Amber Heard berispt voor het dragen van haar dochter tijdens thuistraining

Amber Heard berispt voor het dragen van haar dochter tijdens thuistraining
Amber Heard berispt voor het dragen van haar dochter tijdens thuistraining
Anonim

Amber Heard is bekritiseerd omdat ze vertelde dat ze een "multitasking mama" was terwijl ze haar baby vasthield en aan het sporten was.

De Aquaman-actrice, 35, raakte in het zweet terwijl ze over haar dochter Oonagh waakte. Op een foto die op haar Instagram-account werd geplaatst, hield de ster haar dochter onder haar kont terwijl ze een zilveren h alter gebruikte.

De nieuwe moeder toonde haar strakke torso in een zwarte sportbeha en bijpassende legging.

Heard, die haar kind in april in het geheim verwelkomde via een draagmoeder, straalde naar haar dochter terwijl ze haar in haar vrije hand hield.

"Multitasking mama," Amber onderschreef de foto met een gebogen bicep-emoji.

Het zorgde ervoor dat sommige commentatoren op de sociale media de manier waarop Heard haar baby vasthield, ontstelden.

"De manier waarop ze die baby vasthoudt, maakt me zo ongemakkelijk. De baby is slechts een mediasteun voor haar om te proberen sympathie te krijgen voor het Johnny-drama", schreef iemand online.

"Kinderbescherming, waar ben je?" een tweede louche commentator toegevoegd.

"Het is vrij zeker dat je zo'n kleine baby niet mag vasthouden", viel een derde in.

Heards training was waarschijnlijk onderdeel van haar training voor de aankomende film Aquaman 2.

Naast haar trainingen heeft Amber een dieet gevolgd ter voorbereiding op haar rol. Op vrijdag onthulde de moeder-van-een dat ze haar suikertelling verlaagde en geen bananen kan eten.

Ik heb banaan weggesneden nu het te veel suiker bevat. Ik ben op het punt in mijn leven gekomen waarop ik denk: 'Ik kan niet eens een banaan hebben!? Banaan!? Fruit!? Het is een vrucht!!' Nee,' jammerde Amber in een video die op haar Instagram-account werd geplaatst terwijl ze over een filmset liep.

In juli deelde Amber een video waarin ze haar Aquaman-dieet brak terwijl ze zich overgaf aan een vork vol erwten.

"Ik kan er niets aan doen, ik kan er niets aan doen!" zei Amber terwijl ze een hap van de salade nam. "Ik overtreed de regels omdat er erwten op zitten!"

johnny depp amber hoorde film
johnny depp amber hoorde film

Amber Heard heeft al vele jaren een openbare vete met haar ex-man, acteur Johnny Depp, 58.

Depp klaagde The Sun en uitvoerend redacteur Dan Wootton aan wegens smaad nadat ze een artikel in hun online en gedrukte versies hadden gepubliceerd waarin werd beweerd dat Depp een 'vrouwenklopper' was. De outlet bekritiseerde zijn casting in de Fantastic Beasts-filmfranchise.

"Gone Potty: Hoe kan JK Rowling 'echt blij' zijn met het casten van zijn vrouw Johnny Depp in de nieuwe Fantastic Beasts-film?" de kop gelezen.

Maar rechter Nicol stelde vast dat die bewering "substantieel waar" was en oordeelde de zaak wegens smaad in het voordeel van de uitgever.

Ondertussen stond een rechter uit Virginia Depp toe om door te gaan met zijn proces wegens laster van $ 50 miljoen tegen Heard, nadat ze in 2018 een opiniestuk in de Washington Post had geschreven over het overleven van huiselijk geweld.

Aanbevolen: