Andre 3000 berispt Kanye West vakkundig voor het verpesten van hun samenwerking in 'Donda

Inhoudsopgave:

Andre 3000 berispt Kanye West vakkundig voor het verpesten van hun samenwerking in 'Donda
Andre 3000 berispt Kanye West vakkundig voor het verpesten van hun samenwerking in 'Donda
Anonim

Er zijn veel rappers die op dit moment ruzie maken, en dit lijkt tegenwoordig deel uit te maken van de cultuur, maar één artiest heeft de aandacht gevestigd op zijn vete door de situatie heel anders aan te pakken dan wat fans gewend zijn te zien. Andre 3000 heeft zojuist Kanye West onder de bus gegooid, omdat hij hem misleidde over de bedoelingen van hun wederzijdse spoor, en hij deed het op zo'n rustige, vakkundig gerichte manier, dat het fans een hete seconde om erachter te komen dat hij de naam en bedoelingen van West zojuist heel, heel hard had gesleept.

De angel van zijn woorden werd goed gevoeld nadat hij zijn verklaring op sociale media had vrijgegeven, waaruit bleek dat Kanye West hun Donda-samenwerking verpestte door zich op Drake te richten. Fans staan versteld van zijn geraffineerde aanpak als Wests sluwe zakelijke zet voor iedereen in de schijnwerpers wordt gezet.

Andre 3000 onthult de ware kleuren van Kanye West

Andre 3000 heeft een probleem met Kanye West en hij is op de meest respectabele manier naar sociale media gegaan om zijn grieven te uiten. Hij maakte duidelijk dat hij respect heeft voor alle muzikanten en dat hij geen diss-oorlog of vete wil aangaan binnen collega's in de muziekindustrie.

In zijn onthullende en echt schokkende Instagram-post sprak Andre 3000 over het feit dat West had verklaard dat dit een 'schoon album' was dat de naam van zijn overleden moeder droeg. Nadat hij ook zijn moeder had verloren, voelde Andre 3000 dat de toon van dit album in lijn was met zijn ethiek en visie. Hij produceerde vervolgens een nummer met Kanye West voor het Donda-album, maar het werd toen een out-take. Het had het daglicht nog niet gezien totdat het op de een of andere manier in Drake's handen kwam en hij lekte.

Andre 3000 heeft hier niets van en roept het drama voor eens en altijd uit.

Een nieuwe benadering van een oude vete

De vete tussen Kanye West en Drake is onlangs weer opgelaaid, maar in plaats van dit verder te bestendigen, nam Andre 3000 een heel andere benadering van deze situatie aan.

Hij verklaarde respectvol en vakkundig zijn betrokkenheid bij deze zaak, en verduidelijkte dat hij niet wist dat zijn samenwerking met West zou worden verdraaid en gemanipuleerd om een diss-track op te nemen gericht op Drake. Hij wil niets te maken hebben met deze vete en gaf aan diep respect te hebben voor beide artiesten en toonde ook interesse in toekomstige samenwerkingen met anderen in de muziekindustrie. Andre 3000 slaagde erin zijn naam te zuiveren en zich volledig van deze vete te verwijderen, terwijl hij een vinger naar West wees omdat hij sluw was toen hij hem misleidde over zijn bedoelingen en schakelde vervolgens over op de toon van de baan.

In de tussentijd vertonen de aanhoudende geschillen tussen Kanye West en Drake geen tekenen van vertraging.

Aanbevolen: