Hier is waarom Sebastian Stan privé is over zijn vriendin

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Sebastian Stan privé is over zijn vriendin
Hier is waarom Sebastian Stan privé is over zijn vriendin
Anonim

Sebastian Stan is diep verliefd op de Spaanse actrice Alejandra Onieva. De Winter Soldier-acteur is echter uiterst privé als het gaat om zijn mysterieuze relatie.

Het stel werd onlangs gespot terwijl ze elkaars hand vasthielden in Manhattan, New York nadat ze voor het eerst met elkaar waren verbonden nadat ze de twee een kus hadden zien delen aan boord van een jacht in Ibiza, Spanje.

Ondanks dat hij in de schijnwerpers staat, houdt Sebastian Stan zijn relatie liever privé, en dit is waarom!

Bijgewerkt op 21 mei 2021, door Michael Chaar: Sebastian Stan heeft een enorm succesvolle carrière gehad, maar kan hetzelfde gezegd worden over zijn dating-trackrecord? De acteur is in verband gebracht met Leighton Meester, Diana Agron en Margarita Levieva, maar hij heeft nu zijn zinnen gezet op de Spaanse actrice Alejandra Onieva. Het duo begon naar verluidt te daten in 2020, maar sindsdien hebben ze hun romance erg privé gehouden. Veel fans geloven dat Sebastian zijn relatie een mysterie houdt om de annuleringscultuur te vermijden, aangezien Alejandra zich in heet water bevond toen een oude foto opdook. Het paar woont ook in verschillende landen, daarom doen Stan en Onieva het misschien langzamer dan normaal. Het paar heeft tot op de dag van vandaag nog steeds geen foto's samen op hun sociale mediaplatforms.

Sebastian Stan's geheime relatie

Sebastian Stan begon in 1994 met acteren in de film 71 Fragments of a Chronology of Chance. De acteur verscheen later in een handvol televisieshows en films, waaronder Gossip Girl, The Covenant en The Architect.

Tegenwoordig is Sebastian vooral bekend om zijn rol als Bucky Barnes in het Marvel Cinematic Universe. Hoewel hij aanvankelijk werd overwogen voor de rol van Captain America, de eerste wreker, werd Stan later in april 2010 gekozen om Bucky Barnes te spelen.

Nou, gezien zijn succes op het scherm, is het dat wel. geen verrassing dat hij net zoveel succes heeft gehad als het gaat om zijn liefdesleven.

De personages van Sebastian en Leighton Meester dateerden niet alleen op Gossip Girl, maar beide sterren werden verliefd in het echte leven. Geen wonder waarom de chemie tussen hen zo echt aanvoelde!

Ze dateerden van 2008 tot 2010. Volgens Bustle, "heeft het paar elkaar ontmoet - en gezoend - op de Gossip Girl-set en volgens Meester destijds gingen ze in der minne uit elkaar."

Nadat het Gossip Girl-paar uit elkaar ging, voelde Sebastian zich aangetrokken tot Glee-actrice Dianna Agron. Het stel ging in 2011 zeven maanden uit, maar ging in december uit elkaar vanwege vermeende jaloezie.

Op de set van Once Upon a Time begon Sebastian weer te daten met een van zijn medespelers. Deze keer was het Jennifer Morrison. Ze is bekend van haar rollen als Dr. Allison Cameron in de medische dramaserie House en Emma Swan in de fantasyserie Once Upon a Time. Een jaar later gingen ze echter uit elkaar.

Margarita Levieva was de laatste openbare relatie van Sebastian. Hij uploadde zelfs een lieve foto op Instagram van beiden toen ze aan het daten waren. Sebastian ontmoette de Revenge-actrice in 2009 maar werd haar vriendje pas in 2014.

Nieuwe romantiek met Alejandra Onieva

De 28-jarige Spaanse schoonheid is in veel films en tv-shows in Europa verschenen, waaronder de telenovela Old Bridge's Secret. Sebastian en zijn vriendin, Alejandra, droegen bijpassende gezichtsmaskers terwijl ze samen op stap gingen in New York City.

"Het stel werd hand in hand gezien terwijl ze door de stad slenterden. Ze hebben hun romance naar de Verenigde Staten gebracht nadat ze een paar maanden geleden samen in Spanje waren gespot ", meldt Just Jared.

Alejandra is nog niet verschenen in Engelstalige projecten, maar ze wordt zeer erkend in Spanje. Geen van beiden heeft een foto van elkaar op sociale media geplaatst, waardoor fans zich afvragen waarom de twee dingen zo privé houden.

Er is een mogelijkheid dat ze het rustig aan doen omdat ze elkaar niet vaak kunnen ontmoeten; omdat het hebben van een langeafstandsrelatie niet gemakkelijk is.

Sebastian en Alejandra lijken het behoorlijk druk te hebben met hun carrière. Omdat de acteur gewend is om uit te gaan met costars die hij elke dag op het werk kan zien, kan deze nieuwe relatie een hele uitdaging zijn voor de Winter Soldier-acteur, vandaar dat hij er niet super vocaal over is.

Alejandra bevond zich in de hot seat toen de fans van Stan een eerdere afbeelding van de actrice ontdekten die Alejandra afschildert die zich de Japanse cultuur toe-eigent. Sebastian's fans drongen er bij de acteur op aan om commentaar op de zaak te geven, en hoewel hij dat ooit deed, verwijderde Alejandra de afbeelding.

Sebastian heeft een handvol keren bijna afgezegd, wat nog een reden is waarom de acteur de dingen tussen hem en Alejandra zo privé mogelijk wil houden, en we nemen het hem niet kwalijk!

Aanbevolen: