Toen 'So You Think You Can Dance' een rechter ontsloeg, hoopten critici dat het Jojo Siwa was

Inhoudsopgave:

Toen 'So You Think You Can Dance' een rechter ontsloeg, hoopten critici dat het Jojo Siwa was
Toen 'So You Think You Can Dance' een rechter ontsloeg, hoopten critici dat het Jojo Siwa was
Anonim

JoJo Siwa heeft tijdens haar tijd in de schijnwerpers met veel critici te maken gehad.

Bij het laatste incident klapte JoJo terug naar de trol en retweette het bericht, dat verwees naar het abrupte vertrek van Matthew Morrison uit de show nadat hij de "concurrentieproductieprotocollen" niet had gevolgd. Blijkbaar had Morrison flirterige sms'jes uitgewisseld met een deelnemer.

De originele tweet luidde: “D. Ik zag de kop 'Judge Leaves sytycd' en werd helemaal opgewonden. Ja! @itsjojosiwa was uit! Maar nee. Het was Matthew Morrison.'

Na het retweeten van de post, voegde JoJo eraan toe, letterlijk waarom dit tweeten?

Critici komen vaak voor JoJo Siwa

De opmerking is slechts één van een lange stroom van haatmailcritici die regelmatig posten.

Veel van de haters hebben een probleem met JoJo's uiterlijk. Haar heldere kleding en kenmerkende kapsel (tot voor kort een hoge paardenstaart versierd met een kenmerkende strik), lijken veel mensen te irriteren, die zeggen dat ze volwassen moet worden.

Haar critici hebben zelfs een probleem met de inspirerende berichten die ze deelt met haar volgers. Ze zeggen ook dat ze te luid is op SYTYCD.

In een tijdperk waarin jezelf zijn wordt gevierd, is het verrassend hoeveel haat JoJo krijgt om dat te doen.

Ondanks haar vele tegenstanders heeft JoJo miljoenen fans, die het geweldig vinden dat ze een positief rolmodel is voor veel tieners. Ze vinden het ook leuk dat in een tijd waarin veel sterren veel huid laten zien, JoJo een andere invalshoek heeft gekozen.

One Redditor schreef: "Om een lang verhaal kort te maken, mensen klagen hoe kindersterren zo snel opgroeien, hun kindertijd niet kunnen beleven of uiteindelijk op TikTok aan het twerken zijn, maar wanneer een meisje het tegenovergestelde doet door vol te houden een jeugdige/bubbelroze esthetiek, ze verliezen het toch."

Haar coming-out wekte ook kritiek

Helaas ging zelfs een deel van haar achterban in de aanval en verloor ze fans toen ze in januari 2021 op sociale media naar buiten kwam als onderdeel van de LGBTQ+-gemeenschap. JoJo geeft toe dat ze drie dagen niet heeft geslapen omdat van enkele van de hatelijke opmerkingen.

Als gevolg hiervan nam de Boomerang-zanger de beslissing om te proberen niet te veel van de negatieve berichten te lezen die dagelijks verschijnen.

Ondanks het beperken van haar reacties op negatieve berichten, koos JoJo ervoor om op deze te reageren. Omdat ze zeker kan dansen.

JoJo retweette de post en vuurde terug: "18 jaar danskennis, 4 grote dans-tv-shows, ik heb meer dan 1000 dansers aangenomen, 16 dansmuziekvideo's. Als je me niet mag, is dat oké… maar als je denkt dat ik niets van dans weet, klink je gewoon gek."

Vind je haar leuk of niet, critici moeten toegeven dat JoJo talent heeft

JoJo danst en zingt al sinds ze een peuter was.

Afkomstig uit Nebraska, begon haar roem toen ze nog maar negen jaar oud was; verschijnen in het tweede seizoen van Abby's Ultimate Dance Competition. De show zag jonge dansers samenwerken met hun moeders om te strijden om een prijs van $ 100.000. JoJo deed mee samen met haar moeder, Jessalynn.

In 2013 verscheen het moeder- en dochterduo in de spin-off van de serie, Dance Moms. Het was tijdens seizoen 2 van de show dat JoJo voor het eerst negatieve reacties van het publiek begon te trekken, voornamelijk vanwege de competitieve persoonlijkheid van haar moeder.

Door de jaren heen is het alleen maar erger geworden. Maar de negativiteit heeft de jonge entertainer niet tegengehouden. Sinds Dance Moms heeft JoJo een geweldige carrière opgebouwd.

Ze heeft een YouTube-kanaal gemaakt met meer dan 12 miljoen abonnees. Ze heeft ook hitsingles geproduceerd en heeft haar eigen Nickelodeon-webshow gehost, JoJo and BowBow Show Show.” En ze heeft onderweg bakken met geld verdiend.

Siwa's prestaties gaan veel verder dan alleen dansen

In 2016 kwam ze op Times 'Annual 100 Most Influential People List; hij was toen 17.

Momenteel heeft de ster 12,2 miljoen volgers op YouTube, 11,6 miljoen volgers op Instagram en 37 miljoen volgers op TikTok.

En als het op dansen aankomt, heeft ze zeker haar strepen verdiend. JoJo begeleidde een team van dansers op Siwa's Dance Pop Revolution en toerde de wereld rond.

In november 2021 schreef Jojo Dancing With the Stars-geschiedenis toen ze de eerste ster werd die een paar vormde met een professionele danseres van hetzelfde geslacht. Ze werkte samen met Olympisch gouden medaillewinnaar Suni Lee; het duo werd tweede.

Het is te verwachten dat JoJo's selectie als jurylid op SYTYCD Seizoen 17 niet populair is geweest bij veel van de oude fans van de show. JoJo werd gekozen naast Stephen tWitch Boss en Matthew Morrison van Glee.

Vanaf het eerste moment dat ze de show binnenstapte, zijn er negatieve opmerkingen over haar gepost.

Een fan schreef: "@FOXTV SYTYCD @DANCEonFOX @itsjojosiwa stop alsjeblieft met schreeuwen Hey heyheyhey tijdens de optredens. Het leidt af en ik vind het ongepast en onbeleefd. Misschien kalmeer het en zoek een andere uitroep om te zeggen."

Een andere gebruiker plaatste: "Vijf minuten en ik ben geen fan. Ik haat het voor de dansers omdat ze de echte SYTYCD niet kunnen ervaren. Breng Nigel of een van de gekwalificeerde choreografen terug om te beoordelen Het spijt me, maar JoJo is geen van beide… was geen fan toen ze op Dance Moms zat. Moeilijk om naar te kijken."

Het lijkt erop dat JoJo nooit iedereen tevreden zal stellen. Maar misschien maakt dat niet uit. Ondanks dat critici haar uiterlijk haten, heeft de ster naar verluidt ook meer dan 40 miljoen striklinten verkocht.

Haar hit, Boomerang, is 950 miljoen keer bekeken. En zoals sommige songteksten zeggen: "Laat de haters hun zin niet krijgen, ik kom terug als een boemerang."

Aanbevolen: