Bo Burnham-fans hebben geen idee dat hij zijn grootste prestatie aan zijn vriendin te danken heeft

Inhoudsopgave:

Bo Burnham-fans hebben geen idee dat hij zijn grootste prestatie aan zijn vriendin te danken heeft
Bo Burnham-fans hebben geen idee dat hij zijn grootste prestatie aan zijn vriendin te danken heeft
Anonim

Toen Bo Burnham voor het eerst beroemd werd, schreven sommige mensen hem af als niets meer dan je typische YouTuber. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat YouTuber zijn kan leiden tot grote rijkdom en roem, kan het zeer beperkend zijn om alleen als een ster op sociale media te worden gezien. Bovendien moeten sommige YouTubers schijnbaar elke keer tegen hun volgers vechten. Met dat alles in gedachten, moet Burnham erg dankbaar zijn dat hij erin is geslaagd de YouTuber-vorm op veel verschillende manieren te doorbreken.

Hoewel sommige mensen misschien denken dat Bo Burnham altijd voorbestemd was om zo'n bewonderenswaardige carrière te hebben, zou gemakkelijk kunnen worden beweerd dat dit niet het geval is. Er moesten tenslotte veel dingen in het leven van Burham goed gaan om te komen waar hij nu is, dus het lijkt overduidelijk dat geluk een grote rol heeft gespeeld in de carrière van Bo, net als bij elke andere ster. Van alle geluksmomenten die Burnham in zijn leven heeft gekregen, lijkt het erop dat het ontmoeten van zijn vriendin de grootste van allemaal was. Naast het feit dat het stel samen erg gelukkig lijkt, heeft Burnham zijn grootste prestatie te danken aan de invloed die zijn vriendin op hem had.

Bo Burnham's grootste prestatie in zijn carrière

Tijdens de carrière van Bo Burnham heeft hij zoveel dingen bereikt dat het voor sommige mensen moeilijk kan zijn om te beslissen wat zijn grootste prestatie is. Per slot van rekening vond Burnham, na eerst bekend te zijn geworden als een ietwat typische YouTuber, een unieke stem in de entertainmentindustrie. Omdat hij schijnbaar onbevreesd, getalenteerd en oprecht was, was Burnham in staat om een van de meest spraakmakende 'comedy'-specials van de afgelopen jaren uit te brengen. De special van Burnham, Inside genaamd, betekende zelfs zoveel voor mensen dat ze er alles over willen weten.

Hoewel de briljante special Inside van Bo Burnham alle lof van de wereld verdient, kan toch gemakkelijk worden beweerd dat een van Bo's andere projecten zijn grootste prestatie is. Immers, toen Burnham zijn carrière lanceerde, had niemand verwacht dat hij in 2018 een van de meest algemeen geprezen films zou schrijven en regisseren, Eighth Grade.

Toen werd aangekondigd dat YouTuber Bo Burnhman een onafhankelijke film had geschreven en geregisseerd over een jonge vrouw die haar weg in de wereld baande, spotten sommige mensen met het idee. Toen de trailers voor Eighth Grade eenmaal waren uitgebracht, was het echter moeilijk te ontkennen hoe meeslepend het project leek te zijn. Belangrijker nog, toen de film eenmaal uitkwam, werd hij overal geprezen door bioscoopbezoekers en kreeg Eighth Grade een ongelooflijk indrukwekkende score van 99% op Rotten Tomatoes. Naast het ontvangen van lovende recensies, ging Eighth Grade ook naar huis met een lange lijst van opmerkelijke prijzen. Burnham won bijvoorbeeld prijzen voor scenario's bij de Writers Guild Awards en de Independent Spirit Awards.

Bo Burnham dankt dat succes aan zijn vriendin, Lorene Scafaria

In de jaren sinds Bo Burnham en Lorene Scafaria voor het eerst een koppel werden in 2013, hebben ze grotendeels buiten de krantenkoppen kunnen blijven. Desondanks hebben de legioenen fans van Burnham een paar dingen over het powerkoppel kunnen leren. Het is bijvoorbeeld bekend dat Burnham 12 jaar jonger is dan Scafaria, ze wonen samen in Los Angeles en hij is veel groter dan zij.

Ondanks het feit dat de relatie tussen Bo Burham en Lorene Scafaria mysterieus is, is het heel duidelijk dat beide leden van het paar erg getalenteerd zijn. Scafaria heeft immers veel credits in Hollywood als schrijver, regisseur, producer, acteur en componist. Met name schreef, regisseerde en produceerde Scafaria de veelgeprezen Jennifer Lopez-film Hustlers.

Eind 2019 ging Bo Burnham naar Instagram om hulde te brengen aan Hustlers en al het werk dat zijn vriendin Lorene Scafaria in de film heeft gestopt. “HUSTLERS, zoals velen van jullie weten, speelt dit weekend overal. Wat velen van jullie niet weten, is hoe bijzonder deze film is. Ik heb op de eerste rij gezeten bij het maken van deze film, omdat ik heb geleefd met het genie dat hem maakte terwijl ze worstelde om mensen ervan te overtuigen dat dit een film was die het waard was om te maken - en bovendien dat ze hem moest regisseren. Velen zeiden haar nee, dat hoewel ze het script schreef en eerder twee prachtige films had geregisseerd, ze niet de juiste persoon was om het te regisseren. Die mensen verkopen nu roomkaas voor de kost of zoiets, neem ik aan. Deze film is briljant en warm en grappig en sexy, net als de vrouw die hem maakte. Ik hou van deze film en ik hou van haar. ??”

Bovenop het zingen van haar lof op sociale media, onthulde Bo Burnham dat zijn vriendin hem inspireerde om de achtste klas te maken toen hij op het podium een Independent Spirit Award in ontvangst nam. “[Bedankt] aan mijn vriendin Lorene Scafaria, die hier is. Ze is een schrijver-regisseur en ik werd geïnspireerd om dit te doen door naar haar werk te kijken, dus bedankt,”

Aanbevolen: