Kylie Jenner berispt voor het plaatsen van video van ambulance in menigte terwijl acht sterven op 'Astroworld'-festival

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner berispt voor het plaatsen van video van ambulance in menigte terwijl acht sterven op 'Astroworld'-festival
Kylie Jenner berispt voor het plaatsen van video van ambulance in menigte terwijl acht sterven op 'Astroworld'-festival
Anonim

Kylie Jenner is bekritiseerd nadat ze vrijdagavond een clip van een ambulance had gepost die de gewonden verzorgt op het Astroworld Festival in Houston.

Acht mensen werden doodgedrukt en meer dan 300 raakten gewond door een oogje op het evenement van Jenners vriend - rapper Travis Scott.

Verontrustende video toonde een bewusteloze mannelijke concertganger die met spoed naar een medische hulpafdeling werd gebracht nadat hij bewusteloos was geraakt in een schijnbare stormloop.

Wat heeft dit veroorzaakt?

Het tragische incident vond plaats nadat mensen vrijdagavond kort na 21.15 uur CST naar het podium stroomden.

Minstens 23 mensen werden met spoed naar een ziekenhuis gebracht - waarvan 17 tijdens het ergste van het incident, waaronder een 10-jarige, aldus de politie.

De brandweer van Houston meldde dat 11 slachtoffers een hartstilstand hadden en reanimatie nodig hadden. Geen van de doden of gewonden is geïdentificeerd. De politie zei dat 367 politieagenten en 241 veiligheidsagenten aan het evenement werkten voorafgaand aan de aanval.

Op een gegeven moment werden fans zelfs opgenomen terwijl ze concertpersoneel smeekten om het optreden te stoppen en mensen te helpen ontsnappen aan de golfslag.

"Mensen gaan verdomme dood, ik wil iemands leven redden", zei een man terwijl hij op een platform klom waar een cameraman de voorstelling aan het filmen was.

"Dat is iemands kind! Ik wil ze redden!" hij schreeuwde maar het mocht niet baten.

De organisatoren van Astroworld Fest betuigden hun medeleven aan de families van de doden in een verklaring zaterdag.

Scott bracht zijn eigen verklaring uit waarin hij zijn "verwoesting" deelde bij het verlies van mensenlevens.

Kylie Jenner wordt bekritiseerd vanwege onwetendheid

Fans gingen naar sociale media om hun schok en ontzetting te delen en bekritiseerden Jenner en Travis omdat ze "zich niet bewust waren van de chaos".

"Kylie Jenner plaatste een Instagram-verhaal van het Astroworld-concert met responders in de menigte alsof er niets was gebeurd. 8 mensen bevestigden dat de overleden travis Scott de uitvoering niet stopte. stop met denken dat celebs erom geven", schreef een persoon online.

"Ik weet dat het niet haar schuld is, maar Kylie Jenner die deze video vertelt op ASTROWORLDFest terwijl een letterlijke EMT-auto door de menigte rolt terwijl de show doorgaat, is zo ongelooflijk dystopisch", voegde een tweede eraan toe.

"Kylie Jenner plaatst een instagramverhaal op astroworld terwijl een ziekenwagen lichamen vervoert, er is iets mis met die vrouw", merkte een derde op.

Ondertussen meldde TMZ dat een "sleutelpersoon" verbonden aan Astroworld zei dat de verliefdheid eigenlijk het resultaat was van een "gerichte aanval".

"Iemand in de menigte werd gek en begon mensen te injecteren met een soort medicijn, wat paniek veroorzaakte en vervolgens een golf", meldde de bron.

Onderzoekers zeggen dat ze openstaan voor de oorzaak van de chaos.

Aanbevolen: