Tina Fey onthulde dat Kevin Spacey haar ooit een keer sloeg tijdens een SNL-afterparty voordat ze uit de kast kwam

Inhoudsopgave:

Tina Fey onthulde dat Kevin Spacey haar ooit een keer sloeg tijdens een SNL-afterparty voordat ze uit de kast kwam
Tina Fey onthulde dat Kevin Spacey haar ooit een keer sloeg tijdens een SNL-afterparty voordat ze uit de kast kwam
Anonim

Tina Fey had een behoorlijk wilde rit op SNL, zowel op het scherm als achter de schermen. Zoals we zullen onthullen, heeft ze zich niet stil gehouden als het gaat om bepaalde details over personen als Paris Hilton, Adrien Brody en Paula Abdul.

Naast die beroemdheden had Fey ook een behoorlijk verhaal met betrekking tot Kevin Spacey. Na zijn hostingtaken bij SNL deelde hij een moment met Tina op de afterparty.

Terugkijkend was Fey op dit moment overrompeld, aangezien de acteur in 2017 uitkwam. Laten we terugkijken naar hoe het allemaal ging.

Tina Fey is er niet van afgestapt om SNL-gasthosts op explosie te zetten

Vertel ons hoe je je echt voelt Tina! In werkelijkheid heeft Fey zich niet stil gehouden als het gaat om de sappige details van haar tijd achter de schermen op SNL. Ze heeft in het verleden een uitzondering gemaakt op bepaalde gaststerren, waaronder Paris Hilton. Volgens haar interview met Howard Stern was Paris Hilton voor niemand prettig om achter de schermen mee om te gaan.

"De mensen bij SNL waren alsof ze misschien leuk zou zijn, misschien zal ze zichzelf niet zo serieus nemen. Ze neemt zichzelf zo serieus! Ze is ongelooflijk dom en zo trots op hoe dom ze is."

Fey maakte ook bezwaar tegen het feit dat Hilton geen teamspeler was als het op haar script aankwam: "Dus ze zei 'ik doe het niet!' en weigerde om uit haar kleedkamer te komen. Ook zou je door de gang lopen en op de trap iets zien dat leek op smerige proppen Barbie-haar… Haar haar is als een Fraggle."

Fey was ook kritisch over Paula Abdul, die de American Idol-rechter een ramp noemde om mee samen te werken. Adrien Brody was een ander doelwit van Tina en noemde de acteur "eigenwijs en niet grappig."

"Adrien Brody was super eigenwijs en kwam en zat in de schrijversvergaderingen en gooide heel veel vreselijk ongrappige ideeën, " onthulde Fey.

Werken met acteurs aan SNL is één ding, maar de manier waarop ze in het echte leven buiten de camera zijn, is een andere dynamiek. Dat was heel duidelijk met Tina Fey en haar ervaring naast Kevin Spacey op een SNL afterparty.

Tina Fey beweert dat Kevin Spacey haar onhandig heeft geslagen na zijn SNL-hostingtaken

Na zijn hostingtaken woonde Kevin Spacey de SNL-afterparty bij. Hij kwam uit in 2017, hoewel deze situatie eerder plaatsvond. Volgens Tina Fey naast The Hollywood Reporter, deed de acteur een zet op haar, iets wat ze niet had verwacht.

“Dit is het soort rare ding dat me altijd overkwam. Een keer toen hij SNL presenteerde, op de afterparty, was het laat en probeerde Kevin Spacey me te versieren."

Ik dacht: 'Voor wie is dit? Voor wie is dit kleine optreden?'”

Fey bagatelliseerde de situatie volledig en beweerde dat ze nu een vergelijkbare smaak voor mannen hebben. Natuurlijk wilde Kevin Spacey geen commentaar geven op de zaak en tegenwoordig is hij een van degenen die moeten worden geannuleerd, gezien een aantal harde beschuldigingen die naar buiten komen.

Tina Fey blijft op de hoogte met SNL dankzij haar dochter

Naast Variety gaf Fey ook toe dat ze SNL probeert bij te houden, grotendeels dankzij haar dochter.

"Ik kijk ernaar met mijn oudste dochter, dus ik ben weer opgebleven."

Fey is dol op de ervaring en geniet van de show op een andere basis: "Het is geweldig. Ze heeft een zeer goede comedy-opleiding, dus ze is een kritische kijker. En het is ook grappig omdat er dingen zullen zijn waar ze is zoals: "Nee, wat?" Ik wil ze niet in de problemen brengen, maar John Krasinski kust Pete Davidson als een klap voor de monoloog - ze zegt: "Waarom? Hoe is dat een grap?"

"Ze is Gen Z, en ze is geavanceerder dan wij allemaal. Dan probeer ik haar te geven wat ik denk dat het achtergrondverhaal is waar ik ben, "Ik wed dat ze misschien een ander einde hadden voor de monoloog bij de jurk, en toen iemand om 23:20 [p.m.] zei: 'Zal dit werk?'” In dat geval zei ze nog steeds: “Nee.”

Wie weet, misschien zien we Fey's dochter op een dag op SNL…

Aanbevolen: