Heeft JoJo Siwa fans verloren toen ze publiekelijk uit de kast kwam?

Inhoudsopgave:

Heeft JoJo Siwa fans verloren toen ze publiekelijk uit de kast kwam?
Heeft JoJo Siwa fans verloren toen ze publiekelijk uit de kast kwam?
Anonim

Kort geleden stond JoJo Siwa bekend om haar glitters en strikken, waarbij fans zich afvroegen wanneer ze, nou ja, volwassen zou worden. Hoewel JoJo onlangs haar uiterlijk heeft veranderd, is er niet veel aan haar veranderd.

JoJo gaat nog steeds over het houden van zichzelf en haar uiterlijk, plus ze gaat helemaal over haar authentieke zelf, een goed gevoel dat volledig werd gecementeerd toen Siwa publiekelijk naar buiten kwam. Ze praat niet alleen maar; ze loopt de wandeling.

Maar deed haar coming-out het merk JoJo Siwa pijn?

Critici maken zich zorgen dat JoJo een Miley Cyrus-wending neemt

Sommige fans zijn bezorgd dat JoJo zal "eindigen" zoals Miley Cyrus; crashen en branden van haar feel-good, kindvriendelijke imago in de ranzige kant van entertainment.

Toch lijkt het erop dat die commentatoren JoJo's coming-out en het behouden van haar persona als artiest ten onrechte associëren met Miley's totale podiumduik in chaos. Ieder zijn ding natuurlijk, maar JoJo heeft nog steeds haar brandschoon (nou ja, behalve de glitter) behouden, zelfs nadat ze naar buiten kwam en haar vriendin op de rode loper debuteerde.

Dus is haar branding echt in gevaar?

JoJo Siwa's populariteit groeide toen ze uit de kast kwam

Fans hoeven zich op dit moment geen zorgen te maken over de toekomst van JoJo Siwa. Hoewel er een heleboel verschillende (lucratieve) dingen zijn die ze zou kunnen doen, heeft haar coming-out haar fanbase alleen maar groter gemaakt en haar nog meer kansen gegeven.

Ten eerste werd haar coming-out op de voet gevolgd door een uitnodiging om op te treden in 'Dancing with the Stars', en ze staat ook op de planning voor een nieuwe realityshow. Maar het zijn meer dan die veel gepubliceerde kansen die bewijzen dat JoJo niet het risico loopt in de publieke opinie te zakken.

Een peiling heeft blijkbaar uitgewezen dat JoJo "beroemder" werd nadat ze naar buiten kwam, zegt Insider. In feite is ze "beter bekend" met een marge van negen procentpunten, stelt de publicatie, wat een hoger percentage is dan "elke andere beïnvloeder" die in het onderzoek is opgenomen.

Zoals veel fans zich al hebben gerealiseerd, vinden veel mensen (zowel kinderen als ouders) JoJo een geweldig rolmodel, en mensen zijn het erover eens dat Siwa's coming-out en "authentiek leven" de fans van de starlet zal inspireren.

Er was misschien geen enquête nodig om dat feit te bewijzen, gezien de enorme publiciteit die JoJo tot nu toe in 2021 heeft genoten, inclusief een volledige Nickelodeon-film waar ze de ster van is. Maar het is fijn om te weten dat beroemdheden -- zelfs kinderartiesten -- niet langer hoeven te verbergen wie ze zijn om te doen waar ze van houden.

Aanbevolen: