Waarom fans denken dat Cody Calafiore vals speelde om 'Big Brother All Stars' te winnen

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Cody Calafiore vals speelde om 'Big Brother All Stars' te winnen
Waarom fans denken dat Cody Calafiore vals speelde om 'Big Brother All Stars' te winnen
Anonim

Laten we zeggen dat Cody Calafiore deze keer niet twee keer dezelfde fout heeft gemaakt.

Hij had een geweldige run tijdens 'Big Brother' seizoen 16, en vormde samen met Derrick Levasseur een alliantie 'The Hitmen'. In wat wordt beschouwd als een van de slechtste beslissingen in de geschiedenis van het spel, besloot Cody trouw te blijven aan zijn partnerschap, waardoor Derek naar de finale kwam. Het bleek een vergissing te zijn die hem een paar honderdduizenden kostte, want Derrick nam de hoofdprijs mee naar huis.

Het duurde een paar jaar, maar Cody was eindelijk in staat om zichzelf te verlossen tijdens het seizoen van 'Big Brother All Stars'.

Hij baande zich een weg door het hele seizoen, zonder het blok ook maar één keer te zien - iets dat een zeldzaamheid is voor een comp-beest als Cody. Op de laatste avond verknoeide hij geen twee keer, door Nicole Franzel naar huis te sturen en de voor de hand liggende optie van Enzo te nemen.

De stemmen waren niet eens dichtbij, aangezien Enzo geen enkele stem kreeg, terwijl Cody zich een weg baande naar de overwinning.

Ondanks de overwinning is niet iedereen overtuigd. Sterker nog, zelfs sommige BB-alums wierpen Cody schaduw voor zijn overwinning.

We gaan kijken waarom deelnemers en fans denken dat Cody's overwinning uiteindelijk bezoedeld was. Daarnaast bekijken we wat de BB-winnaar tegenwoordig doet.

Cody domineerde het seizoen

Fans waren niet zo enthousiast over het All-Star-seizoen en een belangrijke reden is het feit dat Cody vanaf het begin echt dingen op cruise control had. Hij domineerde het seizoen en volgens de winnaar was het vormen van zijn spel na enkele van de groten de sleutel tot zijn dominante serie.

"Ik weet het niet. Ik heb zoveel respect voor de winnaars zoals Derrick en [Dr.] Will. Ik heb gestudeerd. Ik heb hiervoor zoveel van Will gekeken omdat ik het gevoel heb dat ik Will's Ik kende Dan en ik kende Derrick omdat ik met hem speelde, en toen keek ik naar Will en ik pikte gewoon een heel ander aspect van het spel op waarmee Will speelde, gecombineerd met spelen met Derrick en dan zien wat Dan aan het doen was."

"Ik weet niet hoe ik rank, omdat ik het gevoel heb dat ik stukken van hun spellen heb gepakt, en ik heb niet het gevoel dat ik mezelf voorbij een van hen heb geprojecteerd. Ik denk niet dat ik de game zou hebben gehad, want ik was slechts een leerling van hun games."

Ondanks de overwinning wierpen fans en alums Cody's kant op en beweerden dat hij misschien voorafgaand aan de show campagne had gevoerd.

Wat de fans en alumni zeggen

Het was geen vlotte rit voor Cody online, aangezien fans de BB-legende ervan beschuldigden te hebben geknoeid voor de show. Het woord is dat Derrick, een voormalige bondgenoot van Cody's, allianties aan het opzetten was voorafgaand aan de show. Een van hen was Nicole en Cody.

Ian was een van de alums die het gerucht via Twitter bevestigde: "Dani denkt dat zij de kern is zoals ik denk dat ik de kern ben. Enzo denkt dat hij in Brigade 2 zit. er is geen kern. de kern is twee. Nicody, dit is wat Derrick deed voor het seizoen, ze klaarstomen voor succes.voeruitvalBB22."

Bayleigh was een ander castlid om de verhuizing te bespreken terwijl ze in huis was.

Us Magazine vroeg Cody naar de verhuizing en hij was er snel bij om de situatie te verduidelijken: "Nicole en ik hadden helemaal niet gesproken wat leidde tot dit. We hadden contact, maar het was niets dat echt waar was. Nicole en mijn relatie kwamen tot bloei in het huis omdat Nicole voor mij iemand was [waar] ik dacht: "Ik weet niet of ze me gaat vertrouwen. Ik heb haar verbrand."

Cody maakte het duidelijk, het was organisch gebouwd op de show. Zelfs in de afgelopen maanden zijn fans nog steeds bezig met zijn zaak. Deze keer deinst Cody niet terug en reageert hij niet op de hitte.

Wie weet wat er is gebeurd, maar uiteindelijk kunnen we zijn competitieve vaardigheden niet ontkennen, die een grote rol hebben gespeeld in de overwinning.

Wat hij nu doet

Cody lijkt het tegenwoordig prima te doen en hij schuwt de 'Big Brother' talk niet. Fans kunnen het hele seizoen naar zijn opnames luisteren via het twitch-platform.

Bovendien heeft hij naast Derrick zijn eigen podcast, 'The Winner's Circle', die nu op Apple kan worden gestreamd.

Wat betreft zijn relatie met Nicole, er is nog geen woord over of de twee hun problemen hebben opgelost. Lijkt onwaarschijnlijk, Cody was duidelijk verder gegaan.

Aanbevolen: