Harry Styles-fans bellen BS over verlovingsgeruchten met Olivia Wilde

Inhoudsopgave:

Harry Styles-fans bellen BS over verlovingsgeruchten met Olivia Wilde
Harry Styles-fans bellen BS over verlovingsgeruchten met Olivia Wilde
Anonim

Harry Styles en Olivia Wilde's romance wordt sterk nadat het paar samen is gespot.

Maar is het een volgende verloving voor hen? Fans lijken te denken dat dit niet zal gebeuren ondanks aanhoudende geruchten over een ring.

Olivia Wilde en Harry Styles zorgen voor verlovingsgeruchten

Een anonieme bron heeft de roddelpagina van beroemdheden DeuxMoi benaderd met een smakelijke verlovingsthee.

Nadat Styles en Wilde samen waren gezien terwijl ze smoothies kochten, beweerde een anonieme gebruiker iets glinsterends op haar vinger te hebben gezien.

"in die video van Harry Styles met een roze hoodie in DC die een smoothie kocht [met] Olivia Wilde, ik was net buiten en toen ze de plaats verlieten, gingen ze naar links en ik zweer dat ze een diamant aan had haar linkervinger, " beweert de bron.

"en ze zagen er allebei gelukkig uit en bleven elkaar aanstaren ", vervolgt de bron.

Hoewel dit geweldig nieuws zal zijn als het wordt bevestigd, ziet het er niet naar uit dat iedereen in de Styles-fandom het heeft gekocht.

"Ik heb het gevoel dat dit is ingediend bij troll deuxmoi.. die bs noemt", schreef iemand op de roddelpagina van beroemdheden @deux.discussions.

"Als dit echt is, dan is Chris Evans al getrouwd! Ppl moet stoppen met liegen," was een andere opmerking.

Het nummer één HOlivia stan-account gepost om dit te ontkrachten. Deuxmoi moet dit echt opgeven. Er is een video van hen van die dag. Meerdere mensen hebben ze gezien. Iemand zou nu iets hebben gezegd als Olivia Wilde dat had gedaan een diamanten ring aan haar verlovingsvinger in die winkel', merkte een andere persoon op.

"Klinkt alsof iemand problemen veroorzaakt en Harry Stans iets nieuws geeft om boos over te zijn," was een andere opmerking over het onderwerp.

Harry Styles-fans richten zich op Olivia Wilde

Olivia Wilde en Styles hebben het moeilijk met sommige fans sinds ze eerder dit jaar hun romance bevestigden.

Deze maand is Wilde gefilmd terwijl ze haar hart uit danst tijdens een van Styles' meest recente optredens. Sommige fans van Styles vonden echter dat ze niet moest pronken met haar bewegingen en er gewoon moest zijn, broeds in de verte.

"Ze degradeerde naar een groupie van middelbare leeftijd, die te hard haar best deed om cool te lijken. En wat meer dan zielig dat ze in elke toespraak opduikt: ik ben een moeder, ik slaap niet terwijl ze nooit bij hen is, " een persoon schreef op @deux.discussions.

"Ik ben er vrij zeker van dat ze expres slecht danst……" was een andere opmerking.

Fans van de actrice en regisseur verdedigden haar na weer een nieuwe golf van oneerlijke kritiek gericht op de relatie met Styles.

"Sommigen van jullie moeten mensen laten leven. Ze danst bij een concert net zo erg als de fans daar lol. Je hoeft Stan niet te waarderen of haar leuk te vinden, maar kom op," zei een persoon.

Aanbevolen: