Big Brother 23': Verdient Azah Awasum dit seizoen te winnen?

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Verdient Azah Awasum dit seizoen te winnen?
Big Brother 23': Verdient Azah Awasum dit seizoen te winnen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Big Brother 23' van 26 september 2021 worden hieronder besproken. De aflevering van vanavond gemist? Maak je geen zorgen! Stream nu het hele seizoen op Paramount+. Dames en heren, Big Brother maakt over minder dan een week een gloednieuwe winnaar bekend, en de race wie de laatste twee ha alt is officieel Aan. Tijdens de aflevering van vanavond namen Xavier, Derek F. en Azah het tegen elkaar op in het eerste deel van de finale Head of Household-competitie, en X wist de overwinning mee naar huis te nemen.

Hoewel Xavier duidelijk heeft gemaakt dat hij een absoluut wedstrijdbeest is, wat hem zeker heeft geholpen om zo ver in het spel te komen, is het duidelijk dat Azah een behoorlijk sociaal spel heeft gespeeld. Hoewel fans Big D hebben geroepen om door deze competitie te zweven, heeft Azah dat ook gedaan?

Nou, tijdens hun laatste pleidooien over waarom ze de hoofdprijs van $ 750.000 verdienen dit seizoen, maakte Azah duidelijk een pleidooi voor zichzelf als het gaat om haar sociale spel, spelplan om laag te blijven en harde aanvallen zoals Hannah naar huis sturen. Fans neigen er nu naar dat Azah de overwinning van dit seizoen mee naar huis neemt, maar verdient ze het echt?

Dreef Azah door het seizoen?

Azah Awasum staat zeker het hele seizoen op onze radar, maar was dat ook het geval voor de andere gastgasten? Het lijkt erop dat Azah een geweldige prestatie heeft geleverd door het hele seizoen veilig te blijven, met uitzondering van het feit dat ze het blok vorige week voor het eerst zag. Dit is zeker geen gemakkelijke prestatie voor een Big Brother-speler om te volbrengen, maar Azah deed het niet alleen, maar ze deed het ook met gemak!

Hoewel fans spelers die tijdens het spel niet veel opstaan, graag 'zweven' noemen, lijkt het alsof floaten wonderen heeft gedaan voor Azah's positie in de competitie. Hoewel het duidelijk is dat Big D door het spel zweefde, of moeten we zeggen een dutje door het spel, gebruikte Azah ook een vergelijkbare tactiek, maar de hare stond veel sterker dan de meeste spelers, waardoor ze een haalbare kandidaat was voor de overwinning.

Dus, ja, Azah zweefde helemaal door de competitie, maar dat is precies wat haar tot nu toe heeft gebracht. Ondanks de tactiek die keer op keer werd gebruikt, legde Azah zich doelbewust neer en speelde een rustig spel om uit ieders radar in huis te blijven. Dit hield haar niet alleen uit ieders gedachten, vooral als het ging om nominaties, maar het maakte haar ook veel minder een bedreiging dan haar mede Cookout-alliantieleden.

Ze speelde een geweldig sociaal spel

Alsof neerliggen niet slim genoeg was, gebruikte Azah ook haar sociale vaardigheden en speelde ze een geweldig sociaal spel. Hoewel het winnen van competities en het stapelen van die HoH- en Veto-overwinningen altijd een bonus is, is het hebben van een sterk sociaal spel soms belangrijker.

Als Azah de finale Head of Household-competitie zou halen en vervolgens de laatste twee, zou de jury misschien voor haar stemmen om te winnen, aangezien ze open en eerlijk is gebleven tegen alle leden van het spel. Azah ging ook door met haar plan om de laatste vier te halen, en hoewel het Hannah haar spel kostte, verliep Azah's plan de hele tijd letterlijk volgens plan.

Terwijl haar bestie in huis, Big D, is die Azah graag mee zou nemen naar de laatste twee, ziet het ernaar uit dat zij en Xavier het kunnen zijn. X, die veel competities heeft gewonnen, heeft lang niet zo'n goed sociaal spel gespeeld als Azah, gezien de vele bruggen die hij verbrandde, meest recentelijk met Kyland.

Dus, is Azah stiekem een Big Brother-genie die zich een weg door het spel heeft gebaand door eerlijk te blijven en zich laag te houden? Ziet ernaar uit! Dat gezegd hebbende, zou het geen schok zijn als ze de overwinning mee naar huis zou nemen, want na haar uitleg over het spelplan in de aflevering van vanavond, verdient ze het zeker.

Aanbevolen: