie heeft Kim ook een privéjet, waarmee ze de hele wereld over vliegt, zowel voor zaken als voor recreatie. Hoewel veel van Kim's volgers graag hun eigen jet zouden hebben, vonden ze een probleem met Air Kim en gingen ze naar het internet om erover te klagen.

Toen de stylist van Kim een foto plaatste van een ma altijd die ze in het vliegtuig van Kim had, waren de fans op zijn zachtst gezegd niet onder de indruk. Lees verder om erachter te komen waarom Kim zich schaamde voor het eten in haar vliegtuig.

Hoe de privéjetma altijd van Kim Kardashian fans irriteerde

Er gaat zelden een dag voorbij waarop Kim Kardashian geen krantenkoppen ha alt. De realityster en zakenmagnaat heeft fans in het verleden op het verkeerde been gezet voor opmerkingen met betrekking tot arbeidsethos of het hosten van feesten tijdens de pandemie. Maar onlangs kwam Kim onder vuur te liggen voor iets totaal onverwachts: het eten op haar jet.

In maart 2022 deelde Kim's stylist een foto op Instagram van een ma altijd die ze in het vliegtuig van de ster had. De ma altijd bestond uit een kleine kom pasta met rode saus erop. Naast de pasta was ofwel een lookbrood of een focaccia.

De foto was getiteld 'Carbone on Kim Air'.

Fans (of haters?) waren er snel bij om de foto te bekritiseren op een Reddit-thread met de titel 'Get Off Your F------ A-- &Work.' Hun belangrijkste klacht? De portie pasta was te klein.

Screenshot van de stylist van Kim Kardashian van pasta in het vliegtuig van Kim
Screenshot van de stylist van Kim Kardashian van pasta in het vliegtuig van Kim

"Ja, dat is de portie die je eet terwijl je de rest van het avondeten kookt", merkte een Reddit-gebruiker op (via Nine.com).

Een andere gebruiker deelde: "Die pasta ziet er zo droog uit, laat staan de portiegrootte."

Andere commentatoren vonden het geweldig hoe de pasta gekookt was en zeiden dat het er te gaar uitzag:

"Mijn eerste gedachte ook. Ziet eruit als mijn standaard depressie-ma altijd-te gaar pasta met in de winkel gekochte saus eroverheen gedumpt."

Een andere gebruiker noemde de pasta 'vochtig' en 'slap'.

Echte Kim-fans kwamen echter echt tot haar verdediging, met het argument dat Amerikaanse porties te groot zijn en dat Kim's portie eigenlijk normaal was voor de rest van de wereld.

Hoe ziet de privéjet van Kim Kardashian eruit?

In 2022 maakte Kim furore door vanuit Milaan terug te keren naar Los Angeles aan boord van haar privéjet, die naar schatting $ 95 miljoen waard is. De Gulfstream G65OER kreeg de garnituur en specificaties die Kim had aangevraagd, waardoor de waarde steeg tot $ 150 miljoen.

Volgens Man of Many heeft Kim een jaar gewacht tot het vliegtuig speciaal voor haar was gebouwd. De jet heeft hetzelfde crèmekleurenpalet als op veel van Kims voertuigen en eigendommen. De jet is een van de meest indrukwekkende op de markt en is ook eigendom van miljardair Jeff Bezos.

Het ontwerp in de cabine is een Kardashian waardig, compleet met lederen stoelen en kasjmier afwerkingen. Er zijn 18 stoelen in het vliegtuig, dat is ontworpen voor hogesnelheidsreizen. De G65OER is ook de recordhouder van de verste vlucht in de geschiedenis van de zakenluchtvaart.

De jet staat ook bekend om zijn bredere stoelen en meer ruimte in het gangpad. Kim Air zou ook vier woonruimtes hebben en de mogelijkheid bieden om de cabinetemperaturen, verlichting en entertainment te regelen. Om het comfort tijdens de vlucht te verbeteren, heeft de cabine een lage hoogte, grote ramen en stille functionaliteit.

Heeft Kylie Jenner een privéjet?

Kim Kardashian is niet het enige lid van de Kardashian-Jenner-clan met haar eigen privéjet. Kim's zusje Kylie, ook een miljardair en de oprichter van Kylie Cosmetics, bezit een Global Express-jet waarmee ze comfortabel en in stijl de wereld rondreist.

Page Six meldt dat Kylie's jet $ 70 miljoen kostte en 8 voet breed en 59,6 voet lang is. Kylie heeft ook de naam van een van haar productlijnen, KylieSkin, op de zijkant van het vliegtuig gedrukt.

De binnenkant van het vliegtuig is al even indrukwekkend, met witte stoelen, roze dekens en KylieSkin-kussens. Het vliegtuig heeft ook dwarsliggers en er is gekleurde verlichting op de muren waarmee Kylie op elk moment kan kiezen welk type esthetiek ze in het vliegtuig wil hebben.

Er zijn verschillende kamers in Kylie's jet, waaronder een entertainmentsuite, een mastersuite, een galerij, een rustruimte voor de bemanning en twee badkamers. De publicatie meldt ook dat er voldoende opslagruimte is.

Bovendien heeft de jet een eigen bar en Hermes-dekens die over elke stoel worden gegooid.

Aanbevolen: