Olivia Wilde morst wat ze van haters over romantiek vindt met Harry Styles

Inhoudsopgave:

Olivia Wilde morst wat ze van haters over romantiek vindt met Harry Styles
Olivia Wilde morst wat ze van haters over romantiek vindt met Harry Styles
Anonim

Olivia Wilde praat voor het eerst over haar persoonlijke leven sinds ze een romantische band heeft met de Engelse zanger Harry Styles.

De actrice en filmmaker - bekend van haar aanwezigheid achter de camera van de veelgeprezen komedie 'Booksmart' - werd voor het eerst gezien met Styles in januari van dit jaar. De twee woonden samen een bruiloft bij en werden hand in hand afgebeeld en zijn sindsdien gespot op meerdere, romantische uitjes.

Styles schittert ook in Wilde's tweede regiefilm, de psychologische thriller 'Don't Worry Darling', tegenover Florence Pugh, Chris Pine en Wilde in een ondersteunende rol.

Olivia Wilde vertelt over haar persoonlijke leven in nieuw interview

Sinds ze is gekoppeld aan Styles, staat Wilde in het middelpunt van geruchten en kritiek, vaak door toedoen van enkele van zijn fans. Ze is ook beschuldigd van het verwaarlozen van haar twee kinderen uit haar vorige relatie met acteur Jason Sudeikis.

"Het is verleidelijk om een vals verhaal te corrigeren. Maar wat je je realiseert is dat als je gelukkig bent, het er niet toe doet wat vreemden over je denken. Het enige dat telt voor jou is wat echt is en van wie je houdt, "zei Wilde in een nieuw interview met 'Vogue'.

"In de afgelopen 10 jaar hebben we als samenleving zoveel meer waarde gehecht aan de mening van vreemden dan aan de mensen die het dichtst bij ons staan", vervolgde ze.

Ze voegde eraan toe: “Ik ben gelukkiger dan ik ooit ben geweest. En ik ben gezonder dan ik ooit ben geweest, en het is gewoon geweldig om dat te voelen.”

Ondanks dat ze zorgvuldig vermeed om Styles te noemen, laten de foto's waarop ze allemaal geliefd zijn en die de afgelopen maanden in omloop zijn geweest, weinig twijfel over wie de persoon is die gedeeltelijk verantwoordelijk is voor het geluk van Wilde.

Wilde prees Harry Styles voor het geven van ruimte aan Florence Pugh om te schitteren in 'Maak je geen zorgen, schat'

Eerder dit jaar ging Wilde naar Instagram om haar acteurs te prijzen in 'Don't Worry Darling', inclusief een lief eerbetoon aan Styles die was ingestapt om Shia LaBeouf te vervangen nadat hij door Wilde was ontslagen vanwege zijn slechte gedrag met cast en crew. De actrice onthulde later dat ze een "no hole policy" heeft op de set.

"Geen grap, het is harrrrrd om acteurs te vinden die beseffen waarom het de moeite waard kan zijn om een vrouw in de schijnwerpers te laten staan. Enter: @harrystyles, onze 'Jack'", schreef Wilde in februari op Instagram.

"Hij genoot niet alleen van de kans om de briljante @florencepugh als onze 'Alice' centraal te stellen, maar hij doordrenkte elke scène met een genuanceerd gevoel voor menselijkheid, " vervolgde ze.

Aanbevolen: