Wat u moet weten over Harry Styles en de vermeende romantiek van Olivia Wilde

Inhoudsopgave:

Wat u moet weten over Harry Styles en de vermeende romantiek van Olivia Wilde
Wat u moet weten over Harry Styles en de vermeende romantiek van Olivia Wilde
Anonim

Hij houdt van je, hij verlangt naar je, Olivia. Harry Styles en Olivia Wilde zijn dit jaar een zogenaamd nieuw stel en ondanks wat reacties van fans lijken ze samen gelukkig te zijn. Ze hebben de neiging om hun relatie en leven behoorlijk privé te houden, maar het paar ging in januari 2021 naar de beurs, nadat ze samen waren gezien op de bruiloft van een vriend.

Wilde, 37, en haar ex-verloofde, Jason Sudeikis, verbraken in november 2020 hun bijna 10-jarige verloving, wat Sudeikis in juli 2021 in een GQ-artikel bevestigde. Veel mensen dachten dus dat dit een rebound of gewoon een flirt, maar bronnen zeggen van niet. Ondertussen is Styles, 27, al een tijdje met niemand verbonden. Het gerucht ging dat hij in 2019 aan het daten was met model Kiko Mizuhara, maar niets werd bevestigd door het paar.

Lees verder om alles te weten te komen over de vermeende romance van Harry Styles en Olivia Wilde.

11 Hoe ze elkaar ontmoetten

Harry en Olivia ontmoetten elkaar voor het eerst in 2020, nadat ze hem had gecast in Don't Worry, Darling, de film die ze regisseerde. Hij verving Shia LaBeouf, volgens Deadline. Blijkbaar klikte het meteen tussen de twee en twee maanden nadat de cast was aangekondigd, werd Wilde geïnterviewd als onderdeel van Styles' Vogue-verhaal en vertelde ze hoe blij ze was met de casting met de kostuumontwerper, Arianna Phillips.

"Zij en ik deden een klein overwinningsdansje toen we hoorden dat we officieel Harry in de film hadden, omdat we wisten dat hij een echte waardering heeft voor mode en stijl." Ze zei verder dat hij zo enthousiast is over het proces.

10 Olivia en Jason Sudeikis verbreken verloving

In november 2020 kwam er nieuws over de splitsing van Olivia Wilde en Jason Sudeikis. Vermoedelijk was het paar een tijdje uit elkaar geweest voordat het publiekelijk werd aangekondigd.

Mensen noemden de breuk 'minnelijk' en het paar houdt nog steeds contact vanwege hun twee kinderen samen, Otis, 6 en Daisy, 4. Ze begonnen te daten in november 2011 en verloofden zich in 2013. maar ben nooit getrouwd.

9 Harry en Olivia wonen samen een bruiloft bij

Het internet en Stylers explodeerden in januari 2021, toen Harry Styles en Olivia Wilde werden gefotografeerd terwijl ze elkaars hand vasthielden en erg aanhankelijk waren op de bruiloft van zijn agent in Californië. Op dat moment was het stel al een paar weken samen, maar dit was het eerste openbare uitje samen.

Een bron bevestigde aan US Weekly dat ze heel erg hun best deden om hun relatie geheim te houden tijdens het filmen. "Ze waren er erg voorzichtig mee en soms zelfs sluw, hoewel de kleine groep mensen die elke dag met hen op de set stond het uiteindelijk doorhad."

8 Wilde prijst stijlen op Instagram

Tijdens het filmen voor Don't Worry, Darling gewikkeld, ging Wilde naar Instagram om haar bewondering voor haar vriend te tonen. "Weinig bekend feit: de meeste mannelijke acteurs willen geen bijrollen spelen in door vrouwen geleide films. De industrie heeft hen opgevoed met het idee dat het hun macht (d.w.z. financiële waarde) vermindert om deze rollen te accepteren, wat een van de redenen is waarom het zo moeilijk om financiering te krijgen voor films die gericht zijn op vrouwenverhalen."

Ze vervolgde, ""Enter: @harrystyles, onze 'Jack'. Hij genoot niet alleen van de gelegenheid om de briljante @florencepugh als onze 'Alice' centraal te stellen, maar hij doordrenkte elke scène met een genuanceerd gevoel voor menselijkheid. Hij hoefde zich niet bij ons circus aan te sluiten, maar hij sprong met nederigheid en gratie aan boord en blies ons elke dag omver met zijn talent, warmte en vermogen om achteruit te rijden. ? dontworrydarling."

Wilde kwam ook op voor Styles op Instagram toen Candace Owens hem berispte omdat hij een jurk droeg in zijn Vogue-nummer. Veel andere beroemdheden spraken ook hun steun uit voor de zanger.

7 Ze steunt hem na zijn Grammy-overwinning

Harry Styles verdiende dit jaar zijn eerste Grammy-prijs voor Best Pop Solo Performance met zijn hit 'Watermelon Sugar'. En hoewel Olivia Wilde niet met hem meeging naar de awardshow, steunde ze hem wel subtiel op haar Instagram stories. Wilde plaatste een foto van Paul McCartney die een watermeloen eet, die leek op Harry zijn videoclip voor het Grammy-winnende nummer. En daarnaast plaatste ze ook een foto van Mic Jagger met een leren jas en sjaal, wat ook een knipoog was naar zijn optreden die avond.

6 Tijd doorbrengen in het VK

Styles vestigt zich als acteur. Hij filmde My Policeman in Londen terwijl Wilde in de stad was met haar kinderen en ex terwijl Sudeikis Ted Lasso neerschoot. Een bron sprak met Entertainment Tonight en zei dat ze "een geweldige tijd hadden daar samen. Ze waren aan het wandelen en zijn als koppel naar elkaar toe gegroeid". Londen is de geboorteplaats van Styles, en het lijkt erop dat ze hun tijd verdelen tussen daar en L. A. geniet op hun vrije dagen van wat een-op-een tijd.

5 Ze halen de krantenkoppen in Italië

Voor fans van Harry, ze dachten dat ze een déjà vu hadden. Styles en Kendall Jenner waren in 2016 gezellig op een jacht, waar ze geruchten over dating veroorzaakten. Afgelopen juli gebeurde het opnieuw toen hij een PDA liet zien op een jacht in Italië. Ze werden gezien terwijl ze elkaar kusten, knuffelden en samen in de zon lagen, terwijl ze bijpassende koningsblauwe badpakken droegen. Wilde las terwijl Styles een duik in het water nam. Styles komt veel in Italië en heeft daar een woning.

4 Betrokkenheid/verhuizen naar geruchten

Er ging een groot gerucht de ronde dat het paar klaar is om zich zeer binnenkort te gaan verloven. Sommige covers van tijdschriften hebben de geruchten verder aangewakkerd, maar Styles noch Wilde hebben er commentaar op gegeven. Toen kwamen er meer geruchten nadat Wilde met tassen het huis van Styles in L. A. was binnengekomen. Echter, E! News meldde dat ze "bij hem blijft als ze de kinderen niet heeft, maar ze heeft nog steeds haar huis." Dus nog geen huwelijksklokken voor het paar, maar ze lijken sterk te worden.

3 Ze hangen rond in L. A

Onlangs werd het stel gefotografeerd in L. A. nadat ze samen een training hadden voltooid. Ze maakten een heel liefdevolle wandeling, met hun armen om elkaar heen in bijpassende witte overhemden en spijkerbroeken, nadat ze een hapje hadden gegeten bij restaurant All Time in Los Feliz. Ze zagen er samen heel gelukkig uit na hun Italiaanse uitje. Het internet explodeerde over deze foto's en velen geloven nog steeds dat het een PR-stunt is.

2 Hoe Jason Sudeikis zich voelt

Ondanks het uit elkaar gaan, moet het moeilijk zijn voor Sudeikis om zijn voormalige verloofde zo snel verder te zien gaan, maar, zo beweert ET, hij was niet blind voor het nieuws. Aan de andere kant beweert een insider van People: "hij is absoluut diepbedroefd over de splitsing … en hij zou graag hopen dat er misschien een manier voor hen is om dingen te repareren. Maar wat er daarna gebeurt, v alt nog te bezien."

Hij sprak in juli met GQ en zette het record recht. "Ik zal over een jaar beter begrijpen waarom en een nog betere één op twee, en een nog grotere één op vijf, en het zal van een, je weet wel, een boek van mijn leven worden, naar een hoofdstuk naar een alinea naar een regel naar een woord naar een doodle." Wat betreft hoe hij over haar denkt met Styles, hij gaf geen commentaar, maar Sudeikis zou ook verder zijn gegaan.

1 De relatie van het paar is naar verluidt geen PR-stunt

Een bron vertelde Entertainment Tonight dat hun romance de echte deal is, en legde uit dat de trouwfoto's niet in scène waren gezet en bevestigde hun relatie. Andere bronnen zeggen dat ze "heel serieus lijken en al hun tijd samen doorbrengen". Ze zijn naar verluidt erg blij.

Fans voelen zich echter heel anders. Ze geloven dat hun relatie een PR-stunt is voor promotie op Don't Worry, Darling, omdat Styles een heel privéleven leidt en normaal gesproken alleen wordt gefotografeerd voor professionele shoots of wanneer hij fans tegenkomt. Fans van Harry en One Direction hebben hun hekel aan hen als koppel uitgesproken.

Maak je geen zorgen, Darling moet begin 2022 in de bioscoop verschijnen.

Aanbevolen: