10 shows geannuleerd na 1 seizoen dat seizoen 2 verdient

Inhoudsopgave:

10 shows geannuleerd na 1 seizoen dat seizoen 2 verdient
10 shows geannuleerd na 1 seizoen dat seizoen 2 verdient
Anonim

Veel te vaak wordt een show geannuleerd voordat deze de kans heeft om volledig te pronken met zijn potentieel. Er zijn veel te veel tv-programma's die geweldige eerste seizoenen hadden, maar die onverwacht werden geannuleerd voordat een tweede seizoen kon worden gefilmd en uitgebracht.

Als dit gebeurt, denken televisiemanagers vaak dat ze de slimste beslissing nemen door de show te annuleren om geld te besparen, omdat ze denken dat de show niet succesvol zal blijven. Helaas hebben televisiemanagers een fout gemaakt door verschillende epische shows voor hun tijd uit de lucht te halen!

10 Durf me

Daag me uit
Daag me uit

Dare Me is een cheerleadingshow die onlangs is toegevoegd aan Netflix! Het leidde tot veel opwinding onder de kijkers… Tot ze zich realiseerden dat er maar één seizoen beschikbaar was. Helaas werd de show geannuleerd met de laatste aflevering van het eerste seizoen waardoor kijkers op het puntje van hun stoel zaten met een cliffhanger! Wat gebeurt er nu? Kijkers zullen de nieuwe serie moeten lezen om erachter te komen.

9 Freaks & Geeks

Freaks & Geeks
Freaks & Geeks

Om een heel vreemde reden werd Freaks and Geeks na één seizoen geannuleerd. Het eerste seizoen was op zoveel manieren episch en verbazingwekkend met herkenbare tienerpersonages die de hoogte- en dieptepunten van rebellie, relaties en nog veel meer doormaakten. Het feit dat de show werd geannuleerd, slaat echt helemaal nergens op. De show omvatte perfect hoe het leven was in de jaren 90 voor tieners, maar het kreeg niet de kans om te schitteren. Enkele van de grote namen die uit deze show komen, zijn James Franco, Jason Segel en Seth Rogen.

8 Mijn zogenaamde leven

Mijn zogenoemde leven
Mijn zogenoemde leven

In 1984 ging een seizoen van My So-Called Life (met in de hoofdrol Claire Danes) in première, gericht op een tienermeisje vol tienerangst. Ze ging voortdurend door golven van emoties die draaiden rond daten, vriendschappen, intimiteit, illegale middelen en meer. Dit is weer een show die veel licht werpt op hoe het was om een tiener te zijn in de jaren 90. Het werd geannuleerd voordat een tweede seizoen kon worden gefilmd en uitgebracht.

7 Roofvogels

Roofvogels
Roofvogels

Als mensen aan Roofvogels denken, denken ze aan de gelijknamige film van Margot Robbie die in 2020 in première ging in de bioscoop. Vaak vergeten mensen dat er in 2002 een show met dezelfde naam was die op televisieschermen verscheen. De show is geclassificeerd als sci-fi en duurde slechts één seizoen en was gericht op Catwoman en Batgirl. Liefhebbers van DC-stripboeken waren teleurgesteld dat het niet lang duurde.

6 Once Upon A Time In Wonderland

Er was eens in Wonderland
Er was eens in Wonderland

In 2013 ging Once Upon a Time in Wonderland in première met een alternatief verhaal over Alice in Wonderland. De show is op zoveel manieren mystiek, magisch en interessant. Het gaf een draai aan de klassieke animatiefilm die veel mensen kennen en waarderen. De show heeft de tand des tijds niet doorstaan en wordt na één seizoen geannuleerd. De eerste aflevering ging in première in oktober 2013 en de laatste aflevering ging in première in april 2014.

5 Josie & The Pussycats

Josie & The Pussycats
Josie & The Pussycats

Bij het nadenken over stripboeken uit de jaren '30 en '40, beschouwen veel mensen de stripboeken van Archie omdat ze zo leuk waren om te lezen. Josie en de Pussycats waren opgenomen in die stripboeken! De strips zijn nu geëerd met Riverdale.

De band van prachtige zangers zou samenkomen om op het podium op te treden tijdens verschillende geanimeerde verhalen. Ze probeerden in 1970 een show over de pittige meidenband uit te brengen, maar die werd na één seizoen geannuleerd.

4 Trofee Vrouw

Trofee Vrouw
Trofee Vrouw

Een trofeevrouw worden genoemd, kan voor sommigen een aanvulling zijn en een belediging voor anderen! In 2013 ging een show genaamd Trophy Wife in première, gericht op een jonge vrouw genaamd Kate. Het duurde niet lang, ondanks het feit dat het uitgangspunt buitengewoon interessant was. Het ging over een meisje genaamd Kate die ervan hield om de feestlevensstijl te leven. Ze trouwde uiteindelijk en werd stiefmoeder van drie kinderen en kreeg plotseling te maken met de ex-vrouwen van haar nieuwe echtgenoot.

3 Hellcats

Hellcats
Hellcats

Hellcats is de tweede cheerleadingshow die op onze lijst belandt en die helaas na één seizoen werd geannuleerd. Het had alle elementen die nodig waren om een geweldige show te zijn, maar om de een of andere reden werd het niet vernieuwd.

Een van de grootste sterren die zich bij de show aanmeldde, was Ashley Tisdale, die het spel volledig heeft vermoord als cheerleader in de show! De eerste aflevering ging in première in september 2010 en de laatste aflevering ging in première in mei 2011 tot grote teleurstelling van cheerleadende fans overal.

2 10 dingen die ik haat aan jou

10 dingen die ik haat aan jou
10 dingen die ik haat aan jou

Het feit dat 10 Things I Hate About You na één seizoen werd geannuleerd, is verbijsterend! De show was op veel manieren echt schattig, lief en herkenbaar. Het was gericht op twee zussen die tegelijkertijd naar de middelbare school gingen. De zussen kunnen niet meer anders zijn. De ene zus gaf er de voorkeur aan een populair meisje te worden, terwijl de andere zus niets kon schelen wat iemand anders van haar vond. Hun verschillen zorgden ervoor dat ze nogal wat botsten.

1 Selfie

selfie
selfie

In de tijd van vandaag is het maken van een selfie heel gewoon. Bijna iedereen heeft het inmiddels! In 2014 ging een sitcom met dezelfde naam één seizoen in première. Het was gericht op een jonge vrouw die uiteindelijk volledig geobsedeerd raakte door zichzelf nadat ze veel aandacht kreeg op sociale media. Ze verzamelde veel volgers en had het gevoel dat het bevredigend zou zijn. Eindelijk kon ze ontdekken dat virtuele vrienden niet echt veel betekenden in vergelijking met vrienden die je in het echte leven moet vinden.

Aanbevolen: