Johnny Depp kon zichzelf niet inhouden tijdens de 'bizarre' getuigenis van Alejandro Romero tijdens het proces tegen Amber Heard

Inhoudsopgave:

Johnny Depp kon zichzelf niet inhouden tijdens de 'bizarre' getuigenis van Alejandro Romero tijdens het proces tegen Amber Heard
Johnny Depp kon zichzelf niet inhouden tijdens de 'bizarre' getuigenis van Alejandro Romero tijdens het proces tegen Amber Heard
Anonim

Bijna iedereen in de rechtszaal kon zich inleven in de vooraf opgenomen verklaring van Alejandro Romero op 27 april 2022. Het was een van de weinige menselijke momenten in het proces tot nu toe… en het was bizar.

Hoewel er een heleboel zeer formele en genuanceerde juridische interacties zijn geweest tijdens het smaadproces tussen Johnny Depp en Amber Heard met betrekking tot de beschuldigingen van misbruik die ze in 2016 tegen hem uitte, was veel ervan een maalstroom van meme-waardige momenten. Dit omvat de getuigenis die Johnny gaf waardoor de rechtbank de controle verloor, evenals alle absoluut wrede gevallen van de Pirates of the Caribbean-ster die Ambers advocaat, Ben Rottenborn, roosterde.

Het lijdt geen twijfel dat degenen die zich zorgen maken over de gevaren van het onwettig maken van claims van echtelijk misbruik (ongeacht welke echtgenoot de vermeende misdaden heeft gepleegd) niet tevreden zijn met hoe het proces is verlopen. Tussen Ambers bekentenis dat ze Johnny en Jonny's afschuwelijke en grafische sms-berichten heeft geraakt, ziet alles er voor hen allebei nogal somber uit.

Maar de verklaring van Alejandro voegde er een herkenbare, grappige en ronduit vreemde menselijkheid aan toe…

Wie is Alejandro Romero en wat is zijn baan?

Alejandro Romero, die door "Ali" gaat, werkt als de conciërge van het gebouw bij de receptie van het Eastern Columbia Building in het centrum van Los Angeles. Hier woonde Johnny Depp tot 2016, toen hij zijn enorme verzameling penthouses van $ 12,78 miljoen te koop aanbood. Alejandro's heeft daar 13 jaar gewerkt met "toegangscontrole" en leveringen. Hoewel hij veel tijd in het gewilde gebouw doorbracht terwijl Johnny daar woonde, beweerde Alejandro in zijn verklaring dat hij Johnny maar "een paar keer" had gezien.

Alejandro beweerde ook zelden contact te hebben gehad met Amber Heard, hoewel hij wel zaken had gedaan met haar zus, Whitney Heard, en haar goede vriend, Raquel "Rocky" Pennington. Hij had geen persoonlijke relatie met Amber of Johnny, zoals met sommige andere bewoners van The Eastern Columbia Building.

Johnny bezat een aantal van hen op de bovenste verdieping en verkocht de laatste voor $ 1,42 miljoen in 2017. Het iconische op art deco geïnspireerde Eastern Columbia Building leek de ideale plek voor Johnny om te wonen. Het vatte tenslotte zijn stijl perfect samen. Het lijkt er echter op dat zijn tumultueuze breuk met Amber Heard ervoor zorgde dat hij van locatie wilde wisselen. Om nog maar te zwijgen van zijn financiële problemen die naar verluidt te wijten waren aan enkele van zijn krankzinnige uitgaven.

De waanzinnige afzetting van Alejandro Romero

"Ik wil hier gewoon niet meer mee bezig zijn", was een van de eerste dingen die Alejandro Romero vanuit zijn auto zei tijdens de opgenomen depositie die op 27 april 2022 werd gespeeld. Het was gemakkelijk een van de vreemdste beelden tijdens het toch al vreemde smaadproces tussen de twee supersterren.

Alejandro behandelt deze zaak sinds 2016, toen Amber de scheiding aanvroeg en Johnny beschuldigde van misbruik. Omdat hij in het gebouw werkte en Amber zag bij een van de keren dat ze beweerde dat ze door Johnny was aangevallen, kreeg Alejandro VEEL vragen…

En hij heeft er genoeg van…

Het feit dat hij op de bestuurdersstoel van zijn voertuig zat terwijl hij virtueel vragen kreeg van zowel Johnny Depp als Amber Heard's respectievelijke juridische teams, zegt alles wat mensen moeten weten over waar het hoofd van deze man zich bevindt.

Terwijl hij gepast gekleed was, dronk Alejandro een frisdrank tijdens het verhoor en zelfs vapen. Maar het was Alejandro die de rook uit zijn neus blies waardoor Johnny talloze keren moest glimlachen naar zowel zichzelf als zijn juridisch adviseur.

Alejandro gaf ook uiterst openhartige antwoorden, verstoken van juridische mumbo-jumbo. Een van de oprechte antwoorden van Alejandro was een eenvoudig herhaald "nee" toen een van de advocaten van Amber Heard, Eliane Bredehoft, hem onderwierp aan een extreem lange en gedetailleerde lijst met vragen over Ambers make-up.

Alejandro beweerde niet dat Amber blauwe plekken had bedekt met make-up, omdat hij zich niet kon herinneren dat ze op de dag in kwestie wel of geen make-up droeg.

Hij herinnerde zich echter wel dat hij door Amber en Rocky werd gevraagd om het appartement te bekijken omdat ze dachten dat iemand probeerde in te breken in de eenheid.

"'Iemand probeerde in mijn unit te komen. Er zitten krassen op mijn deur'", herinnert Alejandro zich dat een van de vrouwen zei. Hij beweerde dat hij toen naar het appartement ging en de krassen tien centimeter boven de onderkant van de deur zag en onmiddellijk concludeerde dat het een hond was en geen inbreker. Toch controleerde hij op hun verzoek elke kamer op gevaar.

"Het maakt deel uit van mijn werk. Ik begrijp het. Maar ik begreep echt niet waarom ze wilden dat ik dat deed," zei Alejandro.

Dit verhaal had Johnny in de steek. Terwijl hij zijn mond probeerde te bedekken, kon Johnny zijn lach niet onderdrukken. Leden van de galerie hadden een soortgelijke reactie ondanks het feit dat rechter Penney Azcarate een paar dagen eerder orde wilde hebben in haar rechtbank.

Na een lange en schijnbaar heel eerlijke pauze zei Alejandro: "Ik ben hierdoor zo gestrest. Ik wil hier gewoon niet meer mee omgaan. Ik ben moe. Ik wil niet om deze rechtszaak af te handelen. Iedereen heeft problemen. En ik wil hier niet meer mee te maken hebben."

Hoewel dit een oprecht en oprecht moment was, bleef Alejandro Johnny en de rechtbank aan het lachen maken met zijn antwoorden totdat hij zijn auto startte en daadwerkelijk wegreed tijdens de opname.

Rechter Penney Azcarate keek verbijsterd toen ze haar bril afzette en haar hoofd schudde. Nadat de jury was weggestuurd voor de lunch, wendde de rechter zich tot het team van Amber Heard en zei: "Dat was een primeur, het spijt me."

"Ik zal zeggen, Edelachtbare, dat was de meest bizarre verklaring," antwoordde Eliane Bredehoft.

"Dat heb ik nog nooit eerder gezien", zei de Rechter nog steeds heel duidelijk verbijsterd. "Ik heb veel dingen gezien, dat heb ik alleen nog nooit gezien."

"Het was het rijden", voegde Bredehoft eraan toe.

"Ja, dat deed het."

Aanbevolen: