Waarom fans er niet van overtuigd zijn dat Post Malone een vriendin heeft

Inhoudsopgave:

Waarom fans er niet van overtuigd zijn dat Post Malone een vriendin heeft
Waarom fans er niet van overtuigd zijn dat Post Malone een vriendin heeft
Anonim

Met 3 American Music Awards, MTV Video Music Awards en 10 Billboard Music Awards is Post Malone een van de meest succesvolle rappers in de muziekwereld geworden. Met zijn succes en gierende vermogen, is zijn liefdesleven onder de loep genomen en jarenlang onderwerp van speculatie geworden.

Ondanks het feit dat hij zo'n grote naam in de industrie is, is de rapper verrassend monddood en heeft hij zich vrij onopvallend gehouden als het gaat om zijn romantische relaties. En zelfs als hij zegt dat hij een vriendin heeft, zijn er fans die helemaal niet overtuigd zijn.

Wat is er gebeurd met Malone en Ashlen Diaz?

Post Malone had van 2015 tot 2018 een langdurige relatie met showpromotor Ashlen Diaz. Ze deden een zeldzame gezamenlijke verschijning op The Breakfast Club om wat weetjes over hun romantische affaire te delen. Zoals zoveel van de geweldige koppels uit de geschiedenis, ontmoette het paar elkaar op het werk. Hij volgde de schoonheid zo snel als hij kon op Instagram.

Later boekte Ashlen de zanger voor een show in Dallas in de winter van 2015. Volgens Posty werd hij op het eerste gezicht verliefd. Hij zei in het interview: "Het sneeuwde, en ik kwam net, en ik ontmoette haar, en ik werd verliefd op deze vrouw." Ze begonnen officieel te daten in februari van dat jaar, maar eindigden ermee in de herfst van 2018.

Posty beweert dat hij Ashlen trouw was, dus het lijkt erop dat jaloezie het centrale punt was. Het kan zijn hectische schema zijn geweest dat uiteindelijk de relatie beïnvloedde. In hetzelfde interview gaf de rapper toe: Het is moeilijk om een balans te vinden tussen mijn leven aan muziek wijden en tijd aan Ashlen besteden. Het is moeilijk omdat je de studio in wilt, je wilt goede muziek maken als je kunt, soms heb je het erg druk.”

Is Post Malone dating MLMA?

Na de breuk met Ashlen, gaat het gerucht dat Posty aan het daten is met de Koreaanse beroemdheid MLMA en het lijkt erop dat hun foto's samen hun relatie bevestigen. MLMA, wat staat voor Me Love Me A Lot, werd in augustus 2020 voor het eerst gelinkt aan Post Malone nadat ze waren gespot op enkele liefdevolle foto's op haar Instagram. Ze schreef in een bericht: "Alles wat ik wil is dat hij gelukkig is en ik hou ervan om verliefd te zijn…"

Er is niet veel bekend over hoe ze elkaar hebben ontmoet, de echte status van hun relatie of waarom deze van korte duur was. Hoewel er veel reden kan zijn om aan te nemen dat ze nog steeds samen zijn, hebben ze echter niet bevestigd dat ze echt aan het daten zijn.

Waarom zijn fans er niet van overtuigd dat Malone aan het daten is?

Ondertussen zijn sommige Posty-fans er niet van overtuigd dat hij met MLMA uitgaat. Op Twitter deelde iemand haar mening over de geruchtenrelatie en schreef: Ik denk niet dat ze echt aan het daten zijn. Ze werken aan een nummer denk ik.” Een ander schreef: “Echt? Maar ik dacht dat ze gewoon vrienden waren…”

“Het is al zo lang geleden en noch Meloevemealot noch Post Malone hebben bevestigd dat ze aan het daten waren. MLMA tekende gewoon de Madusa-tatoeage op Posty's hoofd zodat hij het kon laten tatoeëren. Ze waren van vrienden, dat is het. Tot MLMA datinggeruchten wilde ontketenen. Ze is helaas een machtsjager, 'legde een Twitter-gebruiker uit.

Een ander schreef: Post Malone was niet aan het daten met MLMA, maar ze postte hem zoals ze was en iedereen dacht dat ze waren en toen vertelde hij haar waarschijnlijk dat hij andere hoeren heeft, dus moest ze zwijgen terwijl hij nog steeds Malone post … wauw.”

Eerder dit jaar werd Posty betrapt op een wandeling met een vrouw. Het lijkt erop dat het geen MLMA was. Een tweet luidt: "@PostMalone winkelen met zijn vriendin in West Hollywood." Een fan reageerde op de post met de vraag of het MLMA was, waarop men antwoordde: "Nee." Een ander viel in: 'Ze ziet er Koreaans uit, maar lijkt niet op MLMA.”

Toevoegend aan de geruchten, meldde Daily Mail dat Posty besloot om wat persoonlijke tijd te genieten en ging winkelen met een mysterieuze vrouw. Het duo werd gespot terwijl ze samen met zijn vermeende vriendin een winkel in West Hollywood verlieten. Op een van de foto's was te zien hoe ze elkaars hand vasthielden terwijl ze over straat liepen.

Totdat Post Malone bevestigt dat hij een relatie heeft, zouden fans waarschijnlijk overtuigd zijn om te geloven. Het lijkt er echter op dat de rapper liever zijn mond zou houden na zijn eerdere ervaring met internettrollen.

In maart 2019 kan men zich herinneren dat Posty reageerde nadat zijn vriendin het doelwit was van internettrollen. Hij zei: “Aan mijn ECHTE fans, ik hou van je tot de dood. Aan de mensen die zo verdomd hard proberen te graven om me zover te krijgen dat ik mijn meisje verlaat, jullie zijn geen echte fans, het moet stoppen.' Hij vervolgde: “Het verleden is het verleden en het heeft niets te maken met wat dan ook. Heb wat respect. Wie geeft er een f? Laten we ons leven leven.”

Aanbevolen: