Elk Harry Styles-nummer over Olivia Wilde

Inhoudsopgave:

Elk Harry Styles-nummer over Olivia Wilde
Elk Harry Styles-nummer over Olivia Wilde
Anonim

Harry Styles' liefdesleven is al jaren een fascinatie voor zijn aanbiddende fans en de media. De Britse zanger is met een aantal interessante mensen uitgegaan, waaronder Kendall Jenner, met wie hij een tijdlang knipperlicht had. Met Harry's muziek is het duidelijk dat sommige van zijn liedjes over zijn relaties met Taylor Swift en Camille Rowe gaan, maar andere liedjes blijven mysteries.

Controverse rond de relatie van Harry Styles met Olivia Wilde, die hij ontmoette tijdens het opnemen van haar film, Don't Worry Darling. Sommigen geloven dat de relatie PR is om de film te promoten, terwijl anderen speculeren wat voor soort drama er is gebeurd tussen Harry, Olivia en mede-co-ster Florence Pugh. Alle ruis terzijde, de twee hebben sinds ongeveer januari 2021, of misschien eerder, een vaste relatie. Harry's nieuwe album, Harry's House, bevat verschillende nummers die geassocieerd lijken te zijn met Olivia Wilde, terwijl andere nummers ook connecties met haar hebben.

8 Bioscoop

"Cinema", op Harry's meest recente album, Harry's House, is het meest voor de hand liggende nummer over Olivia Wilde. Harry zingt over het leuk vinden van iemand die 'cinema' maakt en die hij te cool vindt om hem ook leuk te vinden. Olivia regisseerde Don't Worry Darling, met Harry in de hoofdrol. De onzekerheid van Harry in het nummer zou kunnen verwijzen naar hun leeftijdsverschil.

7 's avonds laat praten

Er zijn aanwijzingen dat de hitsingle 'Late Night Talking' verwijst naar de ontluikende relatie van Olivia en Harry. Het nummer bespreekt de vroege stadia van een relatie waarin er enige onzekerheid is, maar een goed gesprek tussen de twee mensen. Er zijn twee flagrante aanwijzingen dat het nummer over Olivia gaat. Hij noemt 'camera' in het eerste couplet, een knipoog naar haar carrière als regisseur, en 'Hollywood' is het tweede couplet dat voor zich spreekt.

6 Muziek voor een sushirestaurant

Wie weet waar "Music For A Sushi Restaurant" echt over gaat? Het komt van een man die vaak toespelingen over fruit zingt (herinner je je "Watermelon Sugar"?). Gebaseerd op de woorden gaat het openingslied van Harry's House gewoon over sushi maken, een vreemde sfeer en het willen van een relatie. Misschien gingen hij en Olivia op sushi-date toen ze elkaar voor het eerst zagen?

5 Blijf rijden

"Keep Driving" is een interessant nummer dat al snel een favoriet werd voor Harry Styles-fans. Het hoofdthema van het nummer draait om het negeren van het lawaai en de afleiding in de wereld, in de hoop stabiel te blijven en te blijven rijden, ongeacht de problemen. Het thema weerspiegelt de kritiek en de pers die Olivia Wilde ontving voor het daten van Harry Styles, waardoor velen geloven dat het romantische lied over hun relatie moet gaan.

4 Gouden

Harry Styles bracht Golden uit voordat hij Olivia Wilde zelfs maar had ontmoet. Het nummer heeft echter een andere reputatie gekregen sinds de twee voor het eerst zoenend werden gespot voor de kust van Italië. Harry filmde de videoclip voor Golden, een onderdeel van zijn Fine Line-album, aan de kust van Italië, dansend langs de weg omringd door grillige rotsen. De video en de reis zijn nu berucht geworden in de saga van de relatie van Olivia en Harry.

3 Zoals het was

De ware betekenis van "As It Was" blijft een mysterie. Het is het lied van de zomer, maar het kan gaan over meerdere mensen in Harry's leven buiten hemzelf. Eén regel in het bijzonder suggereert dat het nummer over Olivia Wilde gaat: "Leave America/two kids/fall in love." Olivia heeft twee kinderen en ze verliet Amerika voor haar nieuwe Britse vriend. Het is zeker een mogelijkheid.

2 Daglicht

"Daylight" blies het internet op toen Harry een low-budget muziekvideo opnam met komiekvriend James Corden. Het is een luchtig deuntje over het missen van je partner en het omgaan met een langeafstandsrelatie. Als muzikant is Harry geen onbekende in lange afstanden met de meeste van zijn vriendinnen, maar het nummer gaat over het 'wat als'. Olivia en Harry leiden behoorlijk gescheiden levens die, zoals je je kunt voorstellen, moeilijk te coördineren zijn.

1 Olivia (One Direction)

Harry, Liam, Louis en Niall van One Direction houden hun album omhoog
Harry, Liam, Louis en Niall van One Direction houden hun album omhoog

Ja, deze One Direction-pophit van hun album Made In The A. M uit 2015 werd uitgebracht lang voordat Olivia Wilde en Harry Styles begonnen te daten. Het is echter een grappig toeval dat Harry een nummer heeft opgenomen dat is opgedragen aan een meisje genaamd 'Olivia', om uiteindelijk jaren later met iemand uit te gaan met die naam. De kracht van One Direction na al die jaren!

Aanbevolen: