Kylie Jenner vecht terug nadat ze werd berispt voor het plaatsen van video in een cosmetisch laboratorium zonder persoonlijke beschermingsmiddelen

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner vecht terug nadat ze werd berispt voor het plaatsen van video in een cosmetisch laboratorium zonder persoonlijke beschermingsmiddelen
Kylie Jenner vecht terug nadat ze werd berispt voor het plaatsen van video in een cosmetisch laboratorium zonder persoonlijke beschermingsmiddelen
Anonim

Kylie Jenner heeft zichzelf verdedigd tegen beschuldigingen dat ze de strikte sanitaire protocollen niet heeft gevolgd tijdens een bezoek aan een laboratorium in Milaan voor haar make-upcollectie.

Kylie Jenner kreeg een verhitte uitwisseling met een Emmy-winnende make-upartiest

De realityster was woedend toen de met een Emmy bekroonde visagist Kevin James Bennett haar opbelde nadat ze woensdag foto's van een cosmetisch laboratorium had gepost. Jenner hield vol dat de foto die ze plaatste niet echt in een productiefaciliteit was genomen, en stond erop dat ze de sanitaire protocollen "nooit" zou omzeilen.

Jenner, 24, sloeg terug op Bennett in de commentarensectie van zijn post en schreef: "Kevin - deze foto is niet genomen in een productiefaciliteit. Ik zou nooit sanitaire protocollen omzeilen en evenmin zou een andere beroemdheid of schoonheid merkeigenaar. dat is volkomen onaanvaardbaar, ik ben het ermee eens. dit is een kleine persoonlijke ruimte die mijn eigen leuke voorbeelden creëert en foto's maakt voor inhoud die niet in de buurt komt van de massaproductie. niemand brengt klanten in gevaar! schaam je kevin voor het verspreiden van valse informatie !!! !"

Kevin James Bennett beschuldigde Kylie Jenner van het 'gaslighten' van haar volgers

Na de opmerking van Jenner heeft Bennett haar 364 miljoen volgers "gaslighting" gegeven. "Dus je stond op een platform en keek in een dure homogenisatieketel die minstens 50 liter van een teintproduct had verwerkt (het product bedekt nog steeds de mengpeddels) zonder persoonlijke beschermingsmiddelen of je haar naar achteren gebonden, en je droeg een laboratoriumjas van @weareregi? Maar dit is geen fabriek voor de productie van cosmetica? Het is een persoonlijke ruimte? Wow, er wordt hier serieus met gas aangestoken, "antwoordde hij.

The Brand Consultant & Cosmetic Developer voegde toe: "Schaam mij? NEE, schaam u of degene die voor uw sociale media zorgt omdat u probeert iedereen te laten denken dat ik de schuldige ben. Neem gewoon de verantwoordelijkheid voor jouw fout en ga verder", schreef hij in een aparte reactie. Maar Jenner was nog niet klaar en sloeg nog een keer terug, deze keer stond ze erop dat ze de naam van haar hond Kevin zou moeten veranderen vanwege hun bittere uitwisseling. "oh was je daar Kevin? ugh nu moet ik de naam van mijn hond veranderen," voegde ze eraan toe. Een geschokte Bennett antwoordde toen: "Ga je serieus liegen en me dan trollen? Wow," postte hij.

Kylie Jenner werd warm na het plaatsen van een reeks foto's van een cosmetisch laboratorium

Jenner kreeg voor het eerst te maken met de woede van Bennett nadat ze foto's van zichzelf had gepost in het laboratorium waar haar Kylie Cosmetics-producten worden gemaakt. De moeder van twee ondertitelde de clip: "In het lab creëert nieuwe magie voor jullie … beter dan ooit" en tagde de naam van haar merk in de post. Dit leidde ertoe dat critici erop wezen dat Jenner geen haarmuts, handschoenen en masker droeg terwijl ze producten in de fabriek mengde met haar lange donkere haar dat als een waterval om haar schouders en langs haar middel viel.

Bennett reageerde vervolgens op de post: "Ik ben een cosmetische ontwikkelaar en werk met cosmeticafabrikanten (en hun laboratoria) als onderdeel van mijn werk", zei Bennett. "Ik heb heel kort haar en ik ben NOOIT in het laboratorium of op de productievloer toegelaten zonder een haarnetje, schoenovertrekken, masker… en wegwerphandschoenen."

"Ik heb de naam nodig omdat ik er zeker van wil zijn dat mijn klanten NOOIT met hen samenwerken."

De boze visagiste voegde toe: "Mensen, dit is niet de manier waarop we cosmetica maken en geeft een verkeerde voorstelling van hoe onze industrie werkt. Geloofwaardige fabrikanten volgen STRIKTE sanitaire protocollen om jullie te beschermen."

Aanbevolen: