Big Brother 23': dit is waarom fans denken dat Tiffany Mitchell alles kan winnen

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': dit is waarom fans denken dat Tiffany Mitchell alles kan winnen
Big Brother 23': dit is waarom fans denken dat Tiffany Mitchell alles kan winnen
Anonim

"Maak het waar!" is niemand minder dan Big Brother 23-speler, de slogan van Tiffany Mitchell, en kijkers hopen zeker dat ze het echt waar kan maken en de overwinning mee naar huis kan nemen!

Nu Alyssa Lopez vorige week uitzetting vermeed, maakt Tiffany grote stappen in het spel, vooral als het gaat om Frenchie, die fans als de slechtste HoH ooit beschouwen!

Nou, met een nieuwe HoH aan de macht, twee nieuwe uitzettingsgenomineerden en een heleboel strategie, wordt dit seizoen alleen maar beter en beter, wat fans nu kunnen streamen op Paramount+Nu Tiffany een grote belofte laat zien in deze serie, hebben fans een goed gevoel over de inwoner van Detroit, zo goed dat ze denken dat ze alles kan winnen!

Kan Tiffany Mitchell 'Big Brother' winnen?

Tiffany Mitchell Big Brother instagram
Tiffany Mitchell Big Brother instagram

Tiffany Mitchell zorgt voor heel wat opschudding na de aflevering van Big Brother van vanavond. Terwijl fans kennismaakten met de 40-jarige deelnemer tijdens de première van de serie, waar ze een paar weetjes over haar persoonlijke leven onthulde.

De BB-speler regeert vanuit Detroit, Michigan, waar ze werkt als phlebotomist. De moeder van één is erin geslaagd om niet alleen fans te charmeren, maar ook haar medegasten!

Tiffany maakt niet alleen deel uit van de fan-favoriete alliantie, The Cookout, maar ze heeft ook een plek veroverd in Frenchie's volledig vrouwelijke alliantie, de French Kisses, hoewel kijkers niet zo enthousiast zijn over Frenchie als leider.

Nou, het lijkt erop dat er niet al te veel zorgen zijn als het om Frenchie gaat, aangezien hij langzaam maar zeker zijn eigen spel verpest! Na Kyland Young's HoH-overwinning, maakte de speler het tot zijn missie om erachter te komen van wie de twee malafide stemmen van vorige week waren.

Hoewel kijkers weten dat het Tiffany was, lijkt ze een optreden van haar leven te geven om haar huisgenoten te overtuigen dat zij het niet was! Dit leidde uiteindelijk tot een moment dat fans deed geloven dat Tiffany Mitchell het in zich heeft om deze hele competitie te winnen.

Na de Oscarwaardige reactie van Tiffany en Azah Awasum op de onthulling van Kyland's HoH-kamer en een brief van thuis, had Tiffany een impasse met Frenchie zelf!

Tiffany had vorige week haar valse stem op Alyssa uitgebracht nadat Frenchie haar dat had gevraagd. Ondanks zijn woord dat hij niets zou zeggen, duurde het niet lang voordat hij aan Whitney Williams en Brent Champagne onthulde dat hij wist wie de twee valse stemmen had uitgebracht.

Tiffany Mitchell was er snel bij om Frenchie op zijn plaats te zetten en zei dat hij de details van hun overeenkomst niet zou moeten delen! Dit leidde onmiddellijk tot interesse in Tiffany onder fans, waardoor ze vanavond behoorlijk op onze schermen landde.

Tiffany's optreden tot nu toe, waaronder een geweldig sociaal spel en plekken in niet één, maar twee allianties, fans hopen dat ze de overwinning mee naar huis neemt! "Misschien te vroeg, maar ik denk echt dat Tiffany het potentieel heeft om het spel te winnen", tweette een kijker.

Vanavond heeft ze alleen bewezen dat ze de leiding kan nemen als dat nodig is, en Frenchie kan laten zien wie de baas is! Alsof haar neptranen nog niet genoeg waren, wacht Tiffany Mitchell ook op het winnen van iets belangrijks.

Hoewel het behalen van een HoH- of Veto-overwinning belangrijk is wanneer Tiffany in het Big Brother-huis de tijd neemt om een overwinning te behalen, omdat ze niet te snel een doelwit op haar rug wil leggen, wijzend op nog een andere slimme strategie die fans hebben opgemerkt.

Fans zijn niet de enigen die steunen op Tiffany, die het gelooft of niet, heeft steun gekregen van BB-legende Dan Gheesling, maar ze krijgt ook online shout-outs!

Big Brother 19-speler Josh Martinez twitterde: "Ik weet dat het vroeg is, maar ik duim officieel dat Tiffany deze game wint!" hij schreef.

Hoewel Tiffany zeker heeft wat nodig is, is het misschien nog te vroeg om te zien waar het heen gaat. In de tussentijd is het vrij duidelijk dat ze zeker in de race is voor America's Favorite Player als een overwinning niet uitkomt.

Gelukkig voor fans is Tiffany nog een week veilig, maar hetzelfde kan niet gezegd worden van Frenchie en Britini D'Angelo, die beiden zijn uitgezet door HoH, Kyland. Uh-oh!

Aanbevolen: