Waarom fans zwijmelen over Michael B. Jordan en zijn vriendin

Inhoudsopgave:

Waarom fans zwijmelen over Michael B. Jordan en zijn vriendin
Waarom fans zwijmelen over Michael B. Jordan en zijn vriendin
Anonim

Fans houden van Michael B. Jordan's ongelooflijke acteertalent en nu de acteur een relatie heeft met Lori Harvey, is er nog meer om van te houden, want ze zijn een geweldig stel. Het is interessant om interviews te lezen waarin de acteur vertelt over zijn vriendin, omdat Michael B. Jordan zijn liefdesleven privé hield voordat hij verliefd werd op Lori. Het klinkt alsof ze echt een band met elkaar hebben gehad sinds ze voor het eerst begonnen met daten en het is geen wonder dat mensen geen genoeg kunnen krijgen van dit stel.

Laten we eens kijken waarom fans zwijmelen over dit paar van beroemdheden.

Michael's opmerkingen

Sommige mensen zeggen dat de relatie tussen Michael B. Jordan en Lori Harvey voor PR is, maar fans kunnen zeker zien dat dit liefdesverhaal het echte werk is.

Toen Michael B. Jordan vertelde wat hij zo leuk vindt aan Lori Harvey, genoten fans zeker van wat hij te zeggen had.

Volgens Harper's Bazaar werd de acteur geïnterviewd door Entertainment Tonight en vertelde hij over zijn relatie. Hij zei dat het beste aan Lori Harvey is dat ze hem aan het lachen kan maken.

Michael zei: "Ik denk dat een gevoel voor humor, ik denk dat het vermogen om te lachen - dat aanstekelijke gevoel, ik denk dat het echt, echt sexy is. Een mooie glimlach en een lach en een gevoel voor humor is echt sexy om mij." Hij voegde eraan toe dat hij het geweldig vindt hoe hilarisch zijn vriendin is: "Ja, ze is erg grappig. Veel mensen weten dat niet van haar. Ze is erg grappig."

Dit is zo schattig en ook herkenbaar om te horen, aangezien veel mensen zouden zeggen dat wanneer ze op zoek zijn naar een partner, gevoel voor humor erg belangrijk is.

Michael B. Jordan zei dat hij "gelukkig" is om een relatie met Lori Harvey te hebben, en zijn opmerkingen hebben fans nog meer doen bezwijmen.

De acteur vertelde People.com: "Ik ben nog steeds privé en ik wil dat beschermen, maar het voelde gewoon alsof het een moment was om het gewoon naar buiten te brengen en verder te gaan. Ik ben extreem Ik denk dat als je ouder wordt, je je meer op je gemak voelt bij het [openbare karakter] van het bedrijf waarin we zitten. Dus voor mij was het een moment om, denk ik, daar eigenaar van te worden en dan terug te werk."

Het liefste koppel

Mensen vinden het leuk dat de relatie tussen Michael B. Jordan en Lori Harvey toegankelijk aanvoelt, en elke keer dat de acteur persoonlijke details deelt in een interview, waarderen fans zijn openhartigheid en nuchtere persoonlijkheid. Volgens Grazia had Michael gezegd dat hij een partner wilde vinden, en dat is precies wat er gebeurde.

De acteur zei toen hij aan 2020 dacht: Aan het einde van het jaar wil iedereen nieuwe doelen stellen. Iedereen wil zijn als, 'Nieuw jaar, nieuwe ik' en een maand later zijn we terug in dezelfde routine. Voor mij gaat het erom heel hoopvol te zijn en de lat heel hoog te leggen. Ambitieus zijn en niet bang zijn om te falen en grote stappen te nemen.”

De publicatie merkte op dat nadat de acteur dit in de wereld had gebracht, hij en Lori Harvey contact hadden, wat super lief en romantisch is.

Als Michael B. Jordan, bekend van zijn filmrollen in Fruitvale Station, Creed en het vervolg, en Black Panther, evenals de hoofdrol in Friday Night Lights en Parenthood, klinkt alsof hij helemaal verliefd is en dat niet kon wees blijer met Lori Harvey te daten, ze klinkt hetzelfde als ze over hem praat. Het model en dochter van Steve Harvey heeft 3,8 miljoen Instagram-volgers en deelt haar geweldige foto's op haar social media-feed.

Toen ze op The Real verscheen, maakte Lori fans erg blij door te vertellen hoe goed haar moeder Majorie en Michael met elkaar overweg kunnen. Ze zei dat ze veel tijd samen doorbrengen en uitgaan voor lunch en diner, wat absoluut schattig is en iets waar fans graag over horen. Lori zei dat ze later over de plannen zou horen: "Hij zei, 'oh ja, ik heb je moeder net mee uit eten genomen'. Ik heb zoiets van 'oké! Dat is schattig.'" Het horen van een verhaal als dit schetst echt een foto en geeft Michael en Lori het gevoel dat ze een echt stel zijn dat helemaal geen deel uitmaakt van Hollywood.

Toen ze het had over haar romance op The Real, zei Lori dat Michael een geweldige luisteraar is en dat ze het gevoel heeft dat ze "balans" hebben, wat absoluut is waar mensen naar zoeken in een gezonde en gelukkige relatie. Fans kijken ernaar uit om meer van Lori Harvey en Michael B. Jordan te zien, want als ze horen wat ze over elkaar te zeggen hebben, moeten fans echt glimlachen.

Aanbevolen: