Big Brother All-Stars: de 5 meest waarschijnlijke spelers om het spel te winnen (& 5 meest waarschijnlijke om Amerika's favoriete speler te winnen)

Inhoudsopgave:

Big Brother All-Stars: de 5 meest waarschijnlijke spelers om het spel te winnen (& 5 meest waarschijnlijke om Amerika's favoriete speler te winnen)
Big Brother All-Stars: de 5 meest waarschijnlijke spelers om het spel te winnen (& 5 meest waarschijnlijke om Amerika's favoriete speler te winnen)
Anonim

Gelukkig nadert Big Brother All-Stars het einde van het seizoen. Hoewel het van begin tot eind altijd verschrikkelijk is geweest, blijft de vraag wie de kroon kan pakken en het seizoen kan winnen.

Tegelijkertijd is de andere prijs die op de finaleavond wordt uitgereikt, America's Favorite Player. Hoewel het niet zo belangrijk is als het winnen van het spel, is het toch zeker een geweldige prijs. Wie heeft de meeste kans om beide felbegeerde titels te winnen? Laten we het uitzoeken.

10 Meeste kans om te winnen: Memphis

Memphis Grote Broer
Memphis Grote Broer

Memphis gaat dit seizoen gewoon niet winnen, het zal niet gebeuren. Het ziet er onwaarschijnlijk uit dat hij de finaleavond ha alt, maar zelfs als hij dat doet, heeft hij alle juryleden de verkeerde kant op gewreven met zijn alomtegenwoordige negatieve houding. Het maakt niet uit hoe ver hij in het seizoen komt, hij zal niet weglopen met $ 500.000, dat is zeker.

9 Amerika's favoriet: Kaysar

Kaysar en Kerstmis
Kaysar en Kerstmis

Eén ding is zeker in de wereld van Big Brother, Amerika houdt van Kaysar. Ondanks het feit dat King Kaysar er in zijn drie seizoenen nooit in geslaagd is om de jury te halen, wordt hij absoluut aanbeden door Amerika. Misschien lukt het hem om nog een keer America's Favorite te winnen in plaats van een juryplek.

8 Meeste kans om te winnen: Kerstmis

Kerst Abbott Big Brother
Kerst Abbott Big Brother

Kerstmis heeft iets meer kans om het seizoen te winnen dan Memphis, maar ze staat zeker niet bovenaan de lijst. Ze heeft een kans om door een paar andere spelers naar het einde te worden gebracht, omdat ze niet zo'n grote zaak voor de jury heeft over waarom ze zou moeten winnen. Ze heeft dit seizoen vrijwel geen toneelstukken gemaakt, dus het lijkt erg onwaarschijnlijk dat ze het seizoen wint.

7 Amerika's favoriet: Da'Vonne

Da'Vonne Rogers in Big Brother
Da'Vonne Rogers in Big Brother

Da'Vonne is altijd een favoriete speler geweest van fans, en daarom is ze bezig aan haar derde seizoen, ondanks relatief zwakke optredens van seizoen tot seizoen (zelfs als ze meestal bedreven is in het uitzoeken wat er in huis aan de hand is). Als zodanig voert Big Brother Twitter momenteel campagne om de alleenstaande moeder te laten winnen. Met een prijs van $ 25.000 eraan verbonden, is Da'Vonne zeker een speler die het zou kunnen gebruiken. Met al het entertainment dat ze ons door de jaren heen heeft gegeven, heeft ze het verdiend.

6 Meeste kans om te winnen: Nicole

Nicole Franzel Grote Broer
Nicole Franzel Grote Broer

Nicole heeft dit seizoen zeker het huis uitgespeeld, met aan de goede kant van elke stem en in alle juiste allianties.

Ze heeft echter vijanden gemaakt van een paar mensen in de jury, waaronder Da'Vonne, die in het verleden op haar heeft gestemd om te winnen. Als Nicole het einde ha alt, is het ongeveer 50/50 of de jury haar de prijs zal overhandigen.

5 Amerika's favoriet: Tyler

Tyler Crispen Grote Broer
Tyler Crispen Grote Broer

Tyler won Amerika's favoriete speler in zijn oorspronkelijke seizoen, en hij is gemakkelijk een van de meest sympathieke huisgasten die het ver in het spel heeft gehaald. Hij ontving dit seizoen ook een geweldige bewerking van de productie, wat betekent dat de casual spelers die hem de eerste keer leuk vonden dit seizoen waarschijnlijk hetzelfde denken.

4 Meest kans om te winnen: Enzo

Enzo van Big Brother 22
Enzo van Big Brother 22

Enzo heeft dit seizoen een zeer rustige wedstrijd gespeeld, maar toch heeft hij genoeg moves gemaakt en had hij het goed met genoeg mensen, zodat hij zeker een zaak voor zichzelf heeft gemaakt om bij de jury te winnen. Daarnaast mag de jury hem, in tegenstelling tot enkele andere spelers op deze lijst. Als hij het einde ha alt met de meeste andere huisgasten, kan hij zeker de overwinning pakken.

3 Amerika's favoriet: Ian

Ian Terry Big Brother 22
Ian Terry Big Brother 22

Ian wordt absoluut aanbeden door Amerika, dat is al zo sinds zijn eerste seizoen van het spel. Hij is gewoon een sympathiek persoon, hoe je het ook snijdt. Afgezien daarvan waren de vreselijke bekwame opmerkingen die tegen Ian zijn gemaakt met betrekking tot zijn autisme absoluut walgelijk. Misschien zullen deze opmerkingen kijkers aanmoedigen om op de speler te stemmen ter ondersteuning van hem.

2 Meest kans om te winnen: Cody

Cody Califiore Big Brother 22
Cody Califiore Big Brother 22

Cody Califiore speelt zonder twijfel het beste spel in huis. Hij heeft deelgenomen aan elke ontruiming, heeft deelgenomen aan elke machtsalliantie van het seizoen en heeft veel wedstrijden gewonnen, waarbij hij niet bang was om zijn handen vuil te maken en zijn eigen bewegingen te maken. Cody heeft vanaf dag één bepaald hoe dit seizoen van week tot week is verlopen. Tenzij iemand erin slaagt Cody uit te schakelen voordat hij de laatste twee ha alt, zal hij met gemak de overwinning pakken.

1 Amerika's favoriet: Janelle

Janelle Pierzina Grote Broer 22
Janelle Pierzina Grote Broer 22

Janelle is Amerika's favoriete gast, periode. Er is nog nooit een gast zo populair geweest als Janelle. Van Big Brother 6 tot 7 en van 14 tot 22 is Janelle geliefd geweest bij Amerika. Ook al ging ze vroeg in het seizoen uit, in zowat elke populariteitsenquête die je online kunt vinden, heeft Janelle nog steeds de nr.1 plek op de lijst.

De enige manier waarop Janelle Amerika's favoriete speler niet wint, is als de resultaten worden gewijzigd zodat iemand die de jury heeft gehaald de prijs wint, welke productie mogelijk moet zijn om ervoor te zorgen dat het spel er niet uitziet slechte. Ze willen niet dat het lijkt alsof niemand iemand die de jury heeft gehaald meer mocht dan iemand die in week drie afwezig was. Tenzij dit gebeurt, zal Janelle zeker de favoriete speler van Amerika winnen.

Aanbevolen: